Tema koje nema

vukodlak

Neki kažu kako pišem o temi o kojoj nemam pojma,dakle “Ovako se sprema tema koje nema!”

Medijska manipulacija je smišljena onaj dan kada su Isusa razapeli na križ. Svim tadašnjim raspoloživim sredstvima su sunarodnjaci,žitelji tadašnje Judeje pokušali zatrti vijesti. Bilo kakvu informaciju o zločinu nad čovjekom koji je htio promijeniti za početak Judeju a potom sve one koji se osjećaju i pripadaju Judeji a pružali su najžešći otpor! Sjeme je posijano u Bibliji,i neće nam biti teško pratiti zapis koji je pisan razumom i srcem. Sve je opisano,od temelja do kraja,i sve je zdravo! Za čovjeka i ženu pisano! Za dijete,za njegovo odrastanje i za starce! No što se dogodilo od tada sa tim spisom? Tko nam sada drži moralno predavanje? Danas nam moralna predavanja i upute drže reklame za jeftinije brašno iz srbije,kokos iz Afrike,i mnoštvo političara,zvijezda i zvijezdica! Od toliko zvijezda ne vidim više vlastito nebo,mjesec je potamnio u crnu boju i potpuno se uklapa u crno nebo iznad Hrvatske!

Za ostatak svijeta me nije briga,jer nikada nisam bio dio toga niti me zanimaju drugi narodi,nacionalnosti i skupine. Osnovni predikat u današnjoj Hrvatskoj, i poruka sa medija jeste je:Vozite li Peugeot 206 ili vozite Mercedes Brabus! Ako je odgovor NE,odmah vas zapljusnu sa reklamom o trgovačkoj kući koja vam može popraviti središnji živčani sustav,uljepšati katastrofalnu sliku vašeg duhovnog profila,i sliku među Hrvatima i popraviti standard u đžepu odmah iza pomenute reklame sa bankom koja nudi dužničko robstvo!

Nude nam se koncerti,končertina,istočnih zvijezda,samo trebamo otvoriti oči pa primjetiti četničku šajkaču na glavi sa kokardom uz stihove:Smej se smej,uvek se smej! Valjda se trebam smijati na pomisao da su u Vukovaru poklali ljude! Valjda mi žele navući ispod grla osmijeh od uha do uha,jer sam to nisam u stanju!

I ukrasiti mi odijelo sa kravatom,jer me otac nije naučio vezati čvor! Takve stvari se ne opraštaju!Na kraju krajeva ostaje nam srce koje je,lomljeno,gaženo i izranjavano i izdano! Treba li nam veći imetak od njega? NE TREBA!

Srce prepoznaje takve ljude,žene i muškarce,ne zna se zaštititi,i uvijek kasno reagira,no pjesmicu nikada ne zaboravi! No nije u tome problem…problem je puno veći i dublji,jer pjesnik zna koje rime i stihove staviti da bi se prepoznali. Naravno da smo svi dvopismeni. To je naslijeđe komunizma,te nam stoga žele nanovo ćirilicu u Vukovaru i cijeloj Hrvatskoj! E pa dosta je bilo! Tražim zaštitu kompletne Hrvatske od ćiriličnog terora,udbo masonerije,ex komunista! Zaštitu od tih informativnih strašila,koja nam truju svakodnevni život,i uništavaju obitelji! Kako nam uništavaju obitelji? Evo kako! Od silnih informacija koje nam nude i daju,od svog toga mnoštva treba probrati onu pravu pa se dobije takva slika,složena na stolu,koja ne liči ničemu viđenom! I to skoro 2000 godina! No pored svega toga,što nam se nudi i daje izabrao bih poruku koju odašiljem,putem napisanog,kojom sam autor a poruka glasi ovako:Počeli ste nešto što ne možete dovršiti,ulog je preveliki za vas,jer je noć pala nad Hrvatskom!

Pojavljuju se i neke desničarske stranke i strančice,koje nisu u stanju se nositi sa borbenim trendom u Hrvatskoj,pa stoga odbijaju stati iza Hrvatskih intelektualaca koji su zatvoreni na psihijatrijskim klinikama diljem Hrvatske! Vlastiti komoditet,gripe,i stanje tekućeg računa su zapravo pravi poriv odustajanja od takvih stvari! Pjevanje Jure i Bobana u Srbu me ne zanima jer neki ljudi nemaju tu mogućnost,a čim zinu proglase ih shisophrenicima i prisilno liječe teškim antipsihoticima!Mislim da sam bio jasan.Pametnom dosta!Ostali-OTPUST!
Ne okrećem nikome leđa,osobito svojoj obitelji,stijegu i Domovini!To je sve što imam i što mi je ostalo!

Ako se nešto i promijenilo,imam PIN pa pogledam da li sam pokran! Za koji dan ću biti proglašen UDBA-šem,jer volim pošteno,i vidim nepravdu koja se čini svud oko mene!

A do tada,ostajte mi zdravo i dobro!I ne zaboravite ugasiti tv,ipak on troši struju,isisava krv na slamku,i nudi svakojake nepodobštine!

Nikad prodan Domovini odan!
Stric Ivan!