Okupaj se “OCCUPY”!

Njihovo ime kojim se zovu izaziva gađenje i odvratnost!Zvati se”okupirana Hrvatska”je u svakom slučaju zaista ime koje moraš odabrati ako iza sebe i pored sebe imaš ljude koji to istinski žele!

Čini se da se 1990 ponavlja u Hrvatskoj svijesti!Prosvjed u Savskoj 66 je legalan i potvrda kako neke stvari nisu dobro postavljene zadnjih 15-20 godina!Ne želim pisati o Savskoj,već se želim osvrnuti na “štakoraše”,tj.muškarce i žene iz Occupy Croatia,i pozadini te organizacije i sivim eminencijama iz njih!

10675525_646090098852194_5160358059007822296_n

Imao sam poznanika do rata,koji je izrazito lijevog opredjeljenja,i kada je počeo rat,moj brat,ja,moji prijatelji,rođaci svi smo krenuli u ZNG,HOS,Policiju.Svi osim njega.On nije nigdje otišao.

Kasnih devedesetih on je na sebi nosio majicu sa latiničnim natpisom “Beograd”reklamirajući vjerovatno,glazbeni festival koji se održavao tamo! Ne samo on,već ima i drugih bisera koji su činili takve stvari,ne samo činili već su i govorili gadosti,u smislu,kako su svi branitelji lažni invalidi,lopovi,alkoholičari,narkomani. Njegov brat,koji je sa mnom bio u postrojbi,branitelj,je prije dvije godine izvršio suicid,na strašan način.Te osobe koje govore protiv branitelja su sve izrečeno rekle u trenutku kada su pomislili ili im se naizgled činilo da se stvari okreću njima u korist! I to uglavnom iz razloga,jer se nikada za ništa nisu borili,dobijali su na zlatnom pladnju sve što su trebali i tražili. Ne pokreće ih ljubav već interes,novac,imovina. Mogao bih sve njih imenovati,no ne želim jer je ova stranica napravljena iz daleko plemenitijih razloga,i nisu mi privatne razlike od sive do crne bitne toliko da se sa njima ,moram razračunavati na web stranici!

Za obračune i razračunavanja imam sasvim drugi modus ponašanja i oni to znaju!Sve oni znaju i zašto i kada sam prestao razgovarati sa njima!Nisam im nikada okrenuo leđa,no kada sam ja tražio samo jednu stvar od njih,a to je da više vole svoju,moju,i njihovu Hrvatsku Domovinu,došle su kritike iz njihovih usta,kao da su u najmanju ruku svi oni bili u rovovima za vrijeme rata,te gazili u istim rovovima vodu,smrzavali se,strahovali jesu li ih otkrili i zasuli tenkovskim i minobacačkim granatama!

Ponašali su se poput izdane i prodane osobe! Morao sam ih razočarati,jer sam u tim rovovima sa svojom braćom od kojih su nažalost rijetki na životu(od nas 4 ostala smo dvojica)a i ovog koji je sa mnom preživio,ne želim vidjeti i viđati jer kako mi se čini,sve ono što sam čuvam u životu i poštujem,Bog mi je prerano oduzeo! Jedan određeni strah je to,od gubitka prijatelja,suboraca. Možda je bolje da se ja i ovaj preostali živući iz rova,ne viđamo i ne družimo,ako će ga taj i takav potez ostaviti na životu,ako ću time sakriti,izbjeći neizvjesnu sudbinu branitelja i invalida koji su umrli kao neznani heroji,ili si oduzeli živote zbog duševnog rasula u koje ih je uvela vlada Zorana Milanovića i zločinački SDP!

mirt
Partijska ćelija zvana Occupy Croatia,je sastavljena od dva i po narkomana,4 alkoholičara koje pucaju halucinantne epizode delirium tremensa,i osoba sa sumnjivom prošlosti!

