Partijski mađioničari

 

Partijski mađioničari su danas dobili posve drugačije zadatke. Ima ih posvuda. Neki od njih znaju biti sudionici trikova, pa nestaju iz naših života da bi se potom vratili na drugi ulaz, kao nova vijest,(BUM!) informacija, koju do tada o njima nismo znali. A sve je režirano i izvedeno u jednoj prostoriji, sa više vrata.

Mala vrata, kada se ulaze na partijsku scenu a velika kada se izlazi van! Takve vijesti se daju na sva zvona! Svi moraju znati osobu koja je odabrana za trik mađioničara! Svi moraju znati koliki utjecaj i moć imaju mediji u stvaranju negativne promiđžbe po Hrvatski narod! Ne govori se na N1 više o Hrvatskoj, već se prikazuje karta neke davno umrle patvorine, zločinačkog sustava kojeg amnestiraju i vraćaju u život, pod svaku cijenu! Na što vas ova karta podsjeća?

Foto:            preuzmi (2)

Ekipa za reanimaciju i pružanje Prve Pomoći, uz pomoć elektrošokova, pokušavaju vratiti ovu demonsku državu. Sve se poduzima u tu svrhu: Četnički derneci u Srbu, srbska kola u Kumrovcu, kape partizanske i krvave petokrake na njima!

Ovo su sve informacije koje nas trebaju pripremiti za borbu, za Hrvatski narod. Jer narod naš nikada nikome nije bio bitan, do nama Domoljubima. Novu Državu (nekakav Region)nam već prezentiraju putem medija, kao što se vidi iz priloga. Nigdje nema Hrvatske, ni Herceg-Bosne! A kad ih pitamo, gdje je tu naša Domovina? Njihov je odgovor: Pa tu je zar ne vidiš!? To je vrhunac mađioničarskog trika! Poput Sotoninog trika, u kojem je poanta, proglasiti ga : mitom, legendom, likom iz “biblijske bajke”. I još će pokazati negdje na karti sjećanja mađioničara, gdje bi trebala ona biti! Ja je ovdje ne vidim. Nikada više u nju. Nikada više se vratiti u tu nehumanu patvorinu partijskih mađioničara!

Moje sjećanje je jako dobro, i pamtim događaje, kako prošlost tako i sadašnjost, i znam da je moja Domovina napadnuta iz svih oružja, kako medijskih, tako iz oružja kriminalnog miljea. A vjerujte mi da na neki način mogu izčitati u budućnost! Baš kao što je to Bruno Bušić učinio! Režirali su taj potez, iz aviona će vam biti jasno-tko su i što su! A do tada su nevidljivi! I sebi i drugima!  

Rezime!

Cijelo vrijeme od 45 na ovamo srbi i JNA, na čelu sa Titom i nakon njega sa vodstvom tadašnje Jugoslavije se pripremalo, na agresiju i završni obračun sa Hrvatima i nekom budućom Hrvatskom državom-.”Prije će Sava poteći uzvodno,nego će Hrvati imati svoju Državu!”…bile su riječi tiranina, koji je bio nužno slušan preko školskog razglasa u osnovnoj školi. To je bio taj idiot, koji je sakrivao istinu, i na laži i od laži živio. Masovni ubojica koji je kriv za milijune ubijenih i protjeranih Hrvata.

Pedofil, manijak, zvijer u ljudskom obliku, sadistički diktator!  Hrvatska je moja Domovina u kojoj se osjećam najbolje. Tu mi je sve. I prve ljubavi, djevojke, prijatelji, i prekrasno Hrvatsko nebo, koje je imalo taj neki šarm kojeg sam prepoznavao a vjerujem i drugi koji su bili van Hrvatske, kada su se vraćali svom rodnom selu ili gradu. I turisti o tome pričaju…lijepo nebo, lijepe žene…dobra hrana, prekrasna priroda.

Počelo je vrijeme opasnog življenja! Ovo današnje vrijeme, rekli biste, nije niti slično onome iz  2. svjetskog rata, kao i Domovinskog rata!

Moram vas na žalost razočarati! I to je jedan od trikova partijskih mađioničara!

Na samo jedan mig, bi nas sve POTRPALI u kamione i likvidirali. Punili bi jame, bajere, i kanale sa našim tijelima. No, ako je humanost danas vrlina 21 stoljeća, kao i sloboda govora: Po čemu onda i zašto proganjaju Marka Jurića, a popove SPC koji pjevaju četničke pjesme, tapšu po ramenima.

Ne nasjedajte na njih! Otvorite oči, otvorite srca, ujedinimo se! Zajedno možemo planine pomicati!

Psalam 23-4 ….Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ja ne bojim, jer si Ti sa mnom.

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!