Četnici, daleko vam kuća!

c5a1tivo-ok

Manipulacija uma, psihe, i duše počinje onda kada pristajemo na nepravdu u svakom obliku! Makar to bio oblik koji je oku neprimjetljiv, no žrtve postajemo PRVI mi, a ne onaj za kojeg mislimo da će biti posljednji izmanipuliran! Režimski mediji to jako dobro znaju, koriste to, tako da svi mi postajemo ciljane žrtve manipulacije. Laži, neistine, i poluinformacije koje nam se plasiraju putem svih medija, imaju za zadaću  „razčetvoriti“svako čvrsto stajalište koje je suprotno mišljenju režima. Dakle svaki onaj koji ne poklekne, biva stigmatiziran, (branitelji i dragovoljci te invalidi su najbolji primjer) i sustavno blaćen putem tih istih medija! Za rezultat imamo stravičan broj samoubojstava, jer ti isti ljudi,dakle ta populacija koja je napadnuta, su izloženi psihičkom zlostavljanju kojeg režiraju mediji poput televizije, internet portala, novina i radija!

Prestrašno je uopće doći do ovakvog saznanja, i živjeti sa tim,i na koncu voditi bitke za svoje prijatelje, prijateljice, braću i sestre, za svoju obitelj. Otvarati drugima oči je vrlo teško ovim putem, bolji su razgovori uz pivo i sa što više ušiju. Nisu samo branitelji ugroženi, već kompletan narod. Četnici su majstori političke i informativne manipulacije koja se SVA, dakle od početka do kraja, zasniva na lažima, i izvrtanju istine! Jedina istina jeste ova, a koja se odnosi na njihov narod-Nisu dobili niti jedan jedini rat! Sve su redom izgubili. I to je ono što ih ubija u pojam, njihovu politiku, političare. Zbog svega toga, zbog nastupa njihovog u ratu (Bleiburg) i odnosa prema ranjenima u Vukovaru, zarobljenima-posve je normalno ako izgube i zadnji kredibilitet koji imaju! Oni narod nisu! To je pleme primitivaca, koji svoju kompletnu narodnu baštinu baziraju na zločinu.

Greška
This video doesn’t exist

Ako ne vjerujete, odite na Google i ukucajte u tražilicu MAGNUM CRIMEN! Izbacit će vam gnjusne knjige koje imate za download, i on line čitanje u kojoj se blati Hrvatski narod. Katolička crkva. Blaženi Alojzije Stepinac! A što je sa srbskim zločinima? Nije li im četnički vojvoda Nikolić predsjednik zemlje? Nije li im Šešelj četnički vojvoda? O čemu pričamo? To je zemlja i nacija, koju treba ograditi jer kuda god su prošli, ostao je krvavi trag, spaljena sela, masovna ubojstva! I zbog svega toga Stožer za obranu Vukovara je rekao NE ĆIRILICI! Njoj nije mjesto ne samo u Vukovaru, niti igdje u Hrvatskoj! Vukovar je najosjetljiviji po tom pitanju, i zaslužuje pijetet. Cijela Hrvatska ga zaslužuje! Hrvatski narod je zaslužio poštenu Hrvatsku vladu nacionalnog spasa, a ne ovu bagru četnika izdajica i slavoserba (Ante Starčević op.Stric Ivan) Postoje grupacije i nevladine udruge koje nas silom tjeraju na pomirenje i oprost. Nekakav suživot!

Suživota ne može u Hrvatskoj biti, dokle god se ne maknu četnički spomenici koljačima iz Borova sela i drugi neprimjereni spomenici po Hrvatskoj, nebitno jesu li četnički ili partizanski. Iz istog legla dolaze! Sve njih treba srušiti i bagerom sravniti! A onim srbima koji ne priznaju Hrvatski narod i zakone Hrvatske države nije mjesto u Hrvatkoj niti među nama. Silovatelja ubojica i koljača nam je dosta! Stanimirović, Pupovac, Teršelići i raznorazni Pusići-njima nije mjesto u društvenom životu. Njima je mjesto u SRBIJI! Zašto su Vukovarski branitelji i invalidi i Vukovarci Hrvati i Hrvatice najosjetljiviji na to? Prije ili kasnije ma koliko se opirali negdje te provokacije se moraju manifestirati na nama. Jer su smišljeno posijane! Za neki drugi sukob, kao sjeme zla, srbske pravoslavne crkve, koja nije ništa drugo već leglo četništva i mjesto za glavno kovanje planova uništenja Hrvatskog naroda! Kako za vrijeme drugog svjetskog rata, tako i za vrijeme Domovinskog rata! A posijali su i za naredne sukobe kojih će biti! U to sam uvjeren! Po svojoj mržnji prema svemu ne-svetosavskom i nesrbskom, srbi i njihova „crkva“koja se odvojila od Svete Stolice, nije ništa drugo do sekta bradatih svećenika, koji svom narodu siju bajke o Ustaškim zločinima koji se nikada nisu dogodili! Sve je to srbska izmišljotina. LAŽ, LAŽ, LAŽ! Samo laži slušamo od 1945 do sada! Red je da se skine stigma sa Ustaških bojovnika, i Domobrana, i sa cjelokupnog Hrvatskog naroda! U Ustaškim postrojbama, su bili Hrvati katolici, pravoslavci i Hrvati islamske vjeroispovijesti. Srbsko prikazivanje Ustaša kao masovnih ubojica Židova u Jasenovcu je gnjusna laž! Gotovo čitav GUS-(Glavni Ustaški Stan) je bio sastavljen od školovanih židova ili članova njihovih obitelji! Sve je to poteklo iz tvornice laži i obmane srbske pravoslavne crkve!

Srbskoj pravoslavnoj crkvi nije nikada bilo u cilju pomirenje, već pronaći nekoga na koga bi svalili svu krivicu za svoja nedjela, krvoločnost, i općenito manijakalno ponašanje!

Nitko nije dovoljno imun na takve stvari, na lažne optužbe pridošlica. Jedino sredstvo koje imamo je ISTINA! I onda se čudimo rečenici koju čujemo ponekad-„…do neki dan je bio miran, tih, povučen, ne znam što se dogodilo sa tim čovjekom!“ Danas imaju priliku doći kod nas, jesti Jadransku ribu i kupati se u moru, obilaziti turističke destinacije. Ja im to NE BIH dozvolio. Meni njihov novac ne treba. Ako je od četnika, zaista mi ne treba!

Učinio bih im“pakleno ljetovanje“kao što oni nama čine paklena ljeta, paleći raslinje i podmećući požare! Njima nije mjesto kod nas na našem Jadranu, niti igdje u Hrvatskoj! Jedno su drugi srbi lojalni njih 12.000 koji su bili sudionici Domovinskog rata, no sa druge strane, bolesnom narodu poput srbijanskog naroda (srbijancima), je potrebno liječenje u njihovim granicama, okruženi žicom kao u Gazi (Palestini)!

Četnici odlazite iz Hrvatske!

Jedna misao o “Četnici, daleko vam kuća!

Komentari su zatvoreni.