Bolje štetna istina, nego korisna laž

stric

Premijer Orešković i Predsjednica K.G.K  blate hrvatski narod, časne Ustaše, Domobrane, Domoljube i Branitelje. Ne treba im uzeti za zlo, jer Hrvatsku oni ne doživljavaju kao svoju Domovinu, već kao kravu muzaru, odakle crpe novac, i kao svoje igralište gdje oni određuju svoja pravila. Njihova pravila su jednostavna:

-blatiti Hrvate

-blatiti Domovinski rat

-blatiti NDH

-blatiti prošlost i što je više moguće unositi pomutnju među Hrvate

Jedini zaključak jeste taj, da se Premijer i Predsjednica, oslanjaju na strane izvore i to mahom iz Beograda, i to od pročetničkih organizacija. Njih ne zanimaju istraživanja dr. Stjepana Razuma, Igora Vukića, dr. Mladena Ivezića, jer im je očito pomanjkanje empatije za vlastiti narod velika bolest, koja uzima maha, te se sa njom ne mogu nositi, pa je iznose javno u vidu osude cjelokupnog naroda hrvatskoga. Nisu samo oni tu:

-tu je Josipovićeva Documenta, raznorazne nevladine udruge, kao i cjelokupan postkomunistički UDBA/SOA koji mrze Hrvatsku. Predlažem njima dvojma, i drugima koje sam naveo da se malo informiraju prije nego izvale takve gluposti, ujedno i svima onima koji se oslanjaju na druge strane, neprovjerene izvore a ne na osobne, naše hrvatske.

 

Ne vjerujem nikome, a ponajmanje „politički korektnima“, i onima koji prekrajaju povijest! Englezi i svjetska javnost u nebo dižu snajperistu jer je hitcima ustrijelio egzekutore ISIL-a, koji su htjeli odrubiti glave ocu i sinu. I to je u redu. Potpuno opravdano i u redu! Ali nije u redu što se šuti za 500.000 žrtava Bleiburga i Križnog puta. Nije u redu što se Jasenovac prikazuje kao Ustaški logor smrti, a logor je radio od 1945-1951 PUNOM PAROM kao srbokomunistički logor smrti u kojem su ubijani Hrvati, Hrvatice, Nijemci, Mađari ratni zarobljenici. O tome kada se povede riječ, prozvani  izgube dar govora. Hm!…a znamo svi da je nakon rata SKJ na čelu sa SPC i Srbijom, optužio i nabacio na pleća Hrvatske i Hrvata brojku od 1.700.000 žrtava. Ovo je bilo umjesto uvoda.

Kada se povede priča o broju posmicanih Hrvata i uništavanju hrvatskih gradova, u Domovinskom ratu svi moćni lobiji se dižu na zadnje noge. Poznato?

Jasenovac jedna velika monstruozna laž!

Laž je oružje Sotone, a ono što smo čuli u Jasenovcu na tobožnjim komemoracijama S.Mesića, I.Josipovića i predsjednice K.G.Kitarović je strašno i nepojmljivo za normalan hrvatski um. Toliko bestijalnih laži izrečenih na jedan jezovit, okrutan i hladnokrvan način, ne, to nikako ne može biti djelo čovjeka, to progovara Sotona. Sotona koja udobno živi od Hrvata i od njihove krvi, a udobnost joj je zajamčena sve dok se ne raskrinka ta njezina strašna laž o Hrvatima kao zločincima.

Lažno optuži da ne odgovaraš za zločine počinjene! – Bilo je i ostalo pravilo kojim se služe Srbski političari i Srbija!

Dakle od nekud su morale poći špekulacije, a to je upravo ova brojka. Pokolj na Bleiburgu je svima- Englezima i Srbokomunistima dao krila sa kojima su poletjeli, no taj let je kratko trajao- sve dok nije počela istina izlaziti na vidjelo. U Sloveniji postoji (doznao sam) problem je jer je u Sloveniji  600 masovnih grobišta…kada su komunisti likvidirali ljude, likvidirali su zajedno Hrvate, Slovence, Volksdeutschere, vojne zarobljenike.

