HDZ i SDP=Prodane duše

mqdefault

11119643_1436498746645915_2124932272_naa

Jučer u velikoj vijećnici u Vinkovcima je održan sastanak Braniteljskih udruga,u vezi 02.05.2014,obilježavanja masakra u Borovo selu! No isti dan će se u Zagrebu održati veliki spektakl,koncert na trgu Bana Jelačića,na kojem se očekuje više desetaka tisuća ljudi! Ono što mi je udarilo šamar jeste to da će na Zagrebačkom koncertu gostovati Prljavo Kazalište koji su svoju karijeru “okrunili”stotinama koncerata po Srbiji od Bačke palanke pa sve do Vranja! 02.05.2014 je dan kada je pobijeno mučki 12 Hrvatskih redarstvenika. Ti isti redarstvenici su mučeni,klani,mrcvareni i masakrirani a da nitko nije još uvijek zato odgovarao. Meni se ne ide na koncert skupine koji su svoje pjesme ispjevali i žarili do usijanja publiku koja je sa četničkim obilježjima dolazila na koncert! Toliko o odlasku u Zagreb! Dalje ne moram govoriti.

Ovo je moj osobni stav i ne odustajem od njega. Svatko neka radi po svojoj savjesti,no ja ne želim biti obilježen na taj dan među ljudima koji su 02.05.2014,dan masakra u Borovo selu,zamijenili dernekom u Zagrebu i to sa skupinom koja je rado viđen gost u Srbiji! Nema veze uopće ako sam usamljen i sam u stajalištu!I ranije sam bio sam,pa tako da mi to uopće teško ne pada!
Imam dojam da je ovaj potez režiran u poznatoj kuhinji koja mi se nimalo ne dopada.Cijena koju će platiti organizatori i gosti na tom derneku,će biti strašna i pogubna,i unaprijed se odričem bilo kakve satisfakcije,vezane za taj datum,i bilo kakvog pomena imena organizatora istog derneka!

Ovako stoje stvari. Ne želim imati nikakve veze sa moćnicima braniteljskih udruga,SJP,i gardijskih brigada,koji su pristali na sramotni kompromis,koji je režiran u Karamarkovoj zamisli,općeg pomirenja srba i hrvata. Upozoravam da će to biti posljednji korak i završni rez ispod vrata braniteljima! Ovo je ogroman korak ka tome! Nije mi nimalo žao što me proglašavaju čudnim iz temelja,i što me na ovakve stavove pitaju gdje si bio 91 godine! Moj odgovor na to je,da sam na svaki poziv odgovorio i svaki zadatak sam obavio,časno,pošteno i vojnički precizno! Naravno da ja imam problem sa psihom,jer sam nepomirljiv u stajalištima i ne pristajem da netko drugi umjesto mene obavlja proces pomirbe,i pružanja ruke četničkim koljačima!Ja se ne želim miriti niti itko smije to činiti u moje ime.Ako je cijena samoća i usamljenost,najstrašnija koju moram platiti,zbog svog stava-evo da vas obavijestim:PRISTAJEM NA TO!

Ne morate me više nikada pogledati,a kad me sretnete slobodno recite,u komentaru iza leđa da sam lud,poludio,skrenio sa pameti i da nisam bio u Borovo selu 91 godine. Slobodno me pljunite u lice,i udarite šakom. I ranije ste pljuvali! Nemam što drugo odgovoriti,već samo ovo da bih radije pristao biti 02.05.2014 trinaesti redarstvenik jer znam da ne bih više morao gledati vaša prodana lica,koja su odabrali osobni interes a zaboravili svoje suborce! Sram me je biti među vama i sa vama,jer ste se promijenili,a ja sam otvorio oči-i to dobro! Sram me je što se nisam ranije prijavio u postrojbu koja je išla za Borovo selo. Ne samo za Borovo selo. Već i za Vukovar,jer sam bio “idiot” koji je slušao zapovjedi od čovjeka koji je nakon rata TOTALNO upropastio Istočnu Slavoniju,koji me je svaki puta vraćao kada bih pobjegao u postrojbu koja je trebala ići na izvršenje opasnih zadataka!

Vi ste stali na vagu. Sve ono što ste radili i činili 91 godine je bačeno u mulj i sramotno popljuvano od vas samih! Obitelj sam svoju uništio,zbog Domoljublja,razbolio se,bolujem dvadesetak godina. No danas vidim kako nisam promijenio svoj stav,i da se nisam dao pokolebati u ničemu! Ostao sam svoj na svome. Sam? Naravno da sam sam uvijek bio! Moj život označava poštenje, i sudjelovanje u Domovinskom ratu i ne pristajanje na kompromis u vezi žrtava Domovinskog rata,od 1990 do danas! Zašto nisam dao više!? Nisam dao iz razloga jer sam gledao,nepravdu i nisam mogao ništa poduzeti protiv nje,jer sam bio vani,dok su drugi bili u podrumu,kada su pljuštale granate. Zbog toga sam dobio časni otpust i čin desetnika! Zato sam i napravio ovaj Blog(stranicu)na kojoj pišem sve ono što me je smetalo i čemu sam bio svjedok,svojim očima vidio,i zapisao! Život je postao okrutan jer,lomi one koji su mogli nešto učiniti.

A lomit će ih i dalje,dok ih ne slomije. A kada jednog dana,otvore oči pa se zapitaju,gdje je onaj Stric Ivan,zašto je prestao pisati,odgovor će te pronaći na natpisu od crnog mramora! Ja ne pljujem po žrvama Domovinskog rata. Ja ne pljujem po braći svojoj koje više nema. Ja ne pljujem po mrtvoj djeci,jer sam i sam bio jednom i nekada dijete! Pa kako mi bude! Strahota koja se dogodila u Borovo selu,se počela zaboravljati. Počelo se dernečiti po gradovima. Još malo pa će cajke početi sa svojom drekom pod šatorima,i zavijanje silikonskih pevaljki,i ples srbskih plavojki na šipki! Ako sam zaslužio mirovinu,i ako je mi dana da šutim i pristanem na nepravdu,ovim putem vas obavještavam,da mi je slobodno uzmete jer ja četniku nikada neću pružiti ruku i pomiriti se sa njim. Bolje da me ošine infarkt ili moždani udar,i da se ne dignem više iz bolničke postelje! Bolje neka mi pucaju u potiljak,i neka završe sa tim!
NWO je došao kod nas na mala vrata,i uzeo najbolje sinove! Nije dosta što su nam uzeli poginule bojovnike,što nam prljaju spomenike,što nam žele nametnuti ćirilicu,već se događa to da će se naši nekadašnji vođe rukovati sa Pupovcem i Stanimirovićem! Samo pričekajte i Bog vas poživio sve skupa dovoljno dugo! Jer IMA veze,ako pružiš ruku Karamarku,on je recimo Hrvat(?),a taj Karamarko je pružio ruku Stanimiroviću i Pupovcu i vjerovatno su privatno prijatelji i posjećuju se!Ima veze ako su sramota našeg Naroda,zbog osobnih interesa! Više nema razloga šutiti. Sve je postalo otvoreno.

O svemu se otvoreno priča,pa će tako jednog dana iz sprdnje spomenuti i ljude koji su se rukovali sa zločincima!

Ja im ne bih bio u koži!

Nikad prodan Domovini odan!
Stric Ivan!

4 misli o “HDZ i SDP=Prodane duše

 1. Stric IVAN , zar se ne sjećaš njihove pjesme koja je bila i jedna o pokretača neovisnosti Hrvatske. RUŽO HRVATSKA. No raditi se mora pa i u srbiji. Šta oni ne bi trebali zarađivati sa vlastitim radom a srbi ( sa balvan revolucije ) nam sjede u saboru i vladi i zarađuju bez rada……………………………… ……Ili si ti možda STRIC JOVAN pa nas hoćeš zavaditi i obmaniti javnost……

  Sviđa mi se

  • Gospodine Branko,zbog te pjesme koja se pjevala 1991 godine imam tetoviranu Ružu i Križ na desnom ramenu!Tako da mi o tome ne morate ništa pričati.A budem vam je poslao(sliku tetovaže)u inbox!Ja se zovem Ivan i ostajem do smrti tog imena!

   Sviđa mi se

 2. Dragi moj narode, sve je kod nas normalno hrvati bi prodali i ćaću i mater za vlastite interese. Pravi primjer za to su naši političari svi koji su bili na vlasti poslije prvog predsjednika Tuđmana. Zar nije tako?

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.