Doći će dan, kada će srbske majke čupati kose

Greška
This video doesn’t exist

A što ste Vi očekivali ? Da će mu bacati cvijeće i pohvaliti ga !? Dobro je prošao jer su ga mogli skratiti za glavu ! Ali jedno moram priznati. Četnici su uvijek četnici bez obraza, dostojanstva, lažljivi rod lažljivih predaka. Korov ovog svijeta. Ljudski korov. No ovo pisanje ne želim posvećivati korovu pokraj ceste, već se želim osvrnuti ka događajima koji su prethodili ovoj tragediji koja se dogodila u Srebrenici .

plumjesec

Ono što su Blaž Kraljević i Anto Parađžik sa suradnicima pokušali napraviti u Herceg-Bosni, iz sada-konačno vidljivog razloga NIJE uspjelo. Sada se vidi konačno tko su Srbi i njihovo vodstvo. Sada se vidi tko je zakuhao sukob između Muslimana i Hrvata. Sukob između braće. Sada je valjda svima jasno zašto su svi HSP-ovci mučki ubijeni:-..da se ne bi ostvarila zajednička država Muslimana-Hrvata i Katolika-Hrvata, baš kao što je bila od 1941-1945. Sada je svima jasno tko su Srbi,što su učinili, i koje pokolje su napravili u Herce-Bosni i Hrvatskoj. Strahota koja se ne da ispričati.

šahovnica

Moj prijatelj, motorist (Satnik,Hrvat iz mog grada) je otišao u Srebrenicu na hodočašče, i rekao mi je,kada je ušao u halu, da mu se steglo toliko u grlu pa je morao izaći van…jednostavno nije moglo srce više izdržati. Pa to je pokolj najveći nakon 2.svj. rata u Europi.

Ne zaboravimo da je Srbija bila PRVA ZEMLJA U RATOM ZAHVAĆENOJ EUROPI-JUDEN FREI !

Oni su svoje Židove doslovno potamanili, u vrlo kratkom vremenu. Trebamo li išta više pričati o ljudskom okotu, koji se usuđuje lagati na sve strane…Čini mi se da Muslimanima i Hrvatima u Herceg-Bosni i nama u Hrvatskoj, pa i na Kosovu:-NE mogu više mazati oči, niti prodavati maglu. Vi što ste imali (duše!?:-legende kažu da su neki srbi to imali) to ste prodali vašem sv.Savi, i nače „predsjedniku prve četničke  legalne organizacije“, u daljnjem tekstu:- „sotonske organizacije“, koja se zalaže, za masovna ubojstva, klanja, silovanja, palež, pljačku i sve druge zločine prema svim narodima, koji imaju granice sa Srbijom!

Ta Sotonska organizacija koja svoje korijenje ima dan danas, dakle, kao i svaka druga SEKTA je opstala, na zločinu, laži, prijevari i na smrti i kostima milijuna ljudi. Nemojte se čuditi ako vam se obistine Kremanska proročanstva, i ako vam dođe Hrvat i Musliman i zajednički-bratski, kako je kroz vijekove bilo, te vam posijeku pilom i tu krušku pod kojom ste svi koji ste ostali i preživjeli kaznu Božju okupili. A tada će toj šačici srba priča biti drugčija:-“Jao,kako smo pogrešili! Mi Srbi trebali smo umreti od SRAMOTE!

Što se tiče umiranja, mislim da će vam to doći polako na naplatu.

Svima u Srbiji.

Od Hrvata i Muslimana iz Herceg-Bosne i Hrvatske nemate oproštenje za počinjene zločine. Umrite od sramote, jada i čemera. Umrite,jer zemlja vapi i plače da sakrije zulum koji ste učinili u Srebrenici i Vukovaru!

Počivali svi u Miru Božijem, i neka ih Bog nasiti Raja…

“O Allahu, oprosti našim živim i našim mrtvim i onima od nas koji su prisutni i onima koji su odsutni i našim mladim i starim i našim muškarcima i ženama. O Allahu one od nas kojima Si darovao život, drži u islamu, a onima kojima ćeš oduzeti život, neka umru kao vjernici. Allahu ne isključi nas od njegovih dobrih dijela i sačuvaj nas smutnji poslije…”

NIKAD ZABORAVITI, NIKAD OPROSTITI!!

TKO OPROSTI, PROKLETA MU DUŠA I KOSTI!!

Svaki način spajanja Srba i Bošnjaka, Srba i Hrvata smatra se stvaranjem ideologije nove Jugoslavije, svaki spomen na Srbe povezan sa Srebrenicom mora imati optuženički karakter, nikakav pomirbeni karakter! Jer Srbi nikada ali baš nikada neće spustiti glavu i pokajati se za čin genocida!

Nisu to učinili za Vukovar, neće to učinili ni za Srebrenicu!

Hrvati i Bošnjaci, brat uz brata!!

Vukovar i Srebrenica-brat i sestrica!!

ZA DOM !!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!