Okupaj se “OCCUPY”!

Njihovo ime kojim se zovu izaziva gađenje i odvratnost!Zvati se”okupirana Hrvatska”je u svakom slučaju zaista ime koje moraš odabrati ako iza sebe i pored sebe imaš ljude koji to istinski žele!

Čini se da se 1990 ponavlja u Hrvatskoj svijesti!Prosvjed u Savskoj 66 je legalan i potvrda kako neke stvari nisu dobro postavljene zadnjih 15-20 godina!Ne želim pisati o Savskoj,već se želim osvrnuti na “štakoraše”,tj.muškarce i žene iz Occupy Croatia,i pozadini te organizacije i sivim eminencijama iz njih!

10675525_646090098852194_5160358059007822296_n

Imao sam poznanika do rata,koji je izrazito lijevog opredjeljenja,i kada je počeo rat,moj brat,ja,moji prijatelji,rođaci svi smo krenuli u ZNG,HOS,Policiju.Svi osim njega.On nije nigdje otišao.

Kasnih devedesetih on je na sebi nosio majicu sa latiničnim natpisom “Beograd”reklamirajući vjerovatno,glazbeni festival koji se održavao tamo! Ne samo on,već ima i drugih bisera koji su činili takve stvari,ne samo činili već su i govorili gadosti,u smislu,kako su svi branitelji lažni invalidi,lopovi,alkoholičari,narkomani. Njegov brat,koji je sa mnom bio u postrojbi,branitelj,je prije dvije godine izvršio suicid,na strašan način.Te osobe koje govore protiv branitelja su sve izrečeno rekle u trenutku kada su pomislili ili im se naizgled činilo da se stvari okreću njima u korist! I to uglavnom iz razloga,jer se nikada za ništa nisu borili,dobijali su na zlatnom pladnju sve što su trebali i tražili. Ne pokreće ih ljubav već interes,novac,imovina. Mogao bih sve njih imenovati,no ne želim jer je ova stranica napravljena iz daleko plemenitijih razloga,i nisu mi privatne razlike od sive do crne bitne toliko da se sa njima ,moram razračunavati na web stranici!

Za obračune i razračunavanja imam sasvim drugi modus ponašanja i oni to znaju!Sve oni znaju i zašto i kada sam prestao razgovarati sa njima!Nisam im nikada okrenuo leđa,no kada sam ja tražio samo jednu stvar od njih,a to je da više vole svoju,moju,i njihovu Hrvatsku Domovinu,došle su kritike iz njihovih usta,kao da su u najmanju ruku svi oni bili u rovovima za vrijeme rata,te gazili u istim rovovima vodu,smrzavali se,strahovali jesu li ih otkrili i zasuli tenkovskim i minobacačkim granatama!

Ponašali su se poput izdane i prodane osobe! Morao sam ih razočarati,jer sam u tim rovovima sa svojom braćom od kojih su nažalost rijetki na životu(od nas 4 ostala smo dvojica)a i ovog koji je sa mnom preživio,ne želim vidjeti i viđati jer kako mi se čini,sve ono što sam čuvam u životu i poštujem,Bog mi je prerano oduzeo! Jedan određeni strah je to,od gubitka prijatelja,suboraca. Možda je bolje da se ja i ovaj preostali živući iz rova,ne viđamo i ne družimo,ako će ga taj i takav potez ostaviti na životu,ako ću time sakriti,izbjeći neizvjesnu sudbinu branitelja i invalida koji su umrli kao neznani heroji,ili si oduzeli živote zbog duševnog rasula u koje ih je uvela vlada Zorana Milanovića i zločinački SDP!

mirt
Partijska ćelija zvana Occupy Croatia,je sastavljena od dva i po narkomana,4 alkoholičara koje pucaju halucinantne epizode delirium tremensa,i osoba sa sumnjivom prošlosti!

