Nepoznati vojnik

Bože čuvaj Kraljicu! A koju to majke ti? Jel onu koja noću uništava snove jednom djetetu? Jel to možda ona koja drogirana izleti pred kamere i priča nešto iz ormara? Je li to vještica koja uništava brak i obitelji svima nama u Hrvatskoj? Je li to možda osoba koja do podne je kod Rotschilda a sutra kod šamana iz prerije?Nije li taj šaman njoj otvorio oči da se sve vidi, i da svaka tajna je vidljiva u mraku ako se uzme pištolj i upali svijeća?

Nije li ta vještica upravo ona koja gleda karte koje sam namjestio? Nije li to osoba koja je dala svoj mir i blaženi mijenja i potura krpe i krpice za nešto što nije mogla shvatiti, npr da postoji respekt prema kruni koju nosi kralj…no ne treba mi gips ili gvožđe na zidu već ovo što imam a što posrnule katolkinje daju u tri primjerka na ovjeru kod bilježnika, da ih njihov muž i vjerni pratitelj prodaje za tri kilograma ludila koje je u stvari „mudrost“.

Meni predsjednica ne treba koja će trčati kod svećenika u crvenom odijelu i govoriti: Tijelo Kristovo kada to uopće nije tijelo Kristovo već Satanova crkva.Draga moja predsjednice u čijoj sam ja to glavi da mi je znati? Je li to vaša glava ili ste pomiješali kruške i jabuke! Nosite Urijino pismo a koje će puknuti onaj dan kada ga budete potpisali!

Jer zlo koje je trebalo puknuti u mom gradu je isto to pismo koje ste vi dobili u vidu računa za struju, plina, ili kreditne debitne kartice Am Express.Nije li upravo gadljivo što se pretražuju životi malih ljudi i pretresaju smeća iz njihovog života pregledavaju svaki zapisi koji su ispisani…

NISTE LI VI ISTA BAGRA KOJA PLJAČKA NAŠ NAROD? MOLIM ODGOVOR PREDJEDNICE RH? NETKO ĆE PLATITI ZA OVO.

SVI VI KOJI STE TO UČINILI, A IMA VAS PODOSTA,OČEKUJEM VAS ISPRED STRELJAČKOG STROJA U JEDNOJ NEPOZNATOJ ZEMLJI SKUPA SA SVOJOM EKIPOM ISPRED MOJE EKIPE…

Trebam samo revolver svog prijatelja M. koji mi duguje jer mi je ukrao fotoaparat…i nikada nije vratio.No ja ću vas zato slikati samo jednom malim poljskim fotoaparatom iz kojeg će na kraju izaći jedna smiješna fotografija, na kojoj su dvije osobe.Prva osoba sam ja a druga je mrtvozornik koji gleda moje tijelo jer sam ubijen u pokušaju, buđenja Hrvatskog naroda da se ova vlast i HDZ I SDP unište za sva vremena,neka im nestane lica naličja i pete da ih nitko drugi više iz mora za nju ne izvuče bio to ma kakav Bog u kojeg vi vjerujete.

Bože čuvaj Kraljicu Kolindu jer nije ništa drugo do marioneta koju vodi svaki malo uspješniji manijak smiješnih brčića, švalerskog izgleda, a kada se okrene naopako brkovi liče na slovo =U=!

Moja zastava je na balkonu i nitko ju nikada neće skinuti  jer ti više nisi ti, ja nisam ja, niti smo mi isti, jer se dogodilo nešto što je promijenilo srca Hrvatskog naroda a to što ste vi nama uzeli za zlo što smo žedni krvi i osvete, nije u stvari strah od nepravde koju činite već želja da se smaknu svi člankonošci koji ništa drugo nisu pljačkaši,ratni profiteri.

Zahvaljujem na diktiranju ali upravo ste se očitali kao najveća izdajica malog prosjaka, majke sa djetetom u ruci koja je ispred samoposluge, svakog HRVI! Vi ste glavni pokrovitelj jedne male patrole koja mi je ispod balkona koja prati svaki moj korak.

Ovo neće dobro završiti! Vi meni patrolu a ja vama doživotnu odbijenicu za sva vremena u koja će vas smjestiti vaš nepostojeći Kralj, jer ne vjerujete u njega da je čovjek i ne vjerujete da je pametniji od mnogih, kao npr od te male patrole….ostajem sin svojoj mami, ali joj poklanjam sliku sa livade u Vrbanji gdje sam maštao da ću je jednom vidjeti. Zahvaljujući Vama,i sličnima, prestao sam ići u crkvu jer njoj sjede najveći kriminalci, a vi Gospo i Majko Sveta Bogorodice,slobodno me otpišite iz Vječnog života jer mi je djetinjstvo,sve što sam pokušao bilo uništeno u svakom pogledu…

Isuse vraćam ti stolicu, koju si izmislio jer sam dobio svoj kamen natrag na kojem sjedim dok me smrt ne sastavi…a onaj poziv koji je zazvrčao neki dan je bio ljubak samo molim da bude malo glasniji jer nije bio dovoljno jak da me sastavi infarkt!

A Ova pjesma je za jednu posebnu osobu koju volim svim srcem. Jer je veća Hrvatica od svih! Jer mi ga je vratila, kada su ga iščupali iz mojih grudi!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!