Mislim da će se igrica između Savske 66 i Occupy Croatia nastaviti sve dok su vlasti,odnosno Ostojićeva milicija tampon zona između nas i njih kao JNA devedesetih godina. Stajala je JNA između njih i naše policije i garde,a potajice naoružavala srbe,obučavala,pripremala ih na djelovanje specijalnog rata i njegove primjene u praksi protiv Hrvatskog naroda! Zatrašujuće su informacije koje su stizale do nas,o zvjerstvima srba i četnika protiv Hrvata i Hrvatica diljem Okupirane Hrvatske! Da! Sad smo došli do imena-Occupy Croatia! Sramotan naziv marginalne skupine,koja se zove imenom kojeg bi se trebalo sramiti i stiditi,ne samo Hrvati i Hrvatice,već i pošteni srbi koji su rođeni u Hrvatskoj,i svi oni koji imalo imaju srca i ljubavi,za našu Domovinu i za bližnjeg svoga! Ništa od ljudskih poriva nema u tom quazi-pokretu. U pozadini su samo ineteresi,i biti će svak dobro preveslan,jer Occupy gledaju u političare koji im daju model ponašanja,kao u srba devedestih-mitinzi sa plaćenicima koji ih obilaze. Vođe Occupy Croatia gledaju kako izmiriti porezni dug od pola milijuna kuna na kartici,i nema tu nikakve filozofije,niti nečeg višeg,ne daj Bože Božanskog upliva! Smeće se okupilo u grupu,krstili su se imenom,od kojeg prorade sjećanja svakom poštenom Hrvatu i Hrvatici diljem Hrvatske. Sjećanja na Škabrnju,Vukovar,Gospić,i sva druga ratišta i stratišta su jako još svježa.U mojoj duši neće nikada nestati boli i sjećanja,na patnju mog Hrvatskog naroda,nikada neću prestati paliti svijeće na krvave obljetnice,i pohoditi u kolonama sjećanja mirom i tišinom okrunjena posljednja počivališta žrtava rata i Heroja koji su dali svoje živote za Hrvatski narod!

Jedna rečenica od Ante Starčevića,koja od prilike glasi ovako:”Naše dijeljenje, naša nesloga, postoji samo zato jer ih izvana uzdržavaju i jačaju.”-ova rečenica jeste zaista živa istina,i dokaz zdravog razuma kod Ante Starčevića i kod nas koji imamo mišljenje da je Occupy Croatia,Documenta,B.A.B.E,i druge nevladine organizacije,paravan za djelovanje pro-četničkih,neo-komunističkih orjunaških organizacija!

Zoran Pusić i Vesna Teršelić

Četništvo i Orjuna(Organizacija Jugoslovenskih Nacionalista)je i te kako prisutno kod nas u Hrvatskoj!

Ako su totalitarne ideologije osuđene u prošlosti u većini civiliziranog svijeta,i ako tu letvicu Amerika i zapad dosta visoko drži,red je da i Hrvatska učini nešto po tom pitanju. Red je i da se vlada Rep.Hrvatske očituje jednom i u zaštiti svog naroda Hrvatskog(kad pomenem Hrvatski narod u tu skupinu gdje i sam pripadam dušom i srcem,svrstavam i muslimane,i srbe, i sve druge nacionalnosti sve one koji poštivaju svog prvog susjeda Hrvata). Ne može u jednom dvorištu biti više gazdi,i više onih koji bacaju pogled na njega,i što se nalazi u njemu! A upravo to smo doživjeli od srba. Današnja Srbija,srbi i njihovo vodstvo nemaju apsolutno nikakve veze sa svojim pretcima iz vremena Kralja Tomislava. Miješanje,sa Bugarima,Cincarima i Turcima i drugim manje dobroćudnim narodima koji su na Srbiji jahali,i uzimali svoj danak,ostavili su strašne posljedice na Srbski genetski otisak. U tom otisku se nalazi želja i glad za-pljačkom,paleži,silovanjima,brutalnim ubojstvima,mrcvarenju žrtava i otimanjem tuđih teritorija! Dokazivati ne trebam,pametnom dosta! No,postoje oni ne spomenuti pojedinci iz redova Srbskog naroda koji imaju onaj dio “duha i duše”pa rade još uvijek,za dobro svog naroda i prvog susjeda. Nikada oni neće isplivati na površinu. Ostat će zauvijek u sjeni svih onih zločina koji su njihovi sunarodnjaci činili zemljama i narodima oko sebe. Nikolić,Šešelj,Vučić,Dačić,Milošević,Drašković-sve su to četničke njuške koji imaju gene od pljačkaša,ubojica,silovatelja,piromana i zločinaca! A njihovi delegati u Hrvatskoj,promiču ono što su započeli-pomirbu!O čemu pričate i O KAKVOJ POMIRBI govorite!?

