Ali-babe, i 40 kilograma eksploziva

ali babe

Molim naše nevladine udruge da gospođama, sa fotografije, od kojih je nemali broj u Opatovcu, objasne sve o pravu na pobačaj, istospolnim brakovima, vrijednostima koje promiču LBTG, KONTRA, B.A.B.E.! Neka im kažu sve o sigurnim kućama, jer je to njima