Dakle umanjivati svoj Crimen koji su sami počinili, je stari sport Engleza, Srbokomunista, i Židova. Činjenica je jedna NEOSPORNA a to je da je Srbija bila prva JUDEN FREI, i da su te žrtve pripisali Ustašama. O kakvom se zločinačkom narodu radi dovoljno govori ovo da Srbi ne mogu pogledati u svoje lice i priznati sebi da su smeće od naroda, i iz tog straha i odbojnosti koju osjećaju prema sebi, optužuju one koje su najmanje krivi- a to su svi susjedni narodi sa kojima su dolazili u sukob. Od tud hrane svoje iluzije o velikosrbstvu, sv.Savi, koji je najvjerovatnije bio običan prljavi prota, jednako prljav po izgledu i retorici, kao Irinej, kojeg danas viđamo po Hrvatskoj, kao emisara i apostola politike: “Ko nas bre zavadi!?” Poglavaru SPC je nešto najnormalnije : Paliti, silovati, klati a prije svih ovih djelatnosti- DATI BLAGOSLOV, postrojbama četničkim i to riječima:”Sretno otišao, sretno se vratio!”

Ja ovo ne mogu prešutjeti, ne samo Srbima već BILO KOME, a pošto je uradak, prvi po redu o Jasenovcu (video) načinio Englez koji je najvjerovatnije učestvovao u pokolju na Bleiburgu, ostavljam ipak hrvatskim povjesničarima da kažu posljednju riječ. A od kud vjetrovi dolaze, čini mi se iz istog kraja, kao i odakle je potpisnik ovog videa koji ga je postavio na youtube.

 

Jer VELIKA je razlika između SPC i Katoličke vjere. SPC je sekta poput Sai Babe, Hare Krisna koje su direktno povezane sa Sotonskim obredima. Agresivna je i krvoločna, slično poput ISIL-a, jer niti jedna vjera na svijetu te ne može nagovarati i blagoslov davati za zločine koje čine u ime nečega-ideologije, vođe, a vjere ponajmanje ( bilo čega), a SPC je najlažljivija, najpodmuklija, sekta koja postoji na ovom svijetu.

Tko je Gavrilo Princip!? Bolesna budaletina koja je izazvala rat sa katasrofalnim posljedicama.

Nije li njegov “uradak” (atentat) bio povod za 1.svjetski rat!?

Nisu li Srbi započeli Domovinski rat!?

Nisu li Srbi započeli rat u Bosni!?

Nisu li Srbi započeli rat na Kosovu!?

Ne provode li Srbi i dalje ekspanzionističku politiku koju je Ilija Garašanin opisao u tzv-Načertanijama!?

U beogradskim konclogorima “Sajmište” i “Banjica” ubijeno je mnogo ljudi, više nego u Jasenovcu, a o tim logorima se uopće ne govori. A radi se o logorima u glavnom gradu jedne države. Pri tome je logor “Sajmište” bio “Judenlager”, dakle logor isključivo za Židove.Taj logor danas u Beogradu nije ni obilježen! I to izgleda nikome ne smeta. A iz njega, kao ni iz “Banjice” niti jedan Židov nije izišao živ! Logoraši su ubijani čak i po ulicama grada Beograda.

No bitno je da Ustaška guja živi u grudima Hrvata i Hrvatice, zar ne Josipoviću!?

Pa Nedićeva vlada i Srbska Pravoslavna crkva vjerovale su u Hitlerov novi svjetski poredak pa su činile sve da bi stvorili Veliku Srbiju u okviru tog poretka. S druge strane, već tijekom rata, a pogotovo poslije njega, stvaran je JASENOVAČKI MIT, kao osnova u dokazivanju tzv. genocidnosti hrvatskog naroda, kako bi mogli sakriti svoje djelovanje tijekom Drugog svjetskog rata. Da bi se mogao stvoriti JASENOVAČKI MIT  kroz uvećavanje broja žrtava ovog logora za deset i više puta, moralo se ići i s uvećanjem ukupnih žrtava tijekom Drugog svjetskog rata.

Vukovar se sam porušio?

U Srebrenici je 8.000 Muslimana, izvršilo suicid?

“Zlo su činili susjedi nama i mi njima, ali mi u mnogo manjoj meri.”-reče patrijarh Irinej na Krku. A od zločina, krvoprolića, i zlobnih namjera se ne vidi niti Pravoslavlje niti raspelo. 

Nije li to narod, “religiozni”, čiji prota sa “bradom do pupka”  blagoslovi odrede “Škorpiona” prije počinjenja masovnih strijeljanja u Srebrenici!?

Pa koliko Srbima treba lekcija da bi naučili jedno osnovno pravilo-„…ako tražiš batine dobit ćeš ih!“

A Srbi i Srbija na čelu sa SPC ih traže stalno. I dobijaju ih. U jednako raspoređenim porcijama. Što se mene tiče ograda koju su Mađari podigli treba biti viskoga 3x više od berlinskog zida, i dobro izminirati polje iza zida a onome tko uspije prijeći ogradu, neka dobije 40 godina zatvora (minimalno) uz težak fizički rad.

