Politička psihijatrija 1

11783489_142998952699826_1339656455_o

Kao stariji i zreli ljudi, muškarci i žene ,pod pritiskom medija i laži poluistina i podmetanja,  postajemo podložniji raznoraznim utjecajima i kušnjama.

Ali ipak postoji iskustvo iza nas koje nas nadalje formira i određuje što prihvatiti a što odbaciti od sebe. Razmišljamo li zdravim razumom ili netko drugi mjesto nas donosi zaključke.

Evo primjer iz života! Ako sa liječnika opće prakse krenemo prema psihijatrima. Uobičajena je praksa da nas dovode u sukob sa nama samima,jer su oni “baždareni” kao normalne i “nepotkupljive osobe”,”časne i odgovorne”! Id,libido,ego i super ego, kada dodju na razinu sukoba tada lijecnici likuju u sebi jer vam “mogu”pomoći. Takve usluge se čuju na sve strane, no nista normalno ne dobijete za povratnu informaciju vec DIJAGNOZU koja vas prati kroz život kao ŽIG ZVIJERI.

Frustracije, siromaštvo, hrpa neprikladnih lijekova su danasnji trend liječenja te dovode do pomanjkanja empatije i ljubavi medju nama. Sa njima se ubija ljubav,sve emocije, jer ono što osjećate pod lijekovima nikako nije stvarno niti lijek za rekreaciju (psihostimulansi).To su potpuno nepoznati farmakološki kemijski osjećaji koji nas vode u jedan nestvaran svijet u kojem smo podložni svim mogućim manipulacijama, jer ti lijekovi prave plodno tlo u našoj psihi,u kojoj je tada sve moguće, a kada naletimo na osjećaj zadovoljstva, tu stajemo, zadržavamo se i pokušavamo tu i ostati. Tada stupaju mediji i okolina, moderni vračevi (liječnici i političari) koji vode glavnu igru i riječ. To su lijekovi koji uništavaju psihu, kako bolesnog čovjeka tako i potpuno zdravog! Prema osobnim iskustvima, imam teoriju sljedeće naravi:

-po dobitku dijagnoze, dobijamo i lijekove, terapiju. Organizam se puni do jednog određenog nivoa. Proizvođači ih prave na taj način da bi bili programirani, da na određen poticaj (okidač) uvjetovan gledanjem medija, TV, ili slušanjem radija, postignu željeni efekt, kojemu nema dokaza. Vjerujem da su od tuda i samoubojstva Branitelja poticana, samoubijstva Dragovoljaca, i HRVI. Poticaj može davati i srpska glazba, cajka, i srpske pevaljke i pjevači. Pjesme njihove su suicidalne naravai: patim, pati ona, pijem, prolijevam krv, razbijam čaše, gubim glavu zbog žene, a rado bih i poskidao drugome zbog nje.

Zar mislite da su prisilne hospitalizacije puka slučajnost i liječenje teškim psihijatrijskim medikamentima? Ti monstrumi koji si daju za pravo zabadati nos u bračne postelje postaju i sudci i štite jednu osobu iz bračne zajednice, ali nikada obje jer bi se time razotkrili u cijelosti, u jednostavnom razgovoru supružnika.

Takve neravnopravne situacije redovito dovode do sukoba, jer onaj drugi partner (nepodržani) vidi da je vrag odnio šalu i počinju se postavljati pitanja.Kako sebi, tako i šutljivoj Hrvatskoj okolini!

A odgovor možete zamisliti sami od koga dolazi i kakav je, jer samo otvori vaš liječnički karton i svaka mogućnost izlaza iz ove zapetljane situacije ide sa tendencijom da postane najzamršenija zagonetka, labirint, koju sami i ostavljeni tek poneki najhrabriji uspijevaju riješiti.

Sam Glavašević je “lijepo objasnio”da srbi nemaju PTSP,kao agresori i u liječničkim dokumentacijama ne postoji ta bolest!

A nas Hrvate se proglašava ludima,neuračunljivima,nepodobnicima,Državnim neprijateljima (Stožeraši koji su polupali dvojezične ploče) i kriminalcima!

Ma ovo da nije smiješno bilo bi tragično.

Sjetim se samo likvidacije na Bleiburgu.

500.000 Hrvata pobijenih nemilosrdno,od četnika i komunista!

Narode zar vam to zaista ništa ne govori?

