Novo!

Sretna Nova Godina svim čitateljima!

15822105_1893909400840148_2043429233_n

Sretna Nova Godina, svim čitateljima, “Hrvatskog Obrambenog Štiva” Vam želi, ekipa, koja radi 24/0, za dobrobit Hrvata i naše Domovine.

Svako dobro Vam želimo, puno uspjeha na poslovnom planu, u obiteljskom životu, kao i svemu drugome.

Pozdrav!

Čitamo se nakon dočeka Nove Godine!

4 Comments on Sretna Nova Godina svim čitateljima!

 1. Josipe znam što pišem jer sam na predvojničkoj u Tihaljini 1956. godine prošao kroz sito i rašeto. To je bilo zato jer, kada su me pitali da se predstavim tko sam i odakle sam – tako se je svaki morao predstaviti – rekao sam moje ime, prezime, selo i Općinu, (a ne opštinu) kotar (a ne srez) Mostar, odmah su me izveli iz stroja i rekli pred svima da sam ja ostatak “DOMAČIH IZDAJNIKA” kojega će oni srediti i da im neće ruke zadrhtati kao ni prije kada su čistili “DOMAČE IZDAJNIJE”…

  Zato te razumijem Josipe, ne samo tebe nego sve one koji su morali pohađati titine škole, jer naših hrvatskih nije bilo. Ali bih te još bolje razumio kada bi ti lijepo i hrvatski, pošteno i uljudno skoknuo na CROATIA RANCH i ispravio onu tvoju lajavu i sramotnu objedu na moj račun. To govorim zato jer je to bio moj CROATIA RANCH u Texasu. Ja sam se mnogo žrtvovao da dobijem službenu dozvolu nadležnih vlasti da stavim u tuđoj zemlji ponosito HRVATSKO IME. Sumnjam da bi to učino Udbaš, Kosovac ili bilo koji Hrvat jugoslavenskih osjećaja tipa Mesića, YUsipovića, Milanovića, Bernardića i drugi koji su se prije par dana s antifašističkim ponosom slikali pod titinom zastavom i njegovom slikom. Sam samcet sam stavio taj veliki natpis CROATIA RANCH sa hrvatskim nacionalnim starim i pravim grbom sa prvim bijelim poljem. To mi je potrebno i zato da se ispričaš – a ja ću to mojim hrvatskim srcem i dušom prihvatiti – jer me mnogi Hrvati poznaju a neki od njih to vidjeli i počeli sumnjati u mene kao što si i ti posumnjao.

  Josipe imaš riječ i pobijedi sam sebe pa učini dobru stvar i ispričaj se ispod onog komentara gdje si stavi oko prilike ovako: “…a koliko te je KOS platio za to ili koliko ti je KOS dao novca zato…”, kao što je i dr. Franjo Tuđman poslušao Zadnjeg Zapovjednika Hrvatskih Oružanih Snaga Nezavisne Države Hrvatske, Vjekoslava Maksa Luburića, generala Drinjanina, odbacio komunističku i jugoslavensku petokraku i komunističku knjižicu, stavio svoju desnu ruku na srce, prihvatio se Maksove PORUKA IZMIRENJA USTAŠA I HRVATSKI PARTIZANA, pozvao sinove bivših Ustaša i bivših partizna u zajedničku borbu protiv Jugoslavije a za ponovnu Obnovu Hrvatske Države.

  Josipe ako ti nebi bilo mučno potraži link: Pismo u Mostar Udbašu Miroslavu Šimić, pročitaj sve što tu nađeš.

  Primi iskrene poZDrave i uz naš hrvatski pozdrav
  Bog i Hrvati.

  ps. Kad ti srce rekne da vjeruješ starom Otporašu, opet mi se javi.

  •Odgovori•Podijeli ›

 2. VIDEO: SUČELJAVANJE UŽIVO PREDSJEDNICA RH KGK I ZORANA MILANOVIĆ 12 SIJEŠNJA 2020.
  http://otporas.com/video-suceljavanje-uzivo-predsjerdnice-rh-kgk-i-zorana-milanovic-2-1-2020/

 3. SAD SE ZNA SAD SE VIDI TKO JE PUCAO NA POGLAVNIKA 10 TRAVNJA 1957…
  http://otporas.com/sad-se-vidi-sad-se-zna-tko-je-pucao-na-poglavnika-10-travnja-1957/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: