Hrvat je Hrvatu vuk!

bijesan-vuk

… četnik Hrvata kolje!

Mislim da jasniji od ovoga ne mogu biti. Međusobne svađe nas Hrvata pogoduju četničkoj velikosrbskoj politici, u ostvarivanju svojih strateških ciljeva!  Već dugi niz godina se pod našim podnebljem sije sjeme koje je stvarano u srbskoj pravoslavnoj crkvi. Dosta je hrvatske šutnje. Vrijeme je za određene korake. Vojislav Stanimirović, Pupovac, Teršelić, Pusići i svi Hrvati koji su se slizali sa njima, su neprijatelji koji javno proklamiraju veliku Srbiju, na svakom koraku!

Očitovanje možete pogledati po dnevnom tisku, na portalima, na televizijskim emisijama. Svi ti emisari nisu ništa drugo do ne-ljudi koji se stavljaju u zaštitu nekog novog modernog života! Nama su iz leđa, ti “dični”humanisti, sve do onog trenutka dok njihove ideje ne naiđu na plodno tlo. Kada ih posiju, tad vode brigu o njima kao o svojoj djeci, sve dok se to ne razgrana.

A kada se razgrana, tada se to očituje u narkomaniji, pucanju brakova, kriminalnim djelatnostima, i drugim još nezdravijim formama, koje možete samo zamisliti. Pazite kome poklanjate svoje povjerenje. To može biti velika njuška, političar, uglednik no ono što zapanjuje kod njih jeste ovo, da se oni ne mogu sastati sa mislima, i da to što siju nisu zapravo njihove zamisli, već od nekog sasvim trećeg. Nazovimo to usvojeno “znanje”!

(U Bosni je postojala igra među djecom koja se zvala: …šalji dalje do zadnje budale!)

Nešto poput epidemije. Orwellova je mala beba u odnosu na stanje u Hrvatskom narodu. Poznati Hrvatski jal! Tako se očituju i prepoznaju nositelji razdora kod nas Hrvata. Nikada niste ni sami. Jer vam to onemogućavaju, a što nije ništa drugo do totalna kontrola. Tesla bi bio ljubomoran na ovakav izum nematerijalne prirode.

Što nam preostaje?

Kako se boriti protiv toga?

Za sada još nemam odgovora. Krivi smo podjednako svi. Svaki Hrvat i Hrvatica, svaka obitelj, svaka institucija u Hrvatskoj! Svi Domoljubni napori koji se čine da bi se razriješio i raspetljao ovaj strašni Gordijev čvor, nailaze na teškoće.

Jer se na kamenu ne može saditi ništa, jer je mjesto u ljudskim srcima zauzela stijena, granit i neplodna rahla, zatrovana zemlja!

Mi jesmo već u paklu mada neki toga nisu niti svjesni. A takvi nesvjesni postaju najpogodniji mediji za primanje i širenje ovakvih nezdravih ideja! Ima li udjela u tome katolička crkva ili pojedini emisari?

Naravno da imaju udjela! Bože otvori nebo i ubij me gromom i munjom! Baš je divno što nam to ostaje u svijesti kao jedan “nonsens” emisara katoličke crkve, koji je eto postao i kritičar erotske literature!

Svašta! Ma svako dobro vama, ali daleko vam kuća bila, skupa sa masonima, srbima, četnicima, slavoserbima i veleizdajnicima!

Čini se da Hrvati i Hrvatice trebaju nositi registarske tablice oko vrata, na kojima piše OIB i tko je bračni partner, i ispod toga zamolba-MOLIM NE DIRAJTE, RADI SE O VRLO SLABOJ I NAGOVORU PODLOŽNOJ OSOBI!

No kako to biva kod nas, kad je već sve zasijano onako protiv naše volje, takve plodove ćemo i žnjeti. Jedemo i jest ćemo kruh a pojma nemamo od čega je napravljen! Pogriješio sam svemir, galaksiju, planet, kontinent, zemlju, županiju i grad gdje živim! A ostalo možete zamisliti po svom nahođenju o kojim greškama se sve radilo!

Sramim se sebe, iskrenosti, naivnosti svoje i svojih postupaka. Sramim se svake nezrele misli, povjerenja koje sam dao, privatizacije, političara, lopova, kriminalaca. Čini se da su jedino u Hrvatskoj iskreni grobari i plotuni koji se ispaljuju, te limena glazba koja svira! Grobar je iskren jer nabije žuljeve dok iskopa raku, i svoj rad završi pljuvačkom i kapljicom znoja.

Doista, nevremena nikada dosta.

A u Hrvatskoj kiše padaju svaki dan, mada naizgled sunce sja, mokri smo svi u vodi i blatu velikosrbske politike do koljena. Oni koji su na brdu imaju više sreće. Njih će klizište satrat!

Dokle tako ne znam…zašto je tako?-e tu smo, kako rekoh, sami krivi . Od početka do kraja svaki pojedinac, grupe i grupice, sve institucije koje poznam u hrvatskom sustavu. Halo ljudi! Pa nama četničke Documente kroje ono što ćemo misliti, raditi, i za čega ćemo se boriti i prosvjedovati!?

Pa mislim da je dosta bilo tog njihovog velikosrbskog terora! Nikad Hrvat rob bio nije, i neće biti!

Žrtve jesmo već stoljećima, od jednog te istog napadača i osvajača! E pa meni je osvajača i osvajanja puna kapa!

Hrvati su na svome, i bilo bi najsretnije kada bi svak dao malo truda da se obistine snovi i ispune zavjeti naših predaka o sretnijem i boljem narodu.

Jesam li idealista? Jesam!

Jesam li zato Ustaša-NEKA SAM!

Snovi o boljoj Domovini i sretnijem narodu me drže na životu. Jer što nam preostaje ako se ugase snovi ako nam nestane ljubavi za bližnje svoje, za obitelj, djecu, prijatelje za našu katoličku vjeru? Nije li to najgora osuda koja postoji? Nije li to pakao u kojem već sada živimo?

Novi pakao nam ne treba.

Dante bi nam pozavidio na maštovitosti.

Razmislite o napisanom…

S/I

Stric Ivan!