Čaša puna otrova!


illegal
Svaki dan, čim dalje, sve je nepodnošljivije i gore živjeti u ovoj našoj pokranoj i izdanoj zemlji! Domoljublje koje svi prizivamo kao 91 godine jeste tu. PRISUTNO JE!

No ono što izaziva zbunjenost jeste upravo nevjerica da se kritične mase mogu pokrenuti na samo jedan poziv, ali zašto se to NE DOGAĐA jeste ključno pitanje. Narodna milicija je pokazala što misli o Hrvatskom narodu i pobjedi koju je Hrvatska vojska ostvarila 1995 godine.

Ostojićevi milicajci prije nekog vremena su dali uhititi Marka Franciškovića i prisilno ga liječili od nepostojeće shisophrenie. Ta ista milicija je uklonila natpis na spomeniku HOS-a u Splitu “ZA DOM SPREMNI”, zato jer je to tražio Vojislav Šešelj i Vesna Teršelić.  Ako ponekog još zanima gdje i u kojoj državi živimo neka nakon čitanja ovog teksta se zapita u svojoj savjesti.

Srbi nikada neće odustati od Velikosrbske ideje i stvaranja Velike Srbije. To je sada valjda svima jasno. Velikosrbska ideja je rođena prije nego smo mi svi rođeni od Ilije garašanina i živjela je i rasla pothranjivana mržnjom ka svemu Hrvatskom, počevši od jezika, čovjeka, kulture i hrvatskog teritorija. Unutarnji red, rad, i stega je potpuno zakazala u Hrvatskoj. Na direktno uplitanje Srbije u unutarnji poredak Hrvatske, vladajući se nisu niti slovom očitali. Niti slova nisu rekli.

DO KADA VIŠE!?

Uhićuju se Hrvatski građani, procesuiraju se Hrvatski branitelji, uhićuju se na bugarsko-srbskoj granici i osuđuju se na dugogodišnje zatvorske kazne, i to u zemlji koja je započela rat napadom na Hrvatsku i uništavanjem cjelokupnog Hrvatskog naroda!

Mislim da se čaša poprilično počela puniti gorčinom i otrovom i netko će ju trebati popiti na kraju, jer ovakvo stanje u narodu i Hrvatskoj državi je nespojivo sa Ustavom, jer ga krše upravo oni koji bi ga trebali štititi-A TO JE VLADA REPUBLIKE HRVATSKE.

Osuđujem kompletnu Vladu Republike Hrvatske za kolaboriranje sa četničkom vladom T.Nikolića, za suradnju sa dokazanim ratnim zločincem V.Šešeljom, za sustavno uništavanje i prodaju svih nacionalnih dobara, i za izdaju svih nacionalnih interesa, počevši od unutarnje pa sve do vanjske sigurnosti, čime su počinili čin VELEIZDAJE, za koju je jedina primjerena kazna oduzimanje državljanstva, svih stečenih materijalnih dobara i protjerivanje sa teritorija Hrvatske.

U OČEKIVANJU POZIVA DOMOVINE I HRVATSKOG NARODA OSTAJEM,
SPREMAN!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

žig veći