Kap krvi na asfaltu…

Čestiti Hrvatski narode!

Imao sam priliku biti u Borovo selu prilikom odavanja počasti za masakr 12 Hrvatskih redarstvenika, koja se dogodila na tužnu godišnjicu prije 24 godine-02.05.1991.

Ako se netko prepozna u tekstu a bio je tamo, za Vašu informaciju, stajao sam tek nekoliko metara od vas. U miru i dostojanstvu smo odali skrušeno počast i prisjetili se tih dana kada je bio pokolj.

No ono što želim reći je nešto sasvim drugo.

Je li ikada u Srbiju,otišao nekakav Hrvatski političar i na nečijem humku (NEMAJU ONI JUNAKA) vrijeđao i prozivao mrtve pokojnike kojima kosti leže u hladnom grobu!?

Nije nikada! A znate zašto?

Jer smo katolici i najmanje 1000 svjetlosnih godina udaljeni od ovih srbskih quazi političara,četničkih izaslanika koji,ne samo da se usuđuju doći u Hrvatsku nakon krvavog rata,već u istoj toj NAŠOJ – mojoj i Vašoj Domovini ,taj  četnik vrijeđa i ponižava javno svojim govorom blaženog Alojzija Stepinca.

images-cms-image-000016605

I ne samo njega, već i sve one i sav onaj poklani, pobijeni Hrvatski narod koji je utjehu nalazio u njegovim riječima,stoicizmu, i odporu kojeg je pružao na svoj JEDINSTVEN način.

Ja Vas ne želim učiti pameti…

Pametni ste školovani,neki imaju životnu školu završenu,poneki imaju i fakultete,no jedno znam,a to je da možete razlikovati  JOŠ UVIJEK  što je istina a što laž – što je dobrota – što je zlo.

Evo!  Ponavlja se ono zbog čega je se poveo rat 1991-1995,a to je bolesna srbska ambicija i krvožednost,te paklena želja da „nebeski narod“mora i želi  VLADATI i gospodariti Hrvatskim narodom i Hrvatskim bogatstvom.

Provokacije jednog običnog polupijanog četnika, Aleksandra Vulina, istodobno Vesna Pusić naziva“lošim kućnim odgojem“, što je ujedno sa njene strane i jedan vid abolicije! Ah da…sad nam Vesna Pusić drži lekcije da je agresija na Hrvatsku bila posljedica lošeg kućnog odgoja! Vidi,vidi…kako se familija pripozna!?!

Abolicija četnicima?…ma naravno rođo! Ali za sva vremena!

Sve ovo ukazuje na još jednu stvar a to je da dotična dobro pluta u tim srbočetničkim vodama, dok je plaća Hrvatski narod! Slatka li je Hrvatska kuna,kada za nju prodaješ Hrvatski narod!

Partizani svud oko mene! Zastave sa petokrakama, titovke sa zvijezdama… pionirske marame na pionirkama od 90 i kusur godina!? Pobjegle sa gerijatrije sa dečkima od 105 godina koji se rolaju i driftaju biciklom“prvi partizan“po našim nesigurnim rupavim cestama…

kumrovec_2

Četnici,sa šajkačama i kokardama u Hrvatskoj!  Cajke trešte na sve strane…strahota,koju teško podnosi svaki čovjek koji voli svoju Domovinu!  Ako netko pita da li se kod nas snima nekakav ratni film – NE!!… NE SNIMA SE FILM! Ovo je STVARNOST, malih Hrvata i Hrvatica, nas pobjednika u Domovinskom ratu od 1991 do 1995!

Nisam nikada bio dobar prognozer za utakmice i ishode na kladionicama, no dok ne padne prva kapljica Hrvatske krvi na asfalt – stanje će ostati nepromijenjeno!  Povijest je pokazala,  da bez žrtava nema revolucije a niti pomaka u društvu!

Zašto je baš potrebna krv!?  Zato jer našim narodom vladaju veleizdajnici, hohštapleri, četnici i bez razlike po Županijama…četnikuje se svuda.Od Cavtata do Iloka!

Dragi moji Pravaši, Pravaški  jurišnici, braćo i sestre!  Vrijeme je da sve Pravaške stranke stanu pod jedan kišobran. Vrijeme ne radi više za nas…mi smo ga potrošili i živimo na kredit! Ovdje smo samo zbog produžetaka koje nam Bog daje,jer želi da nešto poduzimamo. 

Prijatelji nam se sele svakodnevno na groblja, a zbog njihovih i naših snova o Hrvatskoj Domovini smo dužni poduzeti SVE u zaštiti vitalnih nacionalnih interesa!

Hrvatska nikada nije bila ugroženija! Hrvatska je napadnuta sredstvima Specijalnog rata! 

pozar

Žrtve Specijalnog rata se ne broje sa tijelima u plastičnim vrećema i očevidima mrtvozornika! To se čini po izbijanju rata. Žrtve Specijalnog rata se mjere u broju ovisnika na našim ulicama, u broju političkih srbočetničkih provokacija, u zveckanju oružjem četnika i paradi znakovlja pod kojim se sijala smrt diljem Lijepe naše Domovine!

Sjetit će te se mojih riječi kada i ove godine,kao i svake bude u požaru naša Dalmacija i otoci! (Omiljeni vid specijalnog rata…posebna poglavlja su se pisala u uđžbenicima bivše JNA,o podmetanju požara,kako priručnim sredstvima tako i sredstvima koja su u te svrhe tvornički proizvedena!)

Na udaru su naše obitelji, naša djeca, prijatelji i rodbina!

Mi smo dužni poduzeti nešto, bilo što. Počnite u vašoj okolini, u vašem mjestu. Neka  leptir mahne krilima u Istri, u Istočnoj Slavoniji  će se probuditi  snažan vihor!

Razmislite! Što će te ostaviti vašoj djeci?

Ja sam odabrao:

domobran-zadar-765x510

Što ću ja ostaviti svojoj djeci? Četnika da ih gazi,kolje,siluje i ubija!?

Teško… to je moje osobno mišljenje. Za takvo što ipak treba stotinjak kila pure pojesti, i imati muda!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Jedna misao o “Kap krvi na asfaltu…

  1. a sta se tzu ima komentirat, mrzim srbe koji tvrde da su srbi jer to nisu, isto vrijedi za hr. budale su oni, a to smo mi hrvati, koji ko picke nista ne poduzimaju osim komentara koji mi dizu tlak.
    sta birate komunjare. neznate da postoji nesto drugo

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.