Bezazleno?

page

Osobno nemam ništa protiv muslimana koji već godinama i stoljećima žive kod nas u Domovini i u susjednoj BiH. I sam imam dio muslimanske krvi (jer mi je majka bila muslimanka). U zadnje vrijeme događa se ono što mnogi ne žele a to je velika najezda muslimana s istoka koji u velikom broju naseljavaju sve države Europe pa će tako i vjerovatno veliki broj njih završiti i kod nas i to samo s jednom namjerom.

Rat u Siriji nije razlog da svi bježe u kršćanske zemlje nego je to planski napravljeno raseliti veliki broj muslimana po kršćanskim zemljama i tako zauzeti mnoge pozicije i mjesta odakle mogu djelovati i rušiti kršćanstvo.

Pitam se zašto isti ti koji bježe, ne bježe u istočne Arapske zemlje koje su najbogatije države na svijetu i većinom su to muslimanske države. Gdje god da se pojave ostvarit će svoja prava a dokaz tomu je nedavno u Francuskoj gdje im je zakonom omogućeno da njihove žene nose maramu preko lica (nisam siguran mislim da se zove feredža) i ispod pokrivenog lica znaj tko je da li poštena žena ili potajni samoubojica i terorist.

Prihvatom istih to je potencijalna opasnost za sve jer je namjera vođa ISIL-a ubaciti veliki broj terorista u sve kršćanske zemlje i širiti nerede i vršiti teror nad kršćanstvom. Europa je dostigla vrh civilizacije i demokracije i sada dozvoljava da fanatici koji vjeruju u vjerski rat naveliko naseljavaju svoje pristalice koji su spremni u svakom trenutku izvršiti neki teroristički čin. Ako se to ne zaustavi doći će do nesagledivih posljedica za čovječanstvo.

Ne mislim da su svi koji su u izbjeglištvu potencionalni teroristi ali među njima određeni broj je i terorista, jer su to sve ljudi bez ikakvih dokumenata ili papira od kuda dolaze i s kojim ciljem. Njima je izgovor rat,a  ratovi su se vodili i vodiće se i dalje ali nikada nije bilo toliko naseljavanja po drugim državama kao sada. S izbjeglicama ISIL se širi svijetom. Volio bih da sam u zabludi i da se varam ali događanja i teroristički napadi potvrđuju moju sumnju.

Dodatak: Ako naša SOA nije mogla identificirati Sašu Sabadoša, deklariranog četnika u redovima policije, koji je Darka Pajičića učinio doživotnim invalidom, sve više sumnjam da će ista SOA prepoznati ISIL-ovca sa bradom do pupka, RPG-om na ramenu, i mačetom od pola metra za pojasom! Jer ako nije prepoznala prethodnika (četnika) sa istom bradom do pupka, nožem…o čemu pričamo!?

Napisao:S.P.O.

Prenio:Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!