porušeni vukovar

Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada!Srbin mijenja,ruho politike ali politiku NIKADA!

Genetika je područje koje može imati vrlo neugodne posljedice. Njihove produžene ruke u Hrvatskoj,navedene nevladine udruge,čine sve i dijelom uspijevaju u tome,ocrnjivati sve aspekte Hrvatskog čovjeka. Zašto? Jer srbi sami nemaju te kvalitete i to osjete(to je Occupy Croatia!) To oni jako dobro osjete. Jer pljačkaš i ubojica ne može biti običan čovjek-normalan čovjek. On osjeća ljubomoru,bolesnu želju za uništavanjem,svega onoga što ga prepoznaje i odaje očima drugih kao odpadak civiliziranih pripadnika evropskih zemalja! Smeće! Srbi to liječe sa tvrdnjama o svom “nebeskom porijeklu”! Učinili su značajan pomak u svom odstupanju od normalnog!Sad su totalno nenormalni i shisophrenični! Parafrazirao bih srbsko nebesko porijeklo,i to ne uplićući se previše u opis i njihove nakane. To ću u drugom štivu! Samo ću citirati njihovog akademika Dobricu Ćosića,koji je dao mišljenje i stav o srbskom narodu kome on i sam pripada. Nazvao bih to-Crtica o “nebeskom porijeklu”:

11021075_653426381451899_8446995549570756354_n
-„Mi srbi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“„Laž je srpski državni interes.“„Laž je u samom biću Srbina“.„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

Nemaju oni veze ni sami sa sobom,ni sa drugim narodima,a da ne govorimo o Božanskom porijeklu,Atlantidi,ne daj Bože pramidama makar bile od blata napravljene,i tajnom srbskom oružju. Da je Tesla volio i htio naoružati srbe,kako ga oni vole svojatati,sa nekim tajnim oružjem,ne bi zato bježao u Ameriku glavom bez obzira,i ne bi svoje zapise pisao u kodovima koje samo on može razumjeti,jer vjerujem da je Tesla bio iznimka koji je poznavao truli duh srbskog naroda i njegove zločinačke nakane i opačine koje je činio i u stanju činiti.

Naš otac Domovine je rekao-“Narod koji uvek traži zaštitnika nije vrijedan slobode.”A srbi stalno traže patronat i zaštitu “majčice Rusije”. Po ugledu na agresiju na Hrvatsku,Herceg Bosnu i Kosovo,ovaj put je napadnuta bratska Ukrajina….isti scenario,sudionici isti,ista politika,preslika devedesetih godina u Hrvatskoj. A, danas kada su im apetiti porasli nanovo,a nakon poraza 1995 od Hrvata i rata na Kosovu(albanski Lufta e Kosovës)koji označava oružani sukob između Srba i Albanaca od 1996. do 1999,cilj Srba je i dalje pripajanje Kosova Srbiji,obnavljanje nekakve Krajine,dok su Albanci izvojevali neovisnost za Kosovo! Hrvati trebaju izgraditi Kineski zid na Drini i na Dunavu. Nakon vojne intervencije NATO snaga protiv Srbije,Vojska Jugoslavije(čitaj:srbije) se povukla sa Kosova koje je stavljeno pod UN-ov protektorat. No niti te dvije VELIKE lekcije,ta dva izgubljena rata,nisu naučili srbe o poštivanju svojih susjeda. Pogrešna terminologija! I zato ovaj puta kapa dolje Kelemincu i Torcidi za paljenje srbske zastave! Vjerujem da je taj čin dodatno zapalio Occupy Croatia,i da su dobili još dva i po člana u svom prosvjedu protiv Savske 66 i 100% invalida Domovinskog rata! Pupovac može samo plakati nad svojom gorkom sudbinom!

Milenijska-fotografija-hrvatski-branitelji-jedan-križ-za-jedan-život
Saga se nastavlja,iscrpljuju se zadnji atomi Hrvatskog strpljenja! Dokle tako? Što će biti presudno u pokretanju naroda sa mrtve točke? Prosvjedi? Pa i do sada smo ih radili! I mahali stijegovima,i šutke išli u kolonama diljem Hrvatske!
Tko će zaigrati oštrije?

Tko ima hrabrost udariti 100%invalida?

Ja takvom “šarmeru” ne bih bio u koži niti u mislima!

Ja i vi ne bi…a četnici i Occupy Croatia?

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

About Stric Ivan 2530 Articles
Rano jutro pola pet. Svaki dan putujem na poso kod gazde na poso. Gazda je dobar bio pa mi je poso dao, jer nemam ni za suvu kiflu. Doduše jogurt sam krao dok gazda nije sazno da sam krao. Ondak sam dobio "vaspitnu" tri, četiri od gazde jer je reko da sramotim obitelj gazdinu i moju. Inače gazda je iz sela. Ja sam isto. Al nismo iz istog. Neki dan je bio neki čoek koji se hvali kod gazde da je izumio prozor (windows) i da je zaradio milijarde na račun nas koji nemamo prozor. Mene ne bi preveslo jer mi Prozor imamo u Bosni. I tako... Bio je darežljiv. Ja nisam šćeo jedan taj prozor (windows) al mi je gazda rjeko da ne budem nagao i da uzmem jer bih inače u protuprotivnom trebao za pare kupiti prozor. Kaže ćoek da je iz Amerike i da od para ne zna šta će pa je počeo trovat ljude. Oto se mom gazdi nije dopalo..."Mali!"-ovamo dolazi zovne me gazda. "Idi po burek kod "Trifrtalj Mande" i reci joj da ga zasoli ko što su joj pretci (burekđžije) zasolili Borđžijama. "Za Dom!"-rekoh i odjurih po burek. Trifrtalj Manda je bila ugledni buregđžija, a zvali su ga Manda jer je za okladu pojeo 100 komada ćelapa i popio gajbu piva. A ono tri frtalj je dobio jer mu je još mjesta ostalo za pojest u drobu, pa je ošo kući i pojeo još lonac sarme od prošlog tjedna, jer burek ne jede iz buregđžinice, jer bi time kršio poslovnu politiku. I tako...Vratim se da kod gazde i donesem burek. "Evo gazda ja donio burek, još je vruć, kaže Manda da ga je osobno sam izgazao nogama!" "E takog te volim, kad si poduzetan, kad radiš, pereš suđe, čaše, prostoriju krćme i kada naplatiš." "Dobro gazda, al aj mi reci što nikad ne uzmeš pare kad naplatim?" "Jer svakom drpiš trostruko. Šta si radio onom Palestincu? Jaseru Arafatu? "Ništ..". Jesam ja 100 put rekao kako nije lijepo gledat tuđu ženu? "Pa dobro, ja to od milja..."Od Milja!? Kolko ja znadem ti voliš od milja plavuše a Jaserova je bila crnka i dala mi je onu sliku Alajbegove đamije. "Pa dobro mogu i ja nešto pogledat ako je lijepo". "Možeš ali joj ne moraš davat broj telefona krćme pa da me zivka i psuje tebe, jer onda ja moram objavljivat rat Jaserovim ratnicima". Dok je gazda tako gunđo i kudio me, kaže gospodin prozor( Bill Gates) da je burek famozan, i da nikad nije pojeo tako sladak burek.(!?) Baš je glup taj Bill...burek ne može biti sladak, več odmesa, odsira, i odzelja. Gazda je stajao iza šanka, i glancao čaše, a ja ko ja, imao sam svoju odoru. To mi je gazda kupio. Čizme, pantole, kožnu jaknu, bijelu košulju i crnu kravatu. Eh umalo zaboravih. Gazdina poslovna politika je bila da svi moramo pokrov imati na glavi. Kapu. Ja sam dobio isti ko i gazda, zbog ravnopravnosti, kako mi je gazda kasnije objasnio. I moja i njegova kapa se zvala fes. I došla je Fed Ex-om sa Bliskog Istoka. Ošišo sam se na nulu, a ostavio sam samo brkove za znak raspoznavanja. Jedan put kad se zaratilo, da mi nije brkova ne bih dobro prošao. Uperio čovjek pušku u mene: "Ausweis sofort!" Ja neimadoh osobnu kartu i viknuh: "Heil Hitler". Kamarad možeš ić, reče jedan do njega koji je razumio i kineski. Eto od tada gazdu poznam. Imali smo i slovo iz abecede na njoj, a gazda mi je i to objasnio, da su se to Hrvati pod tim slovom borili da bi posvojili Bosnu, Hercegovinu, Sanđžak komad Italije točnije Trst jer se tamo išlo u šverc riflama. Pa da i oni zarade malo od šverca. Kaže gazda jednom prilikom da su moje najbolje koje postoje i da su stare 501 godinu."Dobro je gazda!"- jać nastavit sa pranjem suđa, a ti idi sa gostom ćakulat. I tako dok sam ja prao suđe i glancao čaše, kod nas su tijekom mjeseci i godina dolazili raznorazni pjevači Halid, Guns n Roses, Mladen Grdović, Serverina, Jelena Rozga, Lidija Bačić i neka grupa Sex Pistols isto ali bez basiste jer se oženio i ostavio bend. Kasnije kada sam porastao sam saznao da je svoju hanumu ukiselio jer mu se nije dopao ruž. Taj basist Sida je bio nadrogerisan. Za to je to i napravio. Ne volim drogu. Ondak su dolazili Viktor Orban, Donald Trump, onda je dolazio čovjek raketa Donaldov najveći neprijatelj jer stalno prijeti Americi sa raketlama sa borbenim glavama. Onda je dolazila Gabriela Merkel, pa Berlusconi koji nije nikada bio sam. Vazda je sa njim bilo cura plavih i crnih i crvenih. Ali ne ovakih crvenih ko što je danas crvenih i vjeruju u savez komunista. Gazda je nosio crvenu maramu pa je dobio traumu. Nije volio crvene i UDBA-u. To su brate Berlusconijeve bile žene za oko za ruku i za pojas okačit. Tolko dobro. Pošto sam bio konobar prišao sam Berlusconijevim curama i rekao: "Felatio, felatio!" Cure su ozbiljno svatile posao i dale na mene. Šta je dalje bilo, mogu napisati u svojim memoarima. Berlusconi je bio šarmer, i volio je darivati manje od sebe. Valjda po parama. Ja sam para imo kolko je gazda davao. I bilo mi je dosta. I ondak ko je još ono dolazio? Ček da se sjetim? Znam da od Srba nije niko dolazio jer su se jako nešto naljutili jer ih je gazda tamanio ko muve kućne u ratu. Mog su gazdu zvali prijetalji Herojem, al on je bio običan mali čovjek. I volio je bliskoistočni smisao za humor. I ja sam isto volio posebno kad je Berlusconi doveo par sirijskih cura. Brisao sam ja čaše i sjećao se kako su me izfelatirale. U mene je sve moralo biti u redu. Šank, police, gosti nisu smjeli donositi oružje, drogu, bijelo roblje. Crno su smjeli ali na vlastitu odgovornost. Prijetila je revolucija nakon Donalda Trumpa u Ameriki pa je htio postati kandidat da bi smirio stanje. Donald je bio velik čovjek. Al sam ja gazdu volio više, jer sam sa njim stalno išao u akciju. Vremeplovom smo se vraćali u prošlost