Pravoslavni štrumpf

PRISJETIMO SE!

Guru, namjesnik SPC-sekte, u Vukovaru, iznosi tvrdnje s kojima je pokazao nivo, obraz i duhovno stanje:
“Međutim, borba Srba za svoja prava u ovom gradu, kako kaže prota Jovan Radivojević, izgleda kao da se bodete sa rogatim”. „Sva moguća prava su nam uskraćena, a atmosfera je slična onoj koja je vladala početkom devedesetih”! Ovo “bodete sa rogatim”, je doista interesantno. Zar vi ne vjerujete u Sv. Savu!? Projicirate svog “vrline šefa” na Hrvatski narod!

11352509_138992959767092_1039642098_n

Ma je li !?

Ti bi malo silovao, palio, pljačkao, ubijao, odvodio u nepoznato i likvidirao!?

Živiš u Hrvatskoj, jedeš u Hrvatskoj, trošiš kune hrvatske, i još bi prava nekakva!?
E pa Jovane, da se zoveš Ivan, imao bi prolaz,no pošto si Jovan, i još iz Srbije, idi tamo pa gradi manastir velik kao Ćele Kula u Nišu!

Pa kad je nečeg previše to ni pas progutati ne može. Lijepo odgajate svoje “vernike” u duhu srbstva i sv.Save:

Prilog uz tekst…

11825212_865429440204821_4951074966787043448_n

Pošto vama četnicima u glavi zvoni poziv na umrtvljavanje hrvatske javnosti,pored svih zločina koje ste počinili u Hrvatskoj, zbog klanja, silovanja, pljačke, paleži, ubojstava, i drugih ratnih zločina koji su pripadnici vaše sekte “SPC” počinili diljem Hrvatske a u ovom slučaju budi se jedinstvo u Hrvata i poziva se svaki Hrvatski Domoljub , na odpor, i na borbu protiv ćirilice, kako, u Vukovaru, tako u cijeloj Hrvatskoj.

Dugo je SPC koketirala “s mesijama” i lažnim prorocima velikosrbstva,koji su propovjedajući Veliku Srbiju zaveli mnoge.Odveć dugo je ta “crkva”igrala vrzino kolo, sa”Knezom tame”, da bi potom postala njegovim saveznikom i instrumentom. Što je Srbija više živjela svoju povijest sama, bez Boga, time se sve više povećavao strah.

LINK:

Četnička žrtvovanja i obredna ubojstva

Izjava pravoslavnog svećenika

Naime kad se ljudi udalje od Boga, sposobni su činiti sve, pa i ono najgore. Ne samo da ustaju protiv prirode, već i protiv naroda. Pošto je udomila Sotonino kraljevstvo, Srbija je odpočela rat.SPC je uvelike pridonijela rasplamsavanju vatre i svesrdno pomogla sotonske bradate horde u razaranju povijesne realnosti Božjeg kraljevstva, i njegovih vidljivih struktura u hrvatskim zemljama.

Očito je da nije posrijedi neznanje!

Odgovornost te “crkve” je doista velika, ako se ima na pameti, da je propovjedala velikosrbstvo umjesto evanđelja, te da je kršćanske vrednote, potisnula u drugi plan, a osnaživala mržnju, i sve druge sotonske emocije.Stoga neka vas ne čudi podatak, da SPC drži u prodaji i knjige o crnoj magiji (Knjiga Zakona od Alistair Crowley),koju sam vidio u N.Sadu, uredno izloženu, po trivijalnim cijenama! Moraju se “vernici”obrazovati!

Nikada oprostiti,nikada zaboraviti!

Ovčara, odnosno masakr u Vukovaru, je bio ratni zločin kojeg su počinili pripadnici JNA i srpskih paravojnih jedinica između 18. i 21. studenog 1991. tokom srpske okupacije Vukovara kada je ubijeno između 255 i 264 civila, većinom Hrvata, koji su, dok su još uglavnom tada bili pacijenti, deportirani iz vukovarske bolnice, odvezeni u logor te potom smaknuti u divljini. To je najveći pojedinačni pokolj Hrvata u Hrvatskoj. Imena ubijenih uključuju jednu ženu, jednog 77-godišnjeg muškarca te jednog 16-godišnjeg dječaka. 23 žrtve bile su starije od 49 godina. Među žrtvama su i francuski ratni dragovoljac Jean-Michel Nicolier i novinar Siniša Glavašević.

Počela se raditi crkva bez papira, u Vukovaru, prošle godine, a njegove riječi su bile (protine) da SU UGROŽENI kao i 91…Jer i ono što se događa u Srbu što pravoslavni prote vrše obrede nad kostima Hrvata, spada u domen CRNE MAGIJE, jer njihova SPC (vjera) NIJE I NE PROPOVJEDA Bibliju i Evanđelje, već Sv Savu koji je ništa drugo, do običan čovjek i smrtnik, dakle po srijedi je KULT, ili SEKTA…što mogu dokazati.

Nije zafrkancija, treba ih otjerati sa našeg tla, za sva vremena, i stvoriti Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu. Spec rat, srbske pravoslavne crkve se vodi aktivno protiv Hrvata dulje od 150 godina. Starčević je to dobro osjetio i predvidio te zapisao. U svakom ratu ima žrtava…evo primjer kroz pitanje: Kako objašnjavatre da je 30.000+ partizana živo, a da je od 1991 do danas umrlo i ubilo se više od 60.000 branitelja dragovoljaca i invalida…Jeste li shvatili? Nemojte se zavaravati…sva klanja koja su oni radili spadaju u domen OBREDNOG ŽRTVOVANJA, i to ljudskih žrtava.

S/I

4 misli o “Pravoslavni štrumpf

 1. Objavljeno: Pet, srp. 17th, 2015
  BRANITELJI / Braniteljske vijesti / VIJESTI | Objavio M.K.J/Braniteljski-portal.hr”> M.K.J/Braniteljski-portal.hr
  UDBINA: JOVICA ČORTAN OTVORENO ZAPRJETIO DRAGOVOLJCU I INVALIDU DOMOVINSKOG RATA
  Podijeli ovo

  Add to Delicious
  Share on FriendFeed
  Digg
  submit to reddit

  Tagovi

  UDBINA-VIJECNIK-DOMOLJUBNE-KOALICIJE-HDZ-a-I-SDSS-a-JOVICA-CORTAN-OTVORENO-ZAPRJETIO-DRAGOVOLJCU-I-INVALIDU-DOMOVINSKOG-RATA_article

  VIJEĆNIK „DOMOLJUBNE“ KOALICIJE HDZ-a I SDSS-a JOVICA ČORTAN OTVORENO ZAPRJETIO DRAGOVOLJCU I INVALIDU DOM RATA MARIU ADRINEKU NA UDBINI .

  Dok se na pisti Udbinske vojarne „Josip Jović“ Hrvatska vojska uvježbava za vojni mimohod, a u čast dvadesete obljetnice vojno redarstvene akcije „Oluja.“Akcije koja je sa ovih prostora kao i ostalih Hrvatskih područja koja su bila okupirana, pomela srpske pobunjenike i zagovaratelje „Velike Srbije“

  U isto vrijeme gore na Udbini srbin Jovica Čortan vjećnik Udbinske „Domoljubne“ koalicije koju su stvorili HDZ-e i SDSS -otvoreno prijeti invalidu i dragovoljcu pripadniku specijalne policije iz Domovinskog rata – Mariu Adrineku.

  Naravno ne bi me čudilo da je i taj JovicaČortan jedan od velikog broja aboliranih pobunjenika koji su zagovarali u Hrvatskoj „Veliku Srbiju“ i za nju se borili, no i to se danas lako dozna. Jer otkud tolika mržnja koja ga je potaknula na prijetnju HR branitelju i invalidu Dom rata.

  Naime dana 16. srpnja 2015 godine održana je sjednica općinskog vijeća na kojoj je jedna od točaka dnevnog reda bila i točka u kojoj se trebalo raspravljati, o Udbini kao mjestu od posebnog pijeteta.

  Ovu točku potaknuo je predsjednik građanske inicijative Hrvatski „Feniks“ Mario Adrinek, te je cijelo vrijeme nazočio sjednici općinskog vijeća.

  Po završetku sjednice vijećnici i gosti počeli su se razilaziti spuštajući se sa kata zgrade na kojem je smještena općinska vijećnica.

  Tu na stepenicama Mariu Adrineku prilazi vjećnik SDSS-a Jovica Čortan unoseći mu se u lice uz prijeteće riječi „ne čačkaj tamo gdje ti nije mjesto“. Sve ovo dogodilo se u prisustvu HDZ-ovog vijećnika T.S i pred članom građanske inicijative Hrvatski „feniks“P.K.

  Naravno Adrinek je ovu prijetnju shvatio ozbiljno pa je prijetnju prijavio policiji, jer ovo nije prva prijetnja koja je od strane Srba upućena Hrvatima sa Udbine.

  O omalovažavanju Hrvata na Udbini se već dosta pisalo kao i sili pojedinih Srba koji kao SDSS-ovi članovi,a u „Domoljubnoj“ koaliciji sa HDZ-om sprovode politiku etničkog čišćenja iz pojedinih Udbinskih firmi.

  Jedna od njih je Kraljevac d.o.o koji se je izrodio iz bivšeg Komunalnog poduzeća koje je propalo i iz kojeg su otkaz dobili svi do jednog Hrvata.

  Na Udbini je gradonačelnik HDZ-ovac Ivan Pešut koji valjda zbog Domoljublja tečno govori ekavicu valjda da bi ga razumjeli njegovi partneri iz SDSS srbi sa kojima je očito potpisao pakt , a na štetu Hrvata.

  Zapravo ni jedan od Pešutovih poteza ne ide u korist Hrvata koji su na žalost u općini Udbina manjina makar na papiru, svaki njegov potez je podilaženje većini, a to su Srbi među kojima on pliva kao ribica u vodi.

  No pitanje je do kada ?

  Sviđa mi se

  1. Pravedniče…kad se ne damo i kada pružamo odpor-onda smo Ustaše!! E pa neka nas zovu tim imenim koliko hoće…sve u svoje vrijeme.Proći će vrijeme tipkanja i čitanja…

   Sviđa mi se

Komentari su isključeni.