U Kraljevstvu laži-Srbin je Car!

 

Zbog čega nama braniteljima ne daju poštovanja i mira?Ne daju nam poštovanje i mir zato jer očekuju i potiču sljedeće ponašanje: potpuno je normalno vrijeđanje branitelja, pljuvanje po Domovinskom ratu, po mrtvima, po Herojima koji su krvarili i iskrvarili za naš Hrvatski narod! Odakle tolike bljuvotine oko nas? Sve one dolaze iz ministarstva vanjskih poslova Hrvatske, pod dirigentskom palicom, SPC, Stanimirovića, Pupovca, Vesne Pusić, i druge bande, koja prije nego išta odluči ide na konzultacije sa Nikolićem i Vučićem, i iz drugih quazi “ureda”. Sve su to igre bez granica, koju srbska politika priprema u tajnosti i našoj nedonoščadi od političara plasira pod krinkom regiona ili neke druge patvorine, potpuno neprirodne Hrvatskom čovjeku i ženi! A čini se da i krinka pada polako sa lica.

Savska 66 je bila i ostala trn u oku starom komunističkom kadru i udbašima, četnicima i pročetnički orijentiranim hrvatima-tzv.slavoserbima (dr.Ante Starčević) koji i danas sanjaju neku drugu državu makar se ona zvala zapadni balkan ili po novom”region”. Sve samo u cilju uništenja Hrvatskog imena i prezimena! Nije slučajno što na ulicama naših gradova ima toliko droge, koja se nudi mladima na svakom ćošku! U svakom kafiću u svakoj discoteci. A pitate se odakle dolazi? E pa dolazi preko Srbije! Dolazi ona iz Turske i Pakistana….Ali preko Srbije! A zašto to tvrdim? Tvrdim zato jer-konačno odredište nije nikada bila Njemačka ili neka druga država, jer bi u tom slučaju Hrvatska bila tranzitna zemlja, dakle zemlja preko čijeg bi se teritorija ta ista droga prevezla do željenih destinacija! Zar mislite da su šverceri droge toliko plitki i da si nisu mogli naći neku drugu relaciju za zapadne zemlje, već baš preko Hrvatske!? Imaju oni svoje kanale no nije im u ineteresu ići njima, tko bi lud išao nešto švercati iz Turske u Njemačku, pored velikog prljavog Amsterdama, gdje se doslovno sve može kupiti za novac. Od Boeing 747 do kontejnera punog kokaina. I nije potrebno skrivati u bunkerima auta ili u kuferima sa duplim dnom, kad takve kemikalije u Amsterdam dolaze brodovima, i to pod zaštitom policije i budnim okom carinika! Dakle tko je lud iz Turske švercati nešto u našu zemlju!? Nije nitko lud to činiti ako mu jedino nije cilj tu istu drogu, raspačavati na ulicama Hrvatskih gradova.

Greška
This video doesn’t exist

Specijalni rat kao jednu od aktivnosti ima i slabljenje omladine zemlje koju se želi uništiti prije agresije na nju! Dakle priprema terena, uz logističku potporu, kriminalnog miljea, političara-domaćih izdajica, policije i drugih institucija. Je li istina ovo što govorim?

Link:

Zbog čega umiru Dragovoljci!

Specijalni rat protiv Vukovara!

Rat prije rata!

15.siječnja.2000 godine je ubijen jedan od najvećih srbskih koljača Arkan! Moj bivši kum (neću spominjati ime zbog njegove zaštite) koji je radio na graničnom prijelazu Bajakovo mi je ispričao jednu priču koja se odnosi na dan 16.siječnja.2000, dan poslije, koja mi je sledila krv u žilama! Naime dan poslije, kum koji je policajac, je radio na prijelazu kao i svaku smjenu, pregledavajući vozila skupa sa carinicima. U jednom trenutku negdje oko 9 sati ujutro, je zazvonio telefon u kontejneru policijskom. Vođa smjene se javio a sa druge strane je glas rekao-DIŽI RAMPU I PUŠTAJ KOLONU CRNIH VOZILA! NE PREGLEDAVAJ NIKOGA I NE PITAJ NIŠTA!

Vođa smjene je tako naredio mom bivšem kumu i kad je naišla kolona vozila on je podigao rampu, te time propustio sve koji su taj dan bili u koloni na putu za Beograd.

Naime sva ta vozila i putnici u njima su išli na sahranu Arkanu!

Zar nam nije bilo dovoljno iskustvo od 1941-1945, komunistička vlast, do 1990, masa politički motiviranih ubojstava, diljem svijeta u kojima su živote izgubili svi od 9 godina do 90 godina. Rijetki su oni koji su se uspjeli spasiti od nakane ovih morbidnih ubojica! Njihov krvavi trag je vidljiv i danas u Hrvatskoj svetoj zemlji! Napunili su jame tijelima naših predaka, žive ih zakapali. Reprizu imamo u Domovinskom ratu, konkretno u Vukovaru. Da Vukovarske ulice mogu pričati sve ono što su doživjele, ne bi to bio normalan govor, jer od suza i boli ne bi mogle doći do riječi, a mi bi SVI ostali u šoku. Mislim da sam sa ovim rečenicama puno toga razjasnio, i ako bar jednu osobu pokrenem, i zaokrenem u desno, smatrat ću to svojim uspjehom, mada nemam vremena za preodgajanje mentalnih komunista. Dosta dugo smo trpili te moralne nakaze i dušebrižnike, a sad je kap prelila čašu strpljenja, kod normalnog hrvatskog čovjeka, kod svih obitelji kojima je Bog, Domovina i Obitelj na prvom mjestu.

Razmislite o napisanom! Pametnom dosta!