A Bog neka oprašta koliko hoće, jer može i smije. Ja ne mogu i NEĆU. Hrvat sam. Osim toga, danas su TERORISTI ljudi, obični Domoljubi poput mene i Vas koji se bore, za istinu, govore i pišu ISTINU.”Politička korektnost” je u današnjem svijetu, postala važnija od ISTINE, moralna načela su izgubljena. Zakon se  primjenjuje drugačije od slučaja do slučaja, to znači da nismo svi isti ispred zakona.

A sve dok mi plešemo na glazbu koja izvana dolazi i to od DJ-a koja na plesni podij uz prijetnje oružjem tjera silom čitav svijet, jer treba zaplesati u ritmu pjesme koja se zove-“6.000.000 žrtava Holokausta”, dotle i mi, čitav Hrvatski narod, plešemo uz taktove sablasnog srbo-komunističkog valcera”Jasenovac” kojeg su skladali sami sužnji Sotone!

Ne vjerujem onima koji tapšu Srbiju po ramenu i sokole ih u nakanama njihovim.

Za kraj bih citirao jednog vrhunskog hrvatskog intelektualca:

(početak citata) “Hrvatska je tvrdi dijamant na kojem će puknuti cijela masonska priča: referendum o zaštiti tradicionalne obitelji na kojem su Hrvati nedavno pobijedili, ujedno je svjetonazorni trijumf zakona Božjeg nad zakonom sotone.

Nacionalno biće nastoji se podijeliti i razoriti zato da masonerija zdrobi posljednju točku otpora u Europi i svijetu. Dok god postoji otpor svjetonazornim perverzijama, dotle sotona ne može nadzirati svijet. Masonerija mora slomiti Hrvatsku da ukloni svaku zapreku.

No, to im više ne može uspjeti, jer gdje je narod uz zakon Božji, tu je i Bog da porazi sotonu i njegove predstavnike. Sa geostrateške pozicije Hrvatska je važna točka, raskrižje ili Križ civilizacija, i tko nadzire križ najvažnijeg kontinenta, Europe, taj nadzire cijeli svijet.

“Moraju pokušati slomiti Hrvatsku da bi se nadzor nad cijelim svijetom uredno proveo: to moraju učini sredstvima progona, ucjene ili rata i pomora. Što god se dogodilo Bog će biti s Hrvatima i pobjeda će biti ­ Božja.”

(završen citat) Emil Ćić.

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Stric Ivan!

