Novo!

❤️VINKOVCI UZ BRANETA – DONIRAJTE!

Branislav Štiburek – Brane(44) treba pomoć svojih Vinkovčana. Brane je legendarni vinkovački rocker i gitarist, član i kantautor vinkovačke rock grupe “Zemlja” te je nažalost ovako mlad stavljen pred svoju životnu bitku – protiv karcinoma.

Mnogi znaju Braneta kao dobru, povućenu i neiskvarenu osobu uvijek spremnu pomoći. Osim što je svirao sa mnogim bendovima Brane je mnogo mladih vinkovčana naučio prve akorde na svojoj električnoj gitari, a sada je došlo vrijeme da mi iskažemo pomoć našem sugrađaninu.

Stoga, molimo sve građane Vinkovaca da se odreknu barem jedne kave i uplate na dolje navedeni račun kako bi u ovoj borbi protiv bolesti barem bio bez stresa oko troškova prijevoza na kemoterapije i računa koji se gomilaju iz dana u dan.

Ovom mladom obiteljskom čovjeku – suprugu i ocu troje djece, koji trenutno nije u stanju misliti na financije svaka vaša pomoć je dobrodošla.

Dodajmo, za Branislava Štibureka – Braneta u petak, 29. lipnja u u prostoru kluba u Dugoj ulici 7 nastupit će vinkovački bendovi Bruno & +40, Zemlja (Reuninon), The Karambol i gosti, a sva zarada od pića ide za liječenje oboljelog glazbenika.

Branislav Štiburek
Adiko banka
HR4725000093106644889

Podijelite ovu objavu i pokažimo zajedništvo još jednom za svakog stanovnika našeg malog grada.

Izvor: FB/Stric Ivan

1 Comment on ❤️VINKOVCI UZ BRANETA – DONIRAJTE!

  1. Zanimljiv dijalog: Maks Luburić Hrvat-katolik-Srbin-pravoslavac
    http://otporas.com/zanimljiv-dijalog-maks-luburic-hrvat-katolik-srbin-pravoslavac/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: