Pravoslavni štrumpf 2

 

11352509_138992959767092_1039642098_n.jpg

Interesantno je da su Srbi i srbska vlada proučavali fašizam i nacizam, te se na osnovu toga, pripremali za rat na prostoru Hrvatske. Monstruozna ubojstva pljačke silovanja krađe umjetnina palež crkvi obiteljskih kuća, da ne nabrajam dalje. Onaj tko je pročitao Mein Kampf i Drugu knjigu, iz napisanog može shvatiti da Adolf Hitler nije poticao nikakvo masovno uništenje, već jednostavno ujedinjenje Njemačke, osnaživanje industrije, poticanje svim mogućih socijalnih mjera, moderniziranje zdravstva. Holokaust? 6.000.000 žrtava Holokausta? Ma ne..sa tom otrovnom laži tretirajte komarce.

Jer ja na godišnji idem u Jasenovac. Najsigurnije mjesto u NDH. Dobijam paketiće, pisma, imam svoju baštu koju obrađujem, liječničku njegu koja se monstruozno razlikuje od ove danas. Sve navedeno danas nemam. No od svega toga  istočni susjedi su prihvaliti sve ono što im odgovara po genetskom kodu: ZLOČINI SVIH MOGUĆIH VRSTA. Srbija juden frei? Ma ne. Ustaše su padobranom iskočili u Beograd i Srbiju te poklali Židove. Pa stoga nije niti čudno ako Tsunami koji se dogodio 26.prosinca.2004 prikazuje preko tv-a u Nišu, izazove kod gledatelja određenu nervozu pa skoči sa šestog kata jer se osjetio ugroženim. Valovi su bili veličine između 10 i 60 metara. Čudi me kako Vučić, Dačić, Nikolić nisu tužili Hrvatsku za tragediju ovog Srbina, jer naime njima što god se dogodi biva preko SPC optužena Hrvatska. Pismenim putem…što SOA naravno odradi. Po Pravilu Službe! A domaći Teletubisi koji imaju problema sve moguće prirode, surađuju i kooperiraju sa svima oko sebe, nema nikakve veze sa domoljubljem. Jer naime kada neki prosječan Srbin sa IQ 90 i uz to je ministar Srbije, napravi prijavu hrvatskoj SOA ista stvar se odmah riješava, na način da osoba biva praćena od uposlenika koji su plaćeni za to.

Idemo dalje!

Praćenje počinje od vrata kada izađete van, a ako imate sreće i ako vam ne prate mobitele i telefone,( hajdemo se malo smijati i šaliti)  moram vas odmah razočarati, jer se praćenje nastavlja do konačnog uništenja misaonog procesa kod praćenika. A to može raditi bilo tko. Vaš susjed, poznanik bilo tko. Onaj tko vas ne pozna dovoljno sigurno će vas oblatiti. Jer je to dokaz inteligencije i kvocijenta koji vam je predstavljen od osobe koja to čini.

Tekstovi koje trebate pročitati,da bi vam nekakvi osnovni pojmovi bili jasniji, linkovi su sa desne strane:

No postoje reakcije tih susjeda, na pisanja Hrvatskog Obrambenog Štiva: očitovala se ekipa lažljivaca po starom receptu…: hajmo oblatiti Hrvate! Datum jasno govori o svemu! Ali mogu im reći jednu stvar:

Što je SPC u rukici donijela to je u ustima odnijela!

Tada dolazi do sukoba (dobar Anđeo loš Anđeo) koji su ako imate sreće takvi kakvi jesu, no obično se ispostavi da su ti Anđeli upravo prijatelji koji imaju isti zadatak a to je da vas uvedu u stanje konflikta, koji se UVIJEK izreagira sukobom u obitelji, na poslu bilo gdje!

SOA radi? Jeste. No ipak postoje muškarci i žene koji rade jako dobre stvari ali su u manjini i njih ovim putem ne želim imenovati niti po cijenu zatvora a niti svog života. Sve ono dobro ostaje sakriveno negdje u tami a svo zlo biva viđeno na površini. Bagra koja je zaslužila najmanje 40 godina zatvora je danas krema i High Society, a po mome bi to trebao biti prosjak na kontejneru i čovjek koji čeka obrok ispred župe, jer sirotinji treba poklanjati pažnju! Natpisi, naslovi, teme koje nemaju veze sa zdravim razumom i političkom situacijom. Dakle uništavanje zdravog razuma obitelji i društva kod nas Hrvata nastavlja se i dalje. SOA kao i druge obavještajne službe se uopće ne bave zaštitom naroda nego Ustavnog poretka i zakona koji su donijeli političari za svoje interese, a nesumnjivo je da rade i za druge narode, a na prvom mjestu su to srbi i njihova patetična glad za hrvatskim teritorijem.

Jednom Juda uvijek Juda!

Ništa se ne događa bez razloga. A ona osoba koja si je postavila cilj ( bilo kakav) i ako joj pokušate objasniti zabludu u kojoj jeste, redovito bivate osuđeni od nje i tu nastaje raskol. Naivnost, i lakovjernost naših Hrvata i Hrvatica je razlog tome što se u prvim redovima u našim crkvama nalaze upravo oni koji su nanijeli najviše zla našem narodu.

Tajkuni,profiteri,dileri izdajnici, ubojice zaštitara u neuspjeloj pljački!? Ma ne. Oni skidaju šešire, pa im se ponekad tupe odlijepi sa glave! Po kojem osnovu jedan ratni profiter ima obraza ući u crkvu moliti se Bogu, odkud mu pravo uspoređivati se sa ljudima na kontejneru i sa pukom sirotinjom, koji za jednu štrucu kruha nemaju!? Tim i takvim profiterima njihovi uposlenici dobijaju kancerogene bolesti, ruše se od moždanog udara i infarkta zbog maltretiranja koje trpe svaki dan za pišljivih 1500-2000 kuna. A policajci nisu, kao na primjer Saša Sabadoš, koji je unakazio Darka Pajičića! Želite li znati koliko ratnih zločinaca radi u Policiji?

Evo tekst i popis koji to potvrđuje. Klikni link ispod:

Popis četnika u Policiji 1

Popis četnika u Policiji 2

Odakle pravo vlasnicima trgovačkih lanaca tolika moć, novac, bogatstvo i raskoš!? Odgovor je jednostavan jer ih štite obavještajne strukture i vladajuće garniture. A sve njih možete kupiti u diskontu, samo ako imate dovoljno novaca! Sve ovo navedeno je ostvareno tim moćnicima uz pomoć SOA i drugih obavještajnih agencija. A ako sam ja zaslužio zbog prozivanja SOA zatvor ( nebitno koliko dugo), onda su oni za svoja „sabrana nedjela“ zaslužili daleko jaču i težu kaznu od mene i ljudi koji pokušavaju otvoriti javnosti oči.

Jer na koncu nama treba minuta bijesa, a to sa HDZ-om i SDP-om i ovako patetičnim obavještajnim agencijama ne možemo!

NAMA TREBA MINUTA BIJESA!

Dajte mi po kap benzina i gorčine, i napravit ću koktel koji će ih spaliti za sva vremena!

Jer se ne treba predavati nikada. A ako vam odsijeku ruke, tipkajte nogom, ako vam odsijeku i noge nađite prijatelja koji će vas gurati u kolicima i vrištite i vičite na sav glas. Jer je istina samo jedna, i ne može se pokoriti! A to današnja ekipa ne radi, makar nam svima pokušavaju mazati oči.Jer mjesta uvijek ima, a nadam se da vi svi koje sam spomenio nećete  biti tamo, jer me je sram i stid svih onih koji su za Hrvatsku dali živote, jer ja kao pojedinac u osobnoj samoći, na što sam naime osuđen, neću imati petlje izaći pred njh čista obraza, no bar ću umrijeti za godinu dvije (koliko je braniteljima i dragovoljcima rok trajanja) pokušavajući.

Jer Isusov Križni put je trajao 14 postaja, a o dragovoljcima i braniteljima i članovima njihovih obitelji, ne želim uopće govoriti, jer pate već 25 godina!

Jeste! Dajte poticaje i skrivajte krađe i pljačke, sumanuto dijagnosticiranje naših quazi lječnika! Pa to vam je posao. Dajte ljudima, dragovoljcima braniteljima lijekove koji uništavaju reproduktivnu sposobnost, ali ne zaboravite vi dragi liječnici koji radite po naputku da to stavite i svojoj djeci u usta. Ili ste već djecu spakirali u London na sigurno!?

Treba vam naputak!? Ne. SOA je sve savladala. Sve tajne Hipokritove zakletve! I SPC je savladala sve tajne. Ali ne iz Biblije i Evanđelja, već od Sv. Save!

Za Hrvatski Dom i rod!

 

About Stric Ivan 2528 Articles
Rano jutro pola pet. Svaki dan putujem na poso kod gazde na poso. Gazda je dobar bio pa mi je poso dao, jer nemam ni za suvu kiflu. Doduše jogurt sam krao dok gazda nije sazno da sam krao. Ondak sam dobio "vaspitnu" tri, četiri od gazde jer je reko da sramotim obitelj gazdinu i moju. Inače gazda je iz sela. Ja sam isto. Al nismo iz istog. Neki dan je bio neki čoek koji se hvali kod gazde da je izumio prozor (windows) i da je zaradio milijarde na račun nas koji nemamo prozor. Mene ne bi preveslo jer mi Prozor imamo u Bosni. I tako... Bio je darežljiv. Ja nisam šćeo jedan taj prozor (windows) al mi je gazda rjeko da ne budem nagao i da uzmem jer bih inače u protuprotivnom trebao za pare kupiti prozor. Kaže ćoek da je iz Amerike i da od para ne zna šta će pa je počeo trovat ljude. Oto se mom gazdi nije dopalo..."Mali!"-ovamo dolazi zovne me gazda. "Idi po burek kod "Trifrtalj Mande" i reci joj da ga zasoli ko što su joj pretci (burekđžije) zasolili Borđžijama. "Za Dom!"-rekoh i odjurih po burek. Trifrtalj Manda je bila ugledni buregđžija, a zvali su ga Manda jer je za okladu pojeo 100 komada ćelapa i popio gajbu piva. A ono tri frtalj je dobio jer mu je još mjesta ostalo za pojest u drobu, pa je ošo kući i pojeo još lonac sarme od prošlog tjedna, jer burek ne jede iz buregđžinice, jer bi time kršio poslovnu politiku. I tako...Vratim se da kod gazde i donesem burek. "Evo gazda ja donio burek, još je vruć, kaže Manda da ga je osobno sam izgazao nogama!" "E takog te volim, kad si poduzetan, kad radiš, pereš suđe, čaše, prostoriju krćme i kada naplatiš." "Dobro gazda, al aj mi reci što nikad ne uzmeš pare kad naplatim?" "Jer svakom drpiš trostruko. Šta si radio onom Palestincu? Jaseru Arafatu? "Ništ..". Jesam ja 100 put rekao kako nije lijepo gledat tuđu ženu? "Pa dobro, ja to od milja..."Od Milja!? Kolko ja znadem ti voliš od milja plavuše a Jaserova je bila crnka i dala mi je onu sliku Alajbegove đamije. "Pa dobro mogu i ja nešto pogledat ako je lijepo". "Možeš ali joj ne moraš davat broj telefona krćme pa da me zivka i psuje tebe, jer onda ja moram objavljivat rat Jaserovim ratnicima". Dok je gazda tako gunđo i kudio me, kaže gospodin prozor( Bill Gates) da je burek famozan, i da nikad nije pojeo tako sladak burek.(!?) Baš je glup taj Bill...burek ne može biti sladak, več odmesa, odsira, i odzelja. Gazda je stajao iza šanka, i glancao čaše, a ja ko ja, imao sam svoju odoru. To mi je gazda kupio. Čizme, pantole, kožnu jaknu, bijelu košulju i crnu kravatu. Eh umalo zaboravih. Gazdina poslovna politika je bila da svi moramo pokrov imati na glavi. Kapu. Ja sam dobio isti ko i gazda, zbog ravnopravnosti, kako mi je gazda kasnije objasnio. I moja i njegova kapa se zvala fes. I došla je Fed Ex-om sa Bliskog Istoka. Ošišo sam se na nulu, a ostavio sam samo brkove za znak raspoznavanja. Jedan put kad se zaratilo, da mi nije brkova ne bih dobro prošao. Uperio čovjek pušku u mene: "Ausweis sofort!" Ja neimadoh osobnu kartu i viknuh: "Heil Hitler". Kamarad možeš ić, reče jedan do njega koji je razumio i kineski. Eto od tada gazdu poznam. Imali smo i slovo iz abecede na njoj, a gazda mi je i to objasnio, da su se to Hrvati pod tim slovom borili da bi posvojili Bosnu, Hercegovinu, Sanđžak komad Italije točnije Trst jer se tamo išlo u šverc riflama. Pa da i oni zarade malo od šverca. Kaže gazda jednom prilikom da su moje najbolje koje postoje i da su stare 501 godinu."Dobro je gazda!"- jać nastavit sa pranjem suđa, a ti idi sa gostom ćakulat. I tako dok sam ja prao suđe i glancao čaše, kod nas su tijekom mjeseci i godina dolazili raznorazni pjevači Halid, Guns n Roses, Mladen Grdović, Serverina, Jelena Rozga, Lidija Bačić i neka grupa Sex Pistols isto ali bez basiste jer se oženio i ostavio bend. Kasnije kada sam porastao sam saznao da je svoju hanumu ukiselio jer mu se nije dopao ruž. Taj basist Sida je bio nadrogerisan. Za to je to i napravio. Ne volim drogu. Ondak su dolazili Viktor Orban, Donald Trump, onda je dolazio čovjek raketa Donaldov najveći neprijatelj jer stalno prijeti Americi sa raketlama sa borbenim glavama. Onda je dolazila Gabriela Merkel, pa Berlusconi koji nije nikada bio sam. Vazda je sa njim bilo cura plavih i crnih i crvenih. Ali ne ovakih crvenih ko što je danas crvenih i vjeruju u savez komunista. Gazda je nosio crvenu maramu pa je dobio traumu. Nije volio crvene i UDBA-u. To su brate Berlusconijeve bile žene za oko za ruku i za pojas okačit. Tolko dobro. Pošto sam bio konobar prišao sam Berlusconijevim curama i rekao: "Felatio, felatio!" Cure su ozbiljno svatile posao i dale na mene. Šta je dalje bilo, mogu napisati u svojim memoarima. Berlusconi je bio šarmer, i volio je darivati manje od sebe. Valjda po parama. Ja sam para imo kolko je gazda davao. I bilo mi je dosta. I ondak ko je još ono dolazio? Ček da se sjetim? Znam da od Srba nije niko dolazio jer su se jako nešto naljutili jer ih je gazda tamanio ko muve kućne u ratu. Mog su gazdu zvali prijetalji Herojem, al on je bio običan mali čovjek. I volio je bliskoistočni smisao za humor. I ja sam isto volio posebno kad je Berlusconi doveo par sirijskih cura. Brisao sam ja čaše i sjećao se kako su me izfelatirale. U mene je sve moralo biti u redu. Šank, police, gosti nisu smjeli donositi oružje, drogu, bijelo roblje. Crno su smjeli ali na vlastitu odgovornost. Prijetila je revolucija nakon Donalda Trumpa u Ameriki pa je htio postati kandidat da bi smirio stanje. Donald je bio velik čovjek. Al sam ja gazdu volio više, jer sam sa njim stalno išao u akciju. Vremeplovom smo se vraćali u prošlost i ispravljali greške ako smo ih neđe napravili. Ae! Imali smo više posla sa bogatima nego sa siromašnima. Gazda je to razumio, i nije dao da mi se išta dogodi. A pošto su kod nas dolazili razni narodni pjevači i sastavi kao što sam već rekao Guns n Roses, Sex Pistols, Damned, Real Kids, MC5, i drugi koje ovim putem stavljam na popis onih koje sam umalo zaboravio. Jest vala. Perem ja čaše i brišem kad nešto puče. Ja se okrenu, a ono čovjek iz Prozora (Bill Gates) osta rumena lica. Aha! Gazda mu zveknuo šamar jer je upetljan u trovanje čovječanstva sa nekim virusom Covic 19. Ša je bilo jarane!? -upitam ja kad je počeo čovjek prozor počeo nešto govoriti. Jel ti znaš đe si došo? Ovo je...ponovi za mnom i tu me gledaj. OVO JE!...sad reci krćma. KRĆMA...kod Satana...JES I LIKE SATAN...ne pitam te to majmune već ponovi...KOD SATANA...Panonskog...PANONIA. E tako...sad si naučio važnu lekciju da se ne zajebava i ne fali sa zločinom na javnom mjestu. Jesi skonto? Du ju anderstud? Imaš vraga u Americi pa nek te on odgaja kad nisu ćaća i mater. Bil Gates počme plakat i klecajući ode vanka. Pazi na kanal!-sam još uspio viknuti za njim. Nisam uspio u namjeri, jer je upo u njega a u taj kanal su komšije bacale govna iz cisterni u koje su upumpavale govna i smeće. "Znači gazda on se ne če izvaditi iz njega dok ne okaje grijehe svoje? Tako je mali! "Gazda možemo li mi iz Bosne uvesti nargile. Ja sam vidio u prolazu kada smo bili u Palestini da su ljudi pušili nargile i pili čaj. Mogli bi to uvesti kao posebnu ponudu zagoste." Šta će im nargila?" "Jel imaju ašiša? Imaju...Pa neka puše brate mili kolko hoće". Ionako ispadne sa kamiona svaki mjesec drveni sanduk od 30kg ašiša. "Jest vala gazda, znaš poso al ga zna i vozač kamiona. Štas mu ono reko? Budem li te vidio da mladeži prodaješ drogu, ostaćeš bez noge idući put kad budeš sjeo u krćmu". "A jes vala jesi ga ustrašio..." Takva je poslovna politika bila u gazde. Gazda je volio čist račun i žene. Svak onaj koji je mislio da nije volio taj se zajebo. Ako se nije ženio, to ne znači da nije volio žene. Pa ni Isus se nije ženio, tako kaže glasnogovornik iz Vatikana. Da ne kažem nešto teže, pustit ću grupu neku da pjeva, bolje nego da kažem neku parabolu, pa ću još i veći glupost napraviti. "Ta ti je pametna!"-Zapiši za sutra. Lepog Maria zovni treba se pripremiti za novi rat. Golub pismonoša mi je javio da počinje. Su kim, tj. protiv koga? Ja gazda ne bi više u sanitet...pun mi fes zavoja i tableta. Gazda me pogleda, priđe i odigne fes sa moje glave. Od kad ovo nosiš?- prosuše se tablete, ispadoše dva prva zavoja, pincete i škare za zavoj. "Od 1991 nosim!-rekoh. Ne moraš više prvi zavoj nosat, od sada i od ovog trenutka si razdužen ko i ja, nas rat ne interesira jer se rat vodi na Zamlji, a do tamo ne možemo niti svemirskim brodom, al zato imamo besplatanu internetsku televiziju, i gledamo šta se događa onima koji su a jesu. A ovo je njihov san, ono što sanjaju. Gazda, sad znam! Mogli bi smo se nazvat: Dobar, loš, jao! Može...reče gazda i zapali cigaretu iz duvankese.