About Stric Ivan 2528 Articles
Rano jutro pola pet. Svaki dan putujem na poso kod gazde na poso. Gazda je dobar bio pa mi je poso dao, jer nemam ni za suvu kiflu. Doduše jogurt sam krao dok gazda nije sazno da sam krao. Ondak sam dobio "vaspitnu" tri, četiri od gazde jer je reko da sramotim obitelj gazdinu i moju. Inače gazda je iz sela. Ja sam isto. Al nismo iz istog. Neki dan je bio neki čoek koji se hvali kod gazde da je izumio prozor (windows) i da je zaradio milijarde na račun nas koji nemamo prozor. Mene ne bi preveslo jer mi Prozor imamo u Bosni. I tako... Bio je darežljiv. Ja nisam šćeo jedan taj prozor (windows) al mi je gazda rjeko da ne budem nagao i da uzmem jer bih inače u protuprotivnom trebao za pare kupiti prozor. Kaže ćoek da je iz Amerike i da od para ne zna šta će pa je počeo trovat ljude. Oto se mom gazdi nije dopalo..."Mali!"-ovamo dolazi zovne me gazda. "Idi po burek kod "Trifrtalj Mande" i reci joj da ga zasoli ko što su joj pretci (burekđžije) zasolili Borđžijama. "Za Dom!"-rekoh i odjurih po burek. Trifrtalj Manda je bila ugledni buregđžija, a zvali su ga Manda jer je za okladu pojeo 100 komada ćelapa i popio gajbu piva. A ono tri frtalj je dobio jer mu je još mjesta ostalo za pojest u drobu, pa je ošo kući i pojeo još lonac sarme od prošlog tjedna, jer burek ne jede iz buregđžinice, jer bi time kršio poslovnu politiku. I tako...Vratim se da kod gazde i donesem burek. "Evo gazda ja donio burek, još je vruć, kaže Manda da ga je osobno sam izgazao nogama!" "E takog te volim, kad si poduzetan, kad radiš, pereš suđe, čaše, prostoriju krćme i kada naplatiš." "Dobro gazda, al aj mi reci što nikad ne uzmeš pare kad naplatim?" "Jer svakom drpiš trostruko. Šta si radio onom Palestincu? Jaseru Arafatu? "Ništ..". Jesam ja 100 put rekao kako nije lijepo gledat tuđu ženu? "Pa dobro, ja to od milja..."Od Milja!? Kolko ja znadem ti voliš od milja plavuše a Jaserova je bila crnka i dala mi je onu sliku Alajbegove đamije. "Pa dobro mogu i ja nešto pogledat ako je lijepo". "Možeš ali joj ne moraš davat broj telefona krćme pa da me zivka i psuje tebe, jer onda ja moram objavljivat rat Jaserovim ratnicima". Dok je gazda tako gunđo i kudio me, kaže gospodin prozor( Bill Gates) da je burek famozan, i da nikad nije pojeo tako sladak burek.(!?) Baš je glup taj Bill...burek ne može biti sladak, več odmesa, odsira, i odzelja. Gazda je stajao iza šanka, i glancao čaše, a ja ko ja, imao sam svoju odoru. To mi je gazda kupio. Čizme, pantole, kožnu jaknu, bijelu košulju i crnu kravatu. Eh umalo zaboravih. Gazdina poslovna politika je bila da svi moramo pokrov imati na glavi. Kapu. Ja sam dobio isti ko i gazda, zbog ravnopravnosti, kako mi je gazda kasnije objasnio. I moja i njegova kapa se zvala fes. I došla je Fed Ex-om sa Bliskog Istoka. Ošišo sam se na nulu, a ostavio sam samo brkove za znak raspoznavanja. Jedan put kad se zaratilo, da mi nije brkova ne bih dobro prošao. Uperio čovjek pušku u mene: "Ausweis sofort!" Ja neimadoh osobnu kartu i viknuh: "Heil Hitler". Kamarad možeš ić, reče jedan do njega koji je razumio i kineski. Eto od tada gazdu poznam. Imali smo i slovo iz abecede na njoj, a gazda mi je i to objasnio, da su se to Hrvati pod tim slovom borili da bi posvojili Bosnu, Hercegovinu, Sanđžak komad Italije točnije Trst jer se tamo išlo u šverc riflama. Pa da i oni zarade malo od šverca. Kaže gazda jednom prilikom da su moje najbolje koje postoje i da su stare 501 godinu."Dobro je gazda!"- jać nastavit sa pranjem suđa, a ti idi sa gostom ćakulat. I tako dok sam ja prao suđe i glancao čaše, kod nas su tijekom mjeseci i godina dolazili raznorazni pjevači Halid, Guns n Roses, Mladen Grdović, Serverina, Jelena Rozga, Lidija Bačić i neka grupa Sex Pistols isto ali bez basiste jer se oženio i ostavio bend. Kasnije kada sam porastao sam saznao da je svoju hanumu ukiselio jer mu se nije dopao ruž. Taj basist Sida je bio nadrogerisan. Za to je to i napravio. Ne volim drogu. Ondak su dolazili Viktor Orban, Donald Trump, onda je dolazio čovjek raketa Donaldov najveći neprijatelj jer stalno prijeti Americi sa raketlama sa borbenim glavama. Onda je dolazila Gabriela Merkel, pa Berlusconi koji nije nikada bio sam. Vazda je sa njim bilo cura plavih i crnih i crvenih. Ali ne ovakih crvenih ko što je danas crvenih i vjeruju u savez komunista. Gazda