Documenta, leglo zla i izdaje!

Teršelić-Josipović-465x360

26.06.2012., Zagreb – Svecani koncert u prigodi Dana drzavnosti odrzao se u Hrvatskom narodnom kazalistu. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Kako živjeti u Hrvatskoj,zemlji gdje je veleizdaja nacionalnih interesa glavni biznis,a dvoličnost,prijetvornost-modni trend,a sve moguće nastranosti se preferiraju kao poželjne,temelj školstva,u vidu zdravstvenog odgoja se nameću našoj djeci?

Predsjednica Documente Vesna Teršelić, izrazito radi na jačanju antihrvatskih stavova, u simbiozi sa Bojanom Glavaševićem i Fredom Matićem. Bojan Glavašević, Fred Matić, Vesna teršelić, Zoran Pusić, su ništa drugo do produžena ruka četničke velikosrbske politike, koja na žalost odnosi žrtve kod branitelja dan danas, bez ispaljenog metka, što je najstrašnije!

Osvrt na tribinu u Vukovaru:

Najviše polemike među okupljenima, gdje je bilo i 20-ak članova Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, izazvale su Glavaševićeve riječi o pojavi bolesti i PTSP-a. Glavašević je rekao kako među hrvatskim braniteljima koji su pobijedili u ratu i imaju brojna prava postoji niz slučajeva oboljelih od PTSP-a i malignih bolesti dok kod pripadnika SRBSKIH POSTROJBI, koje su izgubile rat i nemaju sličnih prava nema niti pojave PTSP-a.
Dakle ako jedno derište poput Glavaševića, recikliranog PTSP ministra (kao toaletni papir) po potrebi-Matića i četničke vojvodkinje Teršelićke imaju petlje i hrabrosti to iznijeti na tribini u Vukovaru, onda si možemo sami predočiti sliku dokle seže izdaja branitelja, dragovoljaca, invalida i na koncu Hrvatskog naroda u cjelini!

Osnivač Documente jeste nitko drugi do Ivo josipović, koji je za srbski radio B-92 priznao o svom antihrvatskom”radu”, i samim time počinio kazneno djelo organiziranja zločinačke organizacije, poradi izdaje SVIH nacionalnih interesa!
Dalje!

Oslabljivao je za vrijeme svog mandata, OS Rep.Hrvatske, upošljavao policajce srbske nacionalnosti koji su dokazani zločinci, i u vrijeme svog petogodišnjeg mandata, nije uhitio niti procesuirao niti jednog koljača iz Borova sela, niti iz drugih mjesta gdje su za vrijeme agresije počinjeni ratni zločini, od srbske strane! Ali nije prstom makao niti za Veljka Marića hrvatskog branitelja, koji je dan danas zatočen u srbskom zatvoru, i izrazito je lošeg zdravlja, i psihofizičkog stanja!

DOCUMENTA JE LEGLO ZLA!

Antihrvatski program kojeg je napisao Josipović se temelji na najgnjusnijim aktivnostima usmjerenih protiv Hrvatskih branitelja, invalida, dragovoljaca Domovinskog rata! I naposljetku protiv cjelokupnog Hrvatskog naroda, kako u Domovini, Herceg-Bosni, tako i u iseljeništvu!! Laž je njihovo oružje, i protiv toga se treba boriti svim silama i samo jednim oružjem ISTINOM!
Za njih postoji samo jedna kazna: maksimalna vremenska kazna zatvora, i protjerivanje iz Republike Hrvatske!


S/I

Stric Ivan!

7 misli o “Documenta, leglo zla i izdaje!

  1. Nestvarno kako se u miru množe četničke organizacije a najveći moguči užas od svega toga je sto su financirani sa našim vlastitim hrvatskim novcem kojega sav taj ljudski šljam iznimno jako voli..to je otvoreno antihrvatsko rovarenje poticano od vlasti i izdajničkih politika…a dotle nam mladi ljudi bježe u bjeli svijet jer nema kruha ni novca u njihovoj vlastitoj zemlji….jadna nam majka,,samo to…

    Sviđa mi se

  2. Red je da i mi uzvratimo i to bez ikakve zadrške…. Dosta je bilo jugokomunista i srbočetnika u vlasti RH, i hrvatskim institucijama, bilo gdje u Hrvatskoj….

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.