Zar vam to nikako ne baca svijetlo,na naš položaj i zadaću koju možemo,i preuzet ćemo kad tad. Zašto baš mi, zašto Hrvatski narod?

Hrvatski narode otvorite oči!

Sustavno nas degradiraju,uništavaju nam obitelji,podrivaju vjeru i našu Katoličku crkvu.

Uništavaju kako jedinke,tako i populaciju,od branitelja,nezaposlenih,radnika i seljaka!

Pakleni plan koji se provodi nemilosrdno. A ako se očitujete i pokažete da znate o čemu se radi,vrlo je moguće da biste mogli nadrapati i ostatak života provesti potpuno isključen iz Društvene zajednice. Ne sami,već osamljeni,pored toliko ljudi, čitavog grada u kojem živite, koji su vam okrenuli leđa! Ne postoji gora kazna!

Podmuklost ovog nehumanog,antisocijalnog i asocijalnog sustava očituje se u povremenim ispadima liječnika, poput dr.Horvata iz Varaždinske bolnice, pa tako i političara i moćnika koji ne prezaju od davanja pogrdnih imena poput: Šatoraši,fašisti,klerofašisti!

Da li je moguće da su ljudi,branitelji išli kod ovog liječnika po savjete i lijekove,i stručnu pomoć? JESTE,  istina. Čiji je to naputak? Pa sa Božje strane nije sigurno! A da jeste bio bi ugrožen na njihovu mjestu netko drugi i njima lijepio dijagnoze kao što mi lijepimo komične slike na zidove i statuse na FB,kao primjerice: ” dr.Horvat!Licencirani monstrum koji vrijeđa HRVI u Savskoj”.

Njima je zanimljivo razbacivati se posisanim znanjem iz malog prsta: Jeste nervozni?Evo normabel. Jel sanjate poginule prijatelje i mučne prizore? Evo dijagnoza Shizophrenia i uputnica za psihijatrijsko liječenje. Darežljivi po naputku. Darežljivi od sebe,bez srca i pravog uvida u osobnost i kronologiju traumtskog iskustva. Darežljivi,jer su hladni kao led i šibaju kako im se prohtije,kako im se učini!

Koliko dijagnoza je podijeljeno Dragovoljcima Dom.rata i braniteljima!? To je grad veličine Vinkovaca prije rata! I veći.

Zastrašujuće? Ne nimalo. Njima to nije problem jer znaju da svaki ispad nezadovoljstva branitelja,dragovoljca i HRVI mogu protumačiti i pravdati DIJAGNOZAMA i to ne moraju daleko ići već samo pročitati sa Wikipedije definiciju i vi ste POKOPANI! Ionako smo na margini društva a oni nas guraju,kako je rekao dr.Horvat:”Sa kolicima sa pogonom na klerofašizam,do krajnjih granica izdržljivosti”. I preko njih! Doista ohrabrujuće i utješno za braniteljsku populaciju,i članove njihovih obitelji!

Da vas pitam,jesu li to liječnici došli na tron kao moralni stupovi društva? Jeste i upravo se od toga Hrvatska i narod, čini i radi svjesno bolesnim psihijatrijskim slučajevima!

Ne želim generalizirati,no čini mi se da se istupom ovog”liječnika”istjerao ogroman medvjed iz grmlja! No to je brzo zataškano time što je prozvani i „samoočitovani humanist“brzo uklonjen sam mjesta na kojem je radio i prebačen na drugo! Nakon njegovog istupa su se mnogi trgli. Neki liječnici su se još dublje zavukli i sakrili u svoje bijele kute i ordinacije,još jače su se povezali u svojoj misiji, a neki su dali potporu ovome hrabriši koji vrijeđa HRVI 100% invalide!

Koliko je takvih liječnika kod nas koji sa mržnjom gledaju na nas branitelje ,HRVI i dragovoljce!?

To ne mogu reći no mogu vam reći ovo: Dečki smanjite malo tablete pa će te vidjeti koliko je voda i istina duboka.

Njihovo liječničko „biće“ nikada nije bilo ugroženo,nikada nisu bili u po život opasnoj situaciji. Njihova jedina opasna situacija je bila opstipacija (zatvor crijeva) od prežderavanja, mesnih delicija koje si mogu priuštiti .Uništavaju druge i štiti ih kako Država, a tako se štite i oni međusobno.To je MAFIJA!