Mislim da će se igrica između Savske 66 i Occupy Croatia nastaviti sve dok su vlasti,odnosno Ostojićeva milicija tampon zona između nas i njih kao JNA devedesetih godina. Stajala je JNA između njih i naše policije i garde,a potajice naoružavala srbe,obučavala,pripremala ih na djelovanje specijalnog rata i njegove primjene u praksi protiv Hrvatskog naroda! Zatrašujuće su informacije koje su stizale do nas,o zvjerstvima srba i četnika protiv Hrvata i Hrvatica diljem Okupirane Hrvatske! Da! Sad smo došli do imena-Occupy Croatia! Sramotan naziv marginalne skupine,koja se zove imenom kojeg bi se trebalo sramiti i stiditi,ne samo Hrvati i Hrvatice,već i pošteni srbi koji su rođeni u Hrvatskoj,i svi oni koji imalo imaju srca i ljubavi,za našu Domovinu i za bližnjeg svoga! Ništa od ljudskih poriva nema u tom quazi-pokretu. U pozadini su samo ineteresi,i biti će svak dobro preveslan,jer Occupy gledaju u političare koji im daju model ponašanja,kao u srba devedestih-mitinzi sa plaćenicima koji ih obilaze. Vođe Occupy Croatia gledaju kako izmiriti porezni dug od pola milijuna kuna na kartici,i nema tu nikakve filozofije,niti nečeg višeg,ne daj Bože Božanskog upliva! Smeće se okupilo u grupu,krstili su se imenom,od kojeg prorade sjećanja svakom poštenom Hrvatu i Hrvatici diljem Hrvatske. Sjećanja na Škabrnju,Vukovar,Gospić,i sva druga ratišta i stratišta su jako još svježa.U mojoj duši neće nikada nestati boli i sjećanja,na patnju mog Hrvatskog naroda,nikada neću prestati paliti svijeće na krvave obljetnice,i pohoditi u kolonama sjećanja mirom i tišinom okrunjena posljednja počivališta žrtava rata i Heroja koji su dali svoje živote za Hrvatski narod!

Jedna rečenica od Ante Starčevića,koja od prilike glasi ovako:”Naše dijeljenje, naša nesloga, postoji samo zato jer ih izvana uzdržavaju i jačaju.”-ova rečenica jeste zaista živa istina,i dokaz zdravog razuma kod Ante Starčevića i kod nas koji imamo mišljenje da je Occupy Croatia,Documenta,B.A.B.E,i druge nevladine organizacije,paravan za djelovanje pro-četničkih,neo-komunističkih orjunaških organizacija!

Zoran Pusić i Vesna Teršelić

Četništvo i Orjuna(Organizacija Jugoslovenskih Nacionalista)je i te kako prisutno kod nas u Hrvatskoj!

Ako su totalitarne ideologije osuđene u prošlosti u većini civiliziranog svijeta,i ako tu letvicu Amerika i zapad dosta visoko drži,red je da i Hrvatska učini nešto po tom pitanju. Red je i da se vlada Rep.Hrvatske očituje jednom i u zaštiti svog naroda Hrvatskog(kad pomenem Hrvatski narod u tu skupinu gdje i sam pripadam dušom i srcem,svrstavam i muslimane,i srbe, i sve druge nacionalnosti sve one koji poštivaju svog prvog susjeda Hrvata). Ne može u jednom dvorištu biti više gazdi,i više onih koji bacaju pogled na njega,i što se nalazi u njemu! A upravo to smo doživjeli od srba. Današnja Srbija,srbi i njihovo vodstvo nemaju apsolutno nikakve veze sa svojim pretcima iz vremena Kralja Tomislava. Miješanje,sa Bugarima,Cincarima i Turcima i drugim manje dobroćudnim narodima koji su na Srbiji jahali,i uzimali svoj danak,ostavili su strašne posljedice na Srbski genetski otisak. U tom otisku se nalazi želja i glad za-pljačkom,paleži,silovanjima,brutalnim ubojstvima,mrcvarenju žrtava i otimanjem tuđih teritorija! Dokazivati ne trebam,pametnom dosta! No,postoje oni ne spomenuti pojedinci iz redova Srbskog naroda koji imaju onaj dio “duha i duše”pa rade još uvijek,za dobro svog naroda i prvog susjeda. Nikada oni neće isplivati na površinu. Ostat će zauvijek u sjeni svih onih zločina koji su njihovi sunarodnjaci činili zemljama i narodima oko sebe. Nikolić,Šešelj,Vučić,Dačić,Milošević,Drašković-sve su to četničke njuške koji imaju gene od pljačkaša,ubojica,silovatelja,piromana i zločinaca! A njihovi delegati u Hrvatskoj,promiču ono što su započeli-pomirbu!O čemu pričate i O KAKVOJ POMIRBI govorite!?

porušeni vukovar

Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada!Srbin mijenja,ruho politike ali politiku NIKADA!

