Pravoslavni štrumpf 2

 

11352509_138992959767092_1039642098_n.jpg

Interesantno je da su Srbi i srbska vlada proučavali fašizam i nacizam, te se na osnovu toga, pripremali za rat na prostoru Hrvatske. Monstruozna ubojstva pljačke silovanja krađe umjetnina palež crkvi obiteljskih kuća, da ne nabrajam dalje. Onaj tko je pročitao Mein Kampf i Drugu knjigu, iz napisanog može shvatiti da Adolf Hitler nije poticao nikakvo masovno uništenje, već jednostavno ujedinjenje Njemačke, osnaživanje industrije, poticanje svim mogućih socijalnih mjera, moderniziranje zdravstva. Holokaust? 6.000.000 žrtava Holokausta? Ma ne..sa tom otrovnom laži tretirajte komarce.

Jer ja na godišnji idem u Jasenovac. Najsigurnije mjesto u NDH. Dobijam paketiće, pisma, imam svoju baštu koju obrađujem, liječničku njegu koja se monstruozno razlikuje od ove danas. Sve navedeno danas nemam. No od svega toga  istočni susjedi su prihvaliti sve ono što im odgovara po genetskom kodu: ZLOČINI SVIH MOGUĆIH VRSTA. Srbija juden frei? Ma ne. Ustaše su padobranom iskočili u Beograd i Srbiju te poklali Židove. Pa stoga nije niti čudno ako Tsunami koji se dogodio 26.prosinca.2004 prikazuje preko tv-a u Nišu, izazove kod gledatelja određenu nervozu pa skoči sa šestog kata jer se osjetio ugroženim. Valovi su bili veličine između 10 i 60 metara. Čudi me kako Vučić, Dačić, Nikolić nisu tužili Hrvatsku za tragediju ovog Srbina, jer naime njima što god se dogodi biva preko SPC optužena Hrvatska. Pismenim putem…što SOA naravno odradi. Po Pravilu Službe! A domaći Teletubisi koji imaju problema sve moguće prirode, surađuju i kooperiraju sa svima oko sebe, nema nikakve veze sa domoljubljem. Jer naime kada neki prosječan Srbin sa IQ 90 i uz to je ministar Srbije, napravi prijavu hrvatskoj SOA ista stvar se odmah riješava, na način da osoba biva praćena od uposlenika koji su plaćeni za to.

Idemo dalje!

Praćenje počinje od vrata kada izađete van, a ako imate sreće i ako vam ne prate mobitele i telefone,( hajdemo se malo smijati i šaliti)  moram vas odmah razočarati, jer se praćenje nastavlja do konačnog uništenja misaonog procesa kod praćenika. A to može raditi bilo tko. Vaš susjed, poznanik bilo tko. Onaj tko vas ne pozna dovoljno sigurno će vas oblatiti. Jer je to dokaz inteligencije i kvocijenta koji vam je predstavljen od osobe koja to čini.

Tekstovi koje trebate pročitati,da bi vam nekakvi osnovni pojmovi bili jasniji, linkovi su sa desne strane:

No postoje reakcije tih susjeda, na pisanja Hrvatskog Obrambenog Štiva: očitovala se ekipa lažljivaca po starom receptu…: hajmo oblatiti Hrvate! Datum jasno govori o svemu! Ali mogu im reći jednu stvar:

Što je SPC u rukici donijela to je u ustima odnijela!

Greška
This video doesn’t exist

Tada dolazi do sukoba (dobar Anđeo loš Anđeo) koji su ako imate sreće takvi kakvi jesu, no obično se ispostavi da su ti Anđeli upravo prijatelji koji imaju isti zadatak a to je da vas uvedu u stanje konflikta, koji se UVIJEK izreagira sukobom u obitelji, na poslu bilo gdje!

SOA radi? Jeste. No ipak postoje muškarci i žene koji rade jako dobre stvari ali su u manjini i njih ovim putem ne želim imenovati niti po cijenu zatvora a niti svog života. Sve ono dobro ostaje sakriveno negdje u tami a svo zlo biva viđeno na površini. Bagra koja je zaslužila najmanje 40 godina zatvora je danas krema i High Society, a po mome bi to trebao biti prosjak na kontejneru i čovjek koji čeka obrok ispred župe, jer sirotinji treba poklanjati pažnju! Natpisi, naslovi, teme koje nemaju veze sa zdravim razumom i političkom situacijom. Dakle uništavanje zdravog razuma obitelji i društva kod nas Hrvata nastavlja se i dalje. SOA kao i druge obavještajne službe se uopće ne bave zaštitom naroda nego Ustavnog poretka i zakona koji su donijeli političari za svoje interese, a nesumnjivo je da rade i za druge narode, a na prvom mjestu su to srbi i njihova patetična glad za hrvatskim teritorijem.

Jednom Juda uvijek Juda!

Ništa se ne događa bez razloga. A ona osoba koja si je postavila cilj ( bilo kakav) i ako joj pokušate objasniti zabludu u kojoj jeste, redovito bivate osuđeni od nje i tu nastaje raskol. Naivnost, i lakovjernost naših Hrvata i Hrvatica je razlog tome što se u prvim redovima u našim crkvama nalaze upravo oni koji su nanijeli najviše zla našem narodu.

Tajkuni,profiteri,dileri izdajnici, ubojice zaštitara u neuspjeloj pljački!? Ma ne. Oni skidaju šešire, pa im se ponekad tupe odlijepi sa glave! Po kojem osnovu jedan ratni profiter ima obraza ući u crkvu moliti se Bogu, odkud mu pravo uspoređivati se sa ljudima na kontejneru i sa pukom sirotinjom, koji za jednu štrucu kruha nemaju!? Tim i takvim profiterima njihovi uposlenici dobijaju kancerogene bolesti, ruše se od moždanog udara i infarkta zbog maltretiranja koje trpe svaki dan za pišljivih 1500-2000 kuna. A policajci nisu, kao na primjer Saša Sabadoš, koji je unakazio Darka Pajičića! Želite li znati koliko ratnih zločinaca radi u Policiji?

Evo tekst i popis koji to potvrđuje. Klikni link ispod:

Popis četnika u Policiji 1

Popis četnika u Policiji 2

Odakle pravo vlasnicima trgovačkih lanaca tolika moć, novac, bogatstvo i raskoš!? Odgovor je jednostavan jer ih štite obavještajne strukture i vladajuće garniture. A sve njih možete kupiti u diskontu, samo ako imate dovoljno novaca! Sve ovo navedeno je ostvareno tim moćnicima uz pomoć SOA i drugih obavještajnih agencija. A ako sam ja zaslužio zbog prozivanja SOA zatvor ( nebitno koliko dugo), onda su oni za svoja „sabrana nedjela“ zaslužili daleko jaču i težu kaznu od mene i ljudi koji pokušavaju otvoriti javnosti oči.

Jer na koncu nama treba minuta bijesa, a to sa HDZ-om i SDP-om i ovako patetičnim obavještajnim agencijama ne možemo!

NAMA TREBA MINUTA BIJESA!

Dajte mi po kap benzina i gorčine, i napravit ću koktel koji će ih spaliti za sva vremena!

Jer se ne treba predavati nikada. A ako vam odsijeku ruke, tipkajte nogom, ako vam odsijeku i noge nađite prijatelja koji će vas gurati u kolicima i vrištite i vičite na sav glas. Jer je istina samo jedna, i ne može se pokoriti! A to današnja ekipa ne radi, makar nam svima pokušavaju mazati oči.Jer mjesta uvijek ima, a nadam se da vi svi koje sam spomenio nećete  biti tamo, jer me je sram i stid svih onih koji su za Hrvatsku dali živote, jer ja kao pojedinac u osobnoj samoći, na što sam naime osuđen, neću imati petlje izaći pred njh čista obraza, no bar ću umrijeti za godinu dvije (koliko je braniteljima i dragovoljcima rok trajanja) pokušavajući.

Jer Isusov Križni put je trajao 14 postaja, a o dragovoljcima i braniteljima i članovima njihovih obitelji, ne želim uopće govoriti, jer pate već 25 godina!

Jeste! Dajte poticaje i skrivajte krađe i pljačke, sumanuto dijagnosticiranje naših quazi lječnika! Pa to vam je posao. Dajte ljudima, dragovoljcima braniteljima lijekove koji uništavaju reproduktivnu sposobnost, ali ne zaboravite vi dragi liječnici koji radite po naputku da to stavite i svojoj djeci u usta. Ili ste već djecu spakirali u London na sigurno!?

Treba vam naputak!? Ne. SOA je sve savladala. Sve tajne Hipokritove zakletve! I SPC je savladala sve tajne. Ali ne iz Biblije i Evanđelja, već od Sv. Save!

Za Hrvatski Dom i rod!