Ni oduška braniteljima!

Današnji dan kao što je svaki drugi dan bio zadnjih dvadeset pet godina, naročito zadnje vrijeme i to pod vlašću SDP-a čaša otrova i gorčine koja nam se nudi prelazi sve granice toksičnosti!

Sve nenormalnosti koja nam se ulijevaju u svakodnevnom životu, koje nas prisiljavaju na psihička opterećenja, napetosti, i pokušaje ispravljanja gluposti, su samo jedan korak od ludila.

Nije čudo što toliko PTSP-a ima, toliko samoubojstava, razvoda brakova, nasilja u obitelji, i svih ostalih kriminalnih radnji! Možemo reći da su to posljedice rata, dakle psihičke traume, nastale usred djelovanja bojevih oružja i oruđa, i stresnih pogibeljnih situacija. Imam ga skoro 22 godine, i tulumarim sa njim svaki dan. Svaki dan od ranog jutra se družimo uz kavu, dok ne nadođem, a onda počinje klasika!

Svađa sa nekadašnjim prijateljima, sa susjedima, sa rođacima kako bliskim tako dalekim! A naša vlada je posebna stavka o kojoj želim pisati, tako da ni u kojem slučaju ih ne možeš obići! Sve su to servisi koji potiču upravo to nasilje u obitelji, krađu, kriminal, jer radi se jednostavno o ovome-a što smo mi Hrvati i Hrvatice poduzeli protiv kriminalaca? Nismo apsolutno ništa! Dakle…za zdravo Hrvatsko društvo predlažem da se prvo uhite i osude na vremenske kazne, abolirani četnici, ex komunisti, pripadnici UDBA-e i KOS, jer su oni sigurni čimbenici za nered i rasulo u Hrvatskoj sigurniji od kamate na kredit koji imate u bankama i to u švicarcima! Dalje! Sve normative koje su nam postavili, naloge o ponašanju, zabrane, i ovo sada zadnje verbalni delikt rezultirat će pucanjem jedne do dvije osobe koje će u jednom trenutku poput lepeta krila leptira na jednom kraju Domovine izazvati nevrijeme sa tučom i poplavama na drugom kraju!

Ne piše nam se dobro, dokle god nas pripadnici Ostojićeve milicije prate na svakom koraku! Ni tajne službe nisu bolje. SOA, POA i druge službe srbokomunističkog poretka koje se koriste u svrhu porobljavanja Hrvatskog naroda, i svih drugih nesrbskih manjina, su uzele i to povelik kolač onoga svega što nisu dobili pobjednici iz Domovinskog rata! Dakle i to su nam uzeli. E pa otimajte i dalje. Bog je prisutan u svima nama. A gdje to onda Boga nema? E nema ga u onim osobama koje su se okrenule protiv Križa, vjere, obitelji, suprug protiv žene i žena protiv muškarca! Nema Boga tamo gdje se nasrće na djecu, na starce, na invalide! Jel vam poznato ovo? Nisu li nam obrazac ponašanja dali srbijanski četnici iz Srbije sa svojim hordama!? Zar se tako nekada ponašao Hrvat u Hrvatskoj!?

Sve je to razumljivo i shvatljivo…no jedno ne razumijem…a to su institucije koje su odobrile ovaj model ponašanja, zadnjih 25 godina, dapače, još dolijevaju ulje na vatru, i to iz ureda Documente, Ministarstva Hrvatskih Branitelja, i drugih nenormalnih morbidnih organizacija, koje su pod direktnim diktatom Velike Britanije i Srbije! Ako se ne trgnemo na vrijeme, bit će kasno i za mene, vas, moju i vašu djecu! Ulozi u igri su preveliki-Hrvatski nacionalni ponos, Nacionalna bogatstva, običaji, kultura. Želim vjerovati kako su današnje Hrvatice ponos našeg roda a ne da se rastavljaju od svojih muževa! Želim vjerovati da muškarci Hrvati imaju snage pomoći u izgradnji zdravijeg i plemenitijeg društva, jer zalud će nam biti žrtve koje su pale i ljubavi koje smo imali u mladosti ako tu sreću, polet nismo ugradili u temelje naše Hrvatske Domovine!