je nosio crvenu maramu pa je dobio traumu. Nije volio crvene i UDBA-u. To su brate Berlusconijeve bile žene za oko za ruku i za pojas okačit. Tolko dobro. Pošto sam bio konobar prišao sam Berlusconijevim curama i rekao: "Felatio, felatio!" Cure su ozbiljno svatile posao i dale na mene. Šta je dalje bilo, mogu napisati u svojim memoarima. Berlusconi je bio šarmer, i volio je darivati manje od sebe. Valjda po parama. Ja sam para imo kolko je gazda davao. I bilo mi je dosta. I ondak ko je još ono dolazio? Ček da se sjetim? Znam da od Srba nije niko dolazio jer su se jako nešto naljutili jer ih je gazda tamanio ko muve kućne u ratu. Mog su gazdu zvali prijetalji Herojem, al on je bio običan mali čovjek. I volio je bliskoistočni smisao za humor. I ja sam isto volio posebno kad je Berlusconi doveo par sirijskih cura. Brisao sam ja čaše i sjećao se kako su me izfelatirale. U mene je sve moralo biti u redu. Šank, police, gosti nisu smjeli donositi oružje, drogu, bijelo roblje. Crno su smjeli ali na vlastitu odgovornost. Prijetila je revolucija nakon Donalda Trumpa u Ameriki pa je htio postati kandidat da bi smirio stanje. Donald je bio velik čovjek. Al sam ja gazdu volio više, jer sam sa njim stalno išao u akciju. Vremeplovom smo se vraćali u prošlost i ispravljali greške ako smo ih neđe napravili. Ae! Imali smo više posla sa bogatima nego sa siromašnima. Gazda je to razumio, i nije dao da mi se išta dogodi. A pošto su kod nas dolazili razni narodni pjevači i sastavi kao što sam već rekao Guns n Roses, Sex Pistols, Damned, Real Kids, MC5, i drugi koje ovim putem stavljam na popis onih koje sam umalo zaboravio. Jest vala. Perem ja čaše i brišem kad nešto puče. Ja se okrenu, a ono čovjek iz Prozora (Bill Gates) osta rumena lica. Aha! Gazda mu zveknuo šamar jer je upetljan u trovanje čovječanstva sa nekim virusom Covic 19. Ša je bilo jarane!? -upitam ja kad je počeo čovjek prozor počeo nešto govoriti. Jel ti znaš đe si došo? Ovo je...ponovi za mnom i tu me gledaj. OVO JE!...sad reci krćma. KRĆMA...kod Satana...JES I LIKE SATAN...ne pitam te to majmune već ponovi...KOD SATANA...Panonskog...PANONIA. E tako...sad si naučio važnu lekciju da se ne zajebava i ne fali sa zločinom na javnom mjestu. Jesi skonto? Du ju anderstud? Imaš vraga u Americi pa nek te on odgaja kad nisu ćaća i mater. Bil Gates počme plakat i klecajući ode vanka. Pazi na kanal!-sam još uspio viknuti za njim. Nisam uspio u namjeri, jer je upo u njega a u taj kanal su komšije bacale govna iz cisterni u koje su upumpavale govna i smeće. "Znači gazda on se ne če izvaditi iz njega dok ne okaje grijehe svoje? Tako je mali! "Gazda možemo li mi iz Bosne uvesti nargile. Ja sam vidio u prolazu kada smo bili u Palestini da su ljudi pušili nargile i pili čaj. Mogli bi to uvesti kao posebnu ponudu zagoste." Šta će im nargila?" "Jel imaju ašiša? Imaju...Pa neka puše brate mili kolko hoće". Ionako ispadne sa kamiona svaki mjesec drveni sanduk od 30kg ašiša. "Jest vala gazda, znaš poso al ga zna i vozač kamiona. Štas mu ono reko? Budem li te vidio da mladeži prodaješ drogu, ostaćeš bez noge idući put kad budeš sjeo u krćmu". "A jes vala jesi ga ustrašio..." Takva je poslovna politika bila u gazde. Gazda je volio čist račun i žene. Svak onaj koji je mislio da nije volio taj se zajebo. Ako se nije ženio, to ne znači da nije volio žene. Pa ni Isus se nije ženio, tako kaže glasnogovornik iz Vatikana. Da ne kažem nešto teže, pustit ću grupu neku da pjeva, bolje nego da kažem neku parabolu, pa ću još i veći glupost napraviti. "Ta ti je pametna!"-Zapiši za sutra. Lepog Maria zovni treba se pripremiti za novi rat. Golub pismonoša mi je javio da počinje. Su kim, tj. protiv koga? Ja gazda ne bi više u sanitet...pun mi fes zavoja i tableta. Gazda me pogleda, priđe i odigne fes sa moje glave. Od kad ovo nosiš?- prosuše se tablete, ispadoše dva prva zavoja, pincete i škare za zavoj. "Od 1991 nosim!-rekoh. Ne moraš više prvi zavoj nosat, od sada i od ovog trenutka si razdužen ko i ja, nas rat ne interesira jer se rat vodi na Zamlji, a do tamo ne možemo niti svemirskim brodom, al zato imamo besplatanu internetsku televiziju, i gledamo šta se događa onima koji su a jesu. A ovo je njihov san, ono što sanjaju. Gazda, sad znam! Mogli bi smo se nazvat: Dobar, loš, jao! Može...reče gazda i zapali cigaretu iz duvankese.