Ne budite u nama vukove

Tomislav Josić

Politički komesari tipa Stipe Milanovića. Što reći o njemu i njegovom sinu?…hm…baš nešto kontam, u razgovoru sa prijateljem, smo došli do zaključka – da danas, kojim slučajem, nije 21 stoljeće po sve nas bi dolazili noću i trpali u kamione te odvozili u smrt!

(Presuda istini je donesena na jučerašnji dan kad je Bruno Bušić ubijen od strane UDBA-e 16.listopada.1978, i na dan kada je poginuo Blago Zadro 16.listopada 1991)

Znakovito? Meni dovoljno govori!

Ovo što se dogodilo Tomislavu Josiću je samo jedan primjer gdje se Domoljubi koji su dali OGROMNU žrtvu u borbi za Hrvatsku državu, osuđuju, dok se političkim komesarima koji prijete novinarima Bujancu i Maliću sa ubojstvom ( likvidacijom ), gleda kroz prste.

Dakle ovaj zaključak mog prijatelja i mene je zapravo SUŠTA istina koja je na sekundu od sprovođenja, i ne tako daleko, jer nam je povijest Hrvatske pokazala da se neke stvari ponavljaju, i to na istim ljudima – Domoljubima! Hrvati i Hrvatice koji vole svoj dom, obitelj i Boga su pred zidom vezanih ruku, nad kojima se vrši likvidacija.

No jedno mogu poručiti Tomislavu Josiću, sa ovog mjesta: Tomislave, hrvatski narod stao je uz tebe i Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara sa 632.000 potpisa kao potpora, ideji i programu kojeg si predložio Hrvatskom narodu.

 

U ono vrijeme je likvidacija od strane partizana, komunista, četnika, vršena vatrenim oružjem, nožem, maljem, ruku vezanih žicom…danas se ta likvidacija vrši na daleko perfidniji način. Tihom medijskom likvidacijom, prozivanjem, sredstvima specijalnog rata koji je ovdje svakodnevnica. I samim tim, Domoljubi dobijaju ŽIG koji ih prati cijeli život!

Pitam se kako izgleda dan a da netko od Domoljuba i istinskih Bojovnika za slobodu Hrvatske, nije napadnut, prozvan, optužen, ispljuvan od strane jugo-komunističko-udbaških struktura!

Označeni smo svi mi, Domoljubi, učesnici Domovinskog rata, Dragovoljci, Branitelji, HRVI, Logoraši, obitelji naše, jer naša djeca neće imati tu priliku zapošljavati se na mjestima na koja su davno prije uskočili unuci i djeca, te rođaci ovih političkih uhljeba, političkih komesara inače u slobodnom prijevodu znani kao – egzekutori  hrvatskih Domoljuba, UDBA-ši, KOS-ovci i drugi pripadnici sramotnih tajnih službi koje se pokušavaju obračunavati sa hrvatskim Domoljubima i hrvatskim narodom.

U svakoj normalnoj Europskoj zemlji svaka kriminalno-političko-špijunska sprega zapravo i ne bi mogla funkcionirati ali u Hrvatskoj to očito nije razlog zbog kojeg bi netko preispitivao moralnopolitičku podobnost oca i sina!

Na Perkovićevu intervenciju sadašnji hrvatski premijer početkom devedesetih se zaposlio u Ministarstvu vanjskih poslova. Tu u priči se pojavljuje i Ivo Sanader, notorni kleptoman, i protuha koja se nije libila gurati i one koji nikada nisu bili za Hrvatsku i za hrvatski narod. Po dolasku u MVP je brzo napredovao upravo zahvaljujući karakteristikama koje mu je pisao Josip Perković. Ruka ruku mije, a krinka se dijeli između sebe, pa tako nije niti čudno ako se na ovakve skandale ne reagira, dok se na obično očitovanje Tomislava Josića reagira tužbom, osudom, političkim progonom. Skandalozno je zapravo to što takva jedna špijunsko-udbaška sprega očito nije prepreka, već naprotiv prednost u građenju političkih karijera pojedinaca u zemlji koju su te iste političke elite danas dovele do sloma.

 

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!