Pokušajte nešto reći protiv njih ili malo zagrebati površinu, mogu vas uništiti, suprugu, člana obitelji pa i djecu, spremiti na psihijatriju, prisilno liječiti, drogirati, dok se potpuno ne pogubite, dok vam ne pokušaju slomiti psihu i ne nastane amnezija za pojedine događaje, kojima ste bili svjedokom.Tek tada će vam je pokušati posložiti kako njima paše i odgovara. Mengele je mala beba za ove liječnike iz naše Države.

Komunistički zločinci koji gaze sve pred sobom , likuju nad pobjedama,za koje nikako ne odbijaju priznanja i osjećaj zadovoljstva koji ih plavi.To su priznanja na razini duhovne pobjede.

Svakodnevnim napadima na invalide u Savskoj 66 i napadima na branitelje se zapravo skreće pažnja sa nečeg vrlo bitnog.Sa afera u koje su upleteni, od špijunaže za Englesku,Njemačku i SAD pa do kriminalnih djelatnosti vladajućih kako bivše tako i sadašnje garniture!

Dolazimo do dvojništva, pojma koji je opisan na internetu,po kojoj se liječnici”ubojice”u ovom slučaju liječnici“ubojice psihe“mogu svrstavati u one u kojima se stalno vodi borba između dobra i zla ! No nisam primjetio da se jedan liječnik stavio u zaštitu branitelja osim njih nekolicina. Tim ljudima kapu skidam.

Zaista je junak! Stati na stranu branitelja i to javno znači da će te biti pljuvani, prozivani, maltretirani,radit će vam se na uštrb vas i vaše obitelji sve da bi se podkopala! TO JE SADAŠNJICA I RUŽNA STVARNOST!

Tko to zna i vidi ima pakao u životu i stalnu borbu.

Mesić,Pusić,Ostojić,Čačić,Milanović su ti koji drmaju Hrvatskom i hrvatskim društvom.

Ni HDZ nije bolji ni malo. Koriste sve ovako drogirane i polusvjesne samo za izbore i za osobni probitak, a kada dođu na vlast, odlaze i rade sve po svom.

Sanader manijakalni lopov-kleptoman?….ma ne on je normalan,a mi branitelji smo nenormalni.

Damir Polančec ?Ma ne on je pošten i žrtvovan kako je sam objasnio!

Čačić,ubojica na cesti?-ma ne gospodo,on je platio novcem manju zatvorsku kaznu, mi smo nenormalni branitelji, jer pijemo lijekove i iskreno me zanima što bi bilo da je neki branitelj napravio takav udes…? Mislim da bi bio razapet za pet minuta od komunističkih zvijeri na svim medijima i portalima.

Postavio bih jedno pitanje: ako smo mi Dragovoljci bili podvrgnuti liječničkim pregledima prije pristupanju postrojbama, zanima me po kojem osnovu su zapošljavani političari!? Tko je njih pregledao ako smo mi branitelji psihijatrijski slučajevi? Branitelji umiru u gorkom siromaštvu i neimaštini, bolesni, ostavljeni i zaboravljeni!

Nameće se pitanje, zbog čega onda političari toliko kradu i svjesno vode Hrvatski narod u dužničko robstvo i propast!?

Zar nam je to u genima? Ne.

Razlika je velika između nareska Gavrilović od 10-15 kuna koji je kupljen i pokradenihi 2.000.000 eura. Ne izdvajam nikoga posebno,ni HDZ niti SDP . Po meni su jednaki pred Bogom i zakonom,samo što je zakon stvoren za njih i koji je legalizirao pljačku Hrvatskog naroda!

Pogodovali su sebi i svojoj obitelji i svojim kumovima,prijateljima!

Ajme majko!

Dolazimo do zaključka kako njima nije potreban pregled jer ih je narod odabrao koji je nakljukan svim mogućim farmaceutskim proizvodima.I tu priča prestaje? Ne, nipošto.

Slijedi pljačka, otimanje,laganje,plasiranje ciljanih poluinformacija,neistina.Manipuliraju sa nama kako hoće i kako žele! Mediji su u tome i na toj temi doktorirali!

Radman agent KOS-a,Mirjana Rakić agent KOS-a,i hrpa drugih iz istog miljea,koji su na vodećim mjestima u Hrvatskoj! Čini se da smo tako i zaslužili jer šutimo kao ovce i blejimo u TV prijemnike, dan-noć i upijamo sve te gnjusne vijesti.