i ispravljali greške ako smo ih neđe napravili. Ae! Imali smo više posla sa bogatima nego sa siromašnima. Gazda je to razumio, i nije dao da mi se išta dogodi. A pošto su kod nas dolazili razni narodni pjevači i sastavi kao što sam već rekao Guns n Roses, Sex Pistols, Damned, Real Kids, MC5, i drugi koje ovim putem stavljam na popis onih koje sam umalo zaboravio. Jest vala. Perem ja čaše i brišem kad nešto puče. Ja se okrenu, a ono čovjek iz Prozora (Bill Gates) osta rumena lica. Aha! Gazda mu zveknuo šamar jer je upetljan u trovanje čovječanstva sa nekim virusom Covic 19. Ša je bilo jarane!? -upitam ja kad je počeo čovjek prozor počeo nešto govoriti. Jel ti znaš đe si došo? Ovo je...ponovi za mnom i tu me gledaj. OVO JE!...sad reci krćma. KRĆMA...kod Satana...JES I LIKE SATAN...ne pitam te to majmune već ponovi...KOD SATANA...Panonskog...PANONIA. E tako...sad si naučio važnu lekciju da se ne zajebava i ne fali sa zločinom na javnom mjestu. Jesi skonto? Du ju anderstud? Imaš vraga u Americi pa nek te on odgaja kad nisu ćaća i mater. Bil Gates počme plakat i klecajući ode vanka. Pazi na kanal!-sam još uspio viknuti za njim. Nisam uspio u namjeri, jer je upo u njega a u taj kanal su komšije bacale govna iz cisterni u koje su upumpavale govna i smeće. "Znači gazda on se ne če izvaditi iz njega dok ne okaje grijehe svoje? Tako je mali! "Gazda možemo li mi iz Bosne uvesti nargile. Ja sam vidio u prolazu kada smo bili u Palestini da su ljudi pušili nargile i pili čaj. Mogli bi to uvesti kao posebnu ponudu zagoste." Šta će im nargila?" "Jel imaju ašiša? Imaju...Pa neka puše brate mili kolko hoće". Ionako ispadne sa kamiona svaki mjesec drveni sanduk od 30kg ašiša. "Jest vala gazda, znaš poso al ga zna i vozač kamiona. Štas mu ono reko? Budem li te vidio da mladeži prodaješ drogu, ostaćeš bez noge idući put kad budeš sjeo u krćmu". "A jes vala jesi ga ustrašio..." Takva je poslovna politika bila u gazde. Gazda je volio čist račun i žene. Svak onaj koji je mislio da nije volio taj se zajebo. Ako se nije ženio, to ne znači da nije volio žene. Pa ni Isus se nije ženio, tako kaže glasnogovornik iz Vatikana. Da ne kažem nešto teže, pustit ću grupu neku da pjeva, bolje nego da kažem neku parabolu, pa ću još i veći glupost napraviti. "Ta ti je pametna!"-Zapiši za sutra. Lepog Maria zovni treba se pripremiti za novi rat. Golub pismonoša mi je javio da počinje. Su kim, tj. protiv koga? Ja gazda ne bi više u sanitet...pun mi fes zavoja i tableta. Gazda me pogleda, priđe i odigne fes sa moje glave. Od kad ovo nosiš?- prosuše se tablete, ispadoše dva prva zavoja, pincete i škare za zavoj. "Od 1991 nosim!-rekoh. Ne moraš više prvi zavoj nosat, od sada i od ovog trenutka si razdužen ko i ja, nas rat ne interesira jer se rat vodi na Zamlji, a do tamo ne možemo niti svemirskim brodom, al zato imamo besplatanu internetsku televiziju, i gledamo šta se događa onima koji su a jesu. A ovo je njihov san, ono što sanjaju. Gazda, sad znam! Mogli bi smo se nazvat: Dobar, loš, jao! Može...reče gazda i zapali cigaretu iz duvankese.