O Specijalnom ratu protiv Hrvata 1.!

 

Ovim putem se obraćam svim domoljubima Hrvatske i svijeta.

1991 smo uzeli oružje u ruke i pružili otpor okupatorima na svim bojišnicama Hrvatske. Dio po dio smo branili sa srcem hrabro i dostojanstveno. Bilo je muke i suza za poginulim prijateljima, ranjenima zarobljenima. No u svoj toj borbi smo uz nadljudske napore uspjeli izvojevati veliku Vojnu pobjedu, Olujom 1995 godine!

Ono što mene zanima i o čemu vam želim pisati jeste ono što nam je nanijelo duševne ozlijede, koje su ponekad gore i teže za nositi nego prostrijelne rane, i samim tim ne umanjujem niti malo povrede od ranjavanja, naime želim vas povesti u sasvim drugom smjeru.

Od 1995 na ovamo, mislim da nisam jedini, koji je primjetio sustavno PLASIRANJE informacija od strane kontroliranih medija nama-pučanstvu. Možda ste primjetili naziv DETUĐMANIZACIJA, koji je u stvari NEOLOGIZAM, izmišljeni termin za nas smrtnike ne bi li se odrekli dr.Franje Tuđmana, nakon dolaska S. Mesića na vlast!

Primjećujem a nadam se da nisam sam kako je takvih termina sve više poput DEUSTAŠIZACIJA, koje podsjeća na termin DERATIZACIJA, a masa drugih koji su plasirani da nam stvore maglu u umu, koji nisu ništa drugo već produkt SPECIJALNOG RATA!!

Siguran sam da na takvim (neko bi rekao frazama) terminima radi tim stručnjaka koji po plasiranju stvaraju temeljno tijelo koje će po “prihvaćanju termina” širiti takve termine kao apsolutnu istinu, i nešto što je već općeprihvaćeno. Od tud dolazimo do tijela koje plasira takove informacije! To tijelo jeste DRŽAVNI VRH sa svojim krakovima, službama, koje sve to sprovode u djelo. Nije ovo teorija zavjere, takvih imamo i previše, a ja ne koristim ovaj prostor za širenje još jedne, već kao pokušaj ne bili se ljudima otvorile oči.

Neka pokušaju shvatiti u svojim glavama da SVE OVISI O POJEDINCU, A NE O MASAMA.

Svaki pojedinac je odgovoran za svoje postupke,pa tako i za čiste misli,o Bogu, Domovini, prijateljima, obitelji i djeci.

Postavljam pitanje.

Tko si daje za pravo popustiti i predati se medijskim iskrivljivanjima temelja Domovinskog rata?

Tko je taj koji si daje za pravo mijenjati mišljenje kako vjetar puhne, tko je taj koji si daje za pravo pljunuti na tuđi život?

ONAJ TKO JE PLJUNIO NA HRVATA PLJUNIO JE NA SEBE.

Mi Hrvati i Hrvatice i oni koji se tako osjećaju smo dužni čuvati bližnjeg svoga od svih zala, jer kako se mi čuvamo tako ćemo čuvati i druge, pa tako, u temeljima, svoju obitelj, Domovinu.

Domovina je za mene nešto sveto, dio mene na kojem se mogu isplakati, pojadati ali joj nikada neću okrenuti leđa. Zovem li se Hrvatom? ZOVEM.

E pa to onda znači da treba neke dužnosti i obveze preuzeti na sebe.

Čuvati Domovinu. Boriti se svim sredstvima za nju! Braniti čast imena Hrvatskog, onako kako su to bojovnici činili u (neki bi rekli u minulim vremenima) drugom svjetskom ratu, Domovinskom ratu!!

No što ako vam kažem za nekoliko godina, kad većine branitelja ne bude, da će rezultati SPECIJALNOG RATA koji se vodi protiv Hrvatskog naroda, biti tako pogubni i devastirajući, jedino ako sada OVAJ TREN nešto ne pokušamo promijeniti.

SAD! OVAJ ISTI TRENUTAK!

Ukoliko sam pobudio bilo kakvu emociju, makar to bilo gnušanje na tekst, nemojte zaboraviti da je netko drugi započeo taj rušilački specijalni rat protiv Hrvatskog naroda. Ja nisam predmet tog GNUŠANJA već ONO što je plasirano da bi ste promijenili mišljenje o svojoj Domovini, o invalidima, dragovoljcima i braniteljima općenito, o svom prvom susjedu!

Za nekoliko godina, naša djeca neće smjeti više reći da su djeca Hrvatskih Branitelja, na tome se uveliko radi. Jednom kada nas ne bude, kada umremo od bolesti koje su nam Vlade Rep. Hrvatske dale, što će ostati u naslijeđe toj našoj djeci? Ostat će im naše kuće, stanovi (i ovim ne želim nikoga povrijediti tko nema riješeno stambeno pitanje) možda automobili, no što je sa duhovnim naslijeđem? Što će ta djeca pričati ako su već danas žrtve specijalnog rata, ako su im roditelji nemilosrdno prebijani dezinformacijama, lažima, poluistinama!!

Što će ta djeca pričati o nama, ako naše 100% invalide tjeraju kao nepoželjne osobe iz Sabora!?

Zapitajmo se svi…MOŽEMO LI UZVRATITI NA NJIHOV SPECIJALNI RAT, NAŠIM HRVATSKIM DOMOLJUBNIM RATOM? Odgovor je samo jedan-MORAMO UZVRATITI!!

Za vrijeme Sanadera je skinut spomenik Juri Francetiću. Ne to nije učinio SDP, već HDZ. Zašto? Jer niti jedna Hrvatska vlada se ne može nazvati narodnom kad niti jedna to nije u samoj suštini. Mislim da dalje ne trebam objašnjavati i slijepom i gluhom bi bilo jasno, kamo nas vode, i što nam žele. Regija više nije strani pojam!

Pa niti Velika Srbija nije nešto što nam je nepoznato. No dragi moji prijatelji, ne dozvolimo da Velika Srbija bude u našim mislima, kako to vladajući pokušavaju nama smrtnicima inputirati sa terminima kao Region, ili kako to režimska Tv poput N1, prikazuje kartu Velike Srbije, misleći da ne postoje ljudi koji nisu doživjeli četničke aspiracije na teritorij Hrvatske sa granicama KARLOVAC-KARLOBAG-VIROVITICA!!

Otimajte se svim snagama protiv djelovanja specijalnog rata. Uključite prijatelje, obitelj, jer od pojedinca sve počinje, a završit će na MARKOVU TRGU!!

žig veći