Mediji u Hrvatskoj osim par portala (Dragovoljac i Braniteljski portali) koriste se isključivo u nanošenju štete, kako radnicima i nezaposlenima tako i braniteljskoj i domoljubnoj populaciji.To koketiranje sa stajalištima (čas lijevo, čas desno) nas pretvara u ovisnike koji čekamo neku pozitivnu vijest, koja i kada dođe nikada nije dovoljno dobra da bi zadovoljila i uklonila naše nezadovoljstvo! Gorčina i razočaranje je u nama! Dakle nastavljamo i dalje gledati televizijske programe,i tražiti nešto što bi nam moglo dati osjećaj zadovoljstva, ali vrlo kratkotrajnog.

Tada se to nezadovoljstvo prije ili poslije manifestira i na našim obiteljima,okolini.

Ja ne poznajem osobu iz braniteljske populacije koja od 20 do prvog ima novaca više od 200-300 kuna! Eto. To nam je naše požrtvovanje dalo! Za to smo ginuli, ostajali invalidi bez udova,prikovani za kolica i bolničke postelje. Postali smo sirotinja veća no što smo bili,gurnuti na marginu društva i proglašeni (u nekim dokumentima) potencijalnim Državnim neprijateljima o kojima samo Tajne službe vode brigu! Registriraju se svi vukovi samotnjaci,agresivniji istupi,okupljanja. Mi zapravo nismo svjesni koliko smo praćeni i koliko se prate mobiteli,telefoni,Facebook ,koliko je agenata među nama, koji će sa vama popiti piće,doći vam na rođendan djeteta, pojesti pričati sa vama o stvarima koje vas žuljaju i nakon toga, ako plate račun u kafiću ili restoranu, istog će donijeti kod svojih šefova i namiriće im se svota koju su potrošili da bi izvukli neko vaše stajalište ili informacije koje traže!

Stožer za obranu Vukovara je non-stop pod prismotrom. Žao mi je što Stožeraši ne preuzmu malo veću zadaću i cilj,plemenitiji za dobro cijelokupunog Hrvatskog naroda,osim borbe za pijetet u Vukovaru! Nisu sami nikako, ima nas još koji smo uz njih i njihovu borbu dan-noć! Pijetet treba cijela naša Domovina i narod. Zaštitu od ovog komunističkog sustava treba i ono malo dijete, svaka supruga, žena i muškarac.Svi smo definitivno ugroženi. Na sve se gleda,sve se prati i uredno upisuje u računala, za moguće optužnice, kako njima tako i svima nama, bili mi branitelji ili ne!

To i jeste pravi ŽIG kojim su označeni svi koji trebaju biti likvidirani prije dolaska NWO na vodeću političku scenu i jedne svjetske vlade. Mi smo na tragu uništenja naše nacije, jer malim narodima nikada nije bilo teže no danas! Ne mora to biti likvidacija,u doslovnom smislu riječi,mada sve ukazuje da bi išlo i po tom već viđenom Bleiburgškom naputku!

Srbija sa svojim „apostolima“ (pjevačima i starletama), pohodi Hrvatske gradove,mladež truje obscenim nastupima u kojima se nerijetko nazire i četništvo, doduše prikriveno! No jednom četnik je uvijek četnik.

Tako vrijedi i za M.Ilića,Đ.Balaševića i druga smeća srbske estrade! Tiha okupacija koja je počela nakon 1945 godine je u punom zamahu i ne postoji čovjek koji ne osjeća bilo zvijeri i njegovo htijenje!

Jedan svjetski jezik,za sve zemlje koji nikako neće biti onaj kojim pričamo mi Hrvati!

Nametnuta povijest,neistinita,lažna koliko i sam Sotona,se predaje u školama kao dogma i jedina istina na ovom svijetu. No istina je daleko drugačija,i bolnija.Rekli bi emisari, da nam žele ukloniti bol, bilo medikamentima bilo da nam plasiraju laži koje moramo svaki dan slušati i gledati.

No ja im mogu sa svog mjesta i stajališta odgovoriti.

Neka me boli. Jer dok boli,ipak znam da sam živ i da se borim za nešto plemenito u životu!

Za Boga, od srbokomunista Slobodnu Nezavisnu Državu Hrvatsku!I Za slobodne Hrvate i Hrvatice, za našu Katoličku vjeru i svetu Hrvatsku obitelj!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija