Jure ustani, Hrvatska te zove!

988886_1558903247701934_1054393775458614296_n

Nisam vjernik u smislu vjerovanja u reinkarnaciju, jer Biblija ne piše o tome, no mislim da nam treba čovjek, koji će smoći snage pokrenuti Hrvatski narod na temeljite promjene. A opet sa druge strane, otac Domovine nas uči-kako nijedan narod nije vrijedan slobode, ako traži pomoć sa strane, ako nema snage niti volje izboriti se za vlastitu slobodu, napredak, prosperitet u svakom smislu! Ali u jedno sam siguran-da nas Jure čuje i zna, koliko pati cijelokupan hrvatski narod i oni koji priznaju Hrvatsku Državu! Je li taj vođa među nama ili ne, ja znam da je. Znao sam istrčati pa navesti neke ljude koji bi mogli povući narod. Njihovom uhu je to godilo, dapače, porasli su tim više što sam to na VkTv rekao prilikom uključenja u emisiju! Sad shvaćam da ti isti sudionici emisije imaju za vratom kaznene prijave zbog razbijanja ćiriličnih ploča. Eto dokle smo došli. U našoj poharanoj Hrvatskoj, robovi smo slavoserba i jugoslovena, vođeni sivom rukom udbo-masonerije!! Oni se ne vide. Ne čuju. No njihove odluke itekako osjećamo na vlastitoj koži. Njih ne zanima, što Hrvati i Hrvatice, loše žive i što za večeru grizu nokte, i ustaju sa mišlju kako kruh nasušni osigurati za obitelj. Njih ne zanima što je strahovito veliki broj Branitelja, Dragovoljaca,Invalida i onih Bojovnika koji nisu imali nikakva primanja, izvršili suicid. A onda “naš”ministar da bi dokusurio Branitelje bez primanja, Branitelje koji imaju noćne more zbog gole egzistencije, i ratnih strahota koje su preživjeli, daje izjavu-SVI KOJI UMRU IDU U MIROVINU!

Trebali bi smo podići optužnicu protiv Matića, Glavaševića i Nađ,  zbog ŠIRENJA SUBLIMINALNIH PORUKA među, ionako već do krajnosti ugroženom braniteljskom populacijom. Od početka prosvjeda u Savskoj 66, ubilo se više od 30 Branitelja. To je ono što ja znam, što se čulo. Od ukupnog broja stanovnika Hrvatske koji iznosi 4.500.000, 2,22% iznosi, 100.000 osoba. Dakle ukupan broj umrlih Dragovoljaca i Branitelja od 1992-2017 je bio taj. Povećavat će se nadalje. No danas je priča sasvim drugčija. Ima nas preko 100.000 i 6.790 koji su počinili suicid. Dakle brojka je za 3.290 veća nego ranije. 3.500 je počinilo suicid vatrenim oružjem, a 3.290 sa svim mogućim drugim oružjima. Ako bi se ova brojka primjenila na broj stanovnika USA, tada bi se matematika primjenila na 320.000.000 stanovnika, a 2,22% na ukupan broj stanovnika iznosi 7.104.000.

No ono što ja mislim jeste ovo-Matić je samo produžena ruka velikosrbske politike i on nema apsolutno nikakve veze sa ministarskom dužnosti koju obnaša. Nije to bez vraga. Zašto nije rekao da svi oboljeli od PTSP koji su podnijeli zahtjev za priznanje statusa nakon 2005 imaju pravo na mirovinu!? Nije rekao jer mu to nije bilo cilj, kako sam naveo, cilj mu je bio dokusuriti branitelje, a mislim da pametan previše nije, da je sam to smislio, već je to odrađeno timski, sa Glavaševićem, i Nađ. I još sa nekakvom nevladinom udrugom. Kome smetaju branitelji!? Smetaju udbo-masoneriji i velikosrbskim strukturama, komunistima i gotovanima, koji su opljačkali Hrvatsku, dok smo mi bili u rovovima u obrani Hrvatske i Hrvatskog naroda. Nadam se da će mi budućnost donijeti priliku kako bih Matića zapitao-“Matiću ajd se ubij…dat ću ti svoju mirovinu i isplatiću ti sva dugovanja!”

Zato nam je potreban vođa sa vizijom, koji će biti čovjek pun empatije za stradavanja Hrvatskog naroda, vođa koji će stati na kraj pljačkama i pustošenju, te rasprodaji Hrvatskog Nacionalnog Bogatstva! Jer…nekako znam kako bi Jure to razriješio…5 minuta bilo bi mu dovoljno! Od mene tih 5 minuta ima, i prisutnog u postrojbi ako krene bujica na Markovu trgu!

3 misli o “Jure ustani, Hrvatska te zove!

  1. odlicno receno i liep poZDrav piscu ovih redova !
    BiH ! ZDS !
    P.s. Moze se javit na E-Mail adresu u HOS- je ostavljena !

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.