Genetika je područje koje može imati vrlo neugodne posljedice. Njihove produžene ruke u Hrvatskoj,navedene nevladine udruge,čine sve i dijelom uspijevaju u tome,ocrnjivati sve aspekte Hrvatskog čovjeka. Zašto? Jer srbi sami nemaju te kvalitete i to osjete(to je Occupy Croatia!) To oni jako dobro osjete. Jer pljačkaš i ubojica ne može biti običan čovjek-normalan čovjek. On osjeća ljubomoru,bolesnu želju za uništavanjem,svega onoga što ga prepoznaje i odaje očima drugih kao odpadak civiliziranih pripadnika evropskih zemalja! Smeće! Srbi to liječe sa tvrdnjama o svom “nebeskom porijeklu”! Učinili su značajan pomak u svom odstupanju od normalnog!Sad su totalno nenormalni i shisophrenični! Parafrazirao bih srbsko nebesko porijeklo,i to ne uplićući se previše u opis i njihove nakane. To ću u drugom štivu! Samo ću citirati njihovog akademika Dobricu Ćosića,koji je dao mišljenje i stav o srbskom narodu kome on i sam pripada. Nazvao bih to-Crtica o “nebeskom porijeklu”:

11021075_653426381451899_8446995549570756354_n
-„Mi srbi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“„Laž je srpski državni interes.“„Laž je u samom biću Srbina“.„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

Nemaju oni veze ni sami sa sobom,ni sa drugim narodima,a da ne govorimo o Božanskom porijeklu,Atlantidi,ne daj Bože pramidama makar bile od blata napravljene,i tajnom srbskom oružju. Da je Tesla volio i htio naoružati srbe,kako ga oni vole svojatati,sa nekim tajnim oružjem,ne bi zato bježao u Ameriku glavom bez obzira,i ne bi svoje zapise pisao u kodovima koje samo on može razumjeti,jer vjerujem da je Tesla bio iznimka koji je poznavao truli duh srbskog naroda i njegove zločinačke nakane i opačine koje je činio i u stanju činiti.

Naš otac Domovine je rekao-“Narod koji uvek traži zaštitnika nije vrijedan slobode.”A srbi stalno traže patronat i zaštitu “majčice Rusije”. Po ugledu na agresiju na Hrvatsku,Herceg Bosnu i Kosovo,ovaj put je napadnuta bratska Ukrajina….isti scenario,sudionici isti,ista politika,preslika devedesetih godina u Hrvatskoj. A, danas kada su im apetiti porasli nanovo,a nakon poraza 1995 od Hrvata i rata na Kosovu(albanski Lufta e Kosovës)koji označava oružani sukob između Srba i Albanaca od 1996. do 1999,cilj Srba je i dalje pripajanje Kosova Srbiji,obnavljanje nekakve Krajine,dok su Albanci izvojevali neovisnost za Kosovo! Hrvati trebaju izgraditi Kineski zid na Drini i na Dunavu. Nakon vojne intervencije NATO snaga protiv Srbije,Vojska Jugoslavije(čitaj:srbije) se povukla sa Kosova koje je stavljeno pod UN-ov protektorat. No niti te dvije VELIKE lekcije,ta dva izgubljena rata,nisu naučili srbe o poštivanju svojih susjeda. Pogrešna terminologija! I zato ovaj puta kapa dolje Kelemincu i Torcidi za paljenje srbske zastave! Vjerujem da je taj čin dodatno zapalio Occupy Croatia,i da su dobili još dva i po člana u svom prosvjedu protiv Savske 66 i 100% invalida Domovinskog rata! Pupovac može samo plakati nad svojom gorkom sudbinom!

Milenijska-fotografija-hrvatski-branitelji-jedan-križ-za-jedan-život
Saga se nastavlja,iscrpljuju se zadnji atomi Hrvatskog strpljenja! Dokle tako? Što će biti presudno u pokretanju naroda sa mrtve točke? Prosvjedi? Pa i do sada smo ih radili! I mahali stijegovima,i šutke išli u kolonama diljem Hrvatske!
Tko će zaigrati oštrije?

Tko ima hrabrost udariti 100%invalida?

Ja takvom “šarmeru” ne bih bio u koži niti u mislima!

Ja i vi ne bi…a četnici i Occupy Croatia?

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!