Novo!

14.09.2015. Bomba u Vinkovcima…istraga se nastavlja!

Tekst se stalno nadopunjava, sa novim saznanjima i informacijama!

Prema informacijama na dan 14. 09. 2015, nepotvrđenim za bombu u Vinkovcima je odgovorna srbska radikalna organizacija, koje operira kod nas, koja je u tajnosti osnovana, i vrlo agresivna. Vjerovatno su financirani od SDS-a, i SNV-a štuju četništvo, i mrze sve hrvatsko. Očekuju se nova djelovanja, u nepotvrđenim  dijelovima Hrvatske no očito je njihova sprega sa određenim strukturama, i moguće je da su dosluhu sa hrvatskom Policijom. Istragu nad tim nedjelom je vršila PU VS, policijska postaja Vinkovci. Sekundarna meta je bila K.G.Kitarović…malo kome je to jasno, jer se nije pojavljivala ta opcija u javnosti, a šutilo se o konačnoj namjeri. Nije bitan taj koji je to izvršio, zapravo donio eksploziv, već je bitan onaj koji ga je na to naveo na tu pomisao. To je lik kojeg treba utamničiti, na dulje vrijeme. Jer naime, uzvanici na vinkovačkim jesenima su uglavnom veliki i moćni političari. Odvjetnik koji je branio čovjeka, bahat, je vrlo šturo to istraživao, i mogu kazati kao laik, da se radi o vrlo površnom odvjetniku, koji ima tragove u upravo ovakvim slučajevima. Dakle paušalno pregledano, odrađeno, jer naime:

  1. Odakle čovjeku, civilu, 4 kg plastičnog eksploziva, aktivator eksploziva, i sporogoreći štapin? Jel se netko iz TS, htio možda praviti važan, jer naime takve stvari se rade, samo u filmovima “Pink Panter” sa onim otkačenim inspektorom Jacques Clouseau.
  2. Kada sam shvatio tko je odvjetnik koji je radio na slučaju, bilo mi je jasno, da se omaklo nešto a to je pogreška, jer kakav je odvjetnik takvi su bili i istražitelji, a to bi značilo, vrlo površni. Kao urednik web stranice i vinkovčan nisam nikada odustao od istrage, jer je taj dan za vinkovačke jeseni bilo preko 2000 djece. Valjda današnji Policajci misle da je Hrvatska dobijena na Lotto, ili kladionici, i da se nikada nije ginulo za Domovinu, pa nam je potrebito iznova prolijevanje krvi, makar to bila dječja krv.

Kako objasniti požare u Dalmaciji? Stoga ako su oni prestali, ima onih ljudi koji nisu prestali sa istragom. Jer kako objasniti, onda stanje u Hrvatskoj, ako se na ovakve krupne stvari prestaje sa istragom. Jer ako je Hrvatska nastala u snu i mašti Kralja Tomislava, jednako tako može i nestati u tuđoj mašti koju Juda prihvaća i sprovodi u djelo, a to su političari i nonšalantne tajne službe, koji informacije skupljaju od bakica na pijaci. Važnije im je koji I Phone imaju, jel nova ili starija verzija, je li 7/4 ili 23/4. Sa tim činom su pokušale tajne službe skrenuti pažnju na nešto drugo: Ili je neprijatelj prejak, a oni nesposobni, ili su dali do znanja da je lov na počinitelje otvoren pa tko god se želi uključiti. Uveli su paniku i destrukciju te neslogu koja se očituje kao vid nastavka specijalnog rata koji se vodi na ovakav način. Imamo li odgovor? Naravno.

A to je PREVENCIJA OVAKVIH DOGAĐAJA!

Istraga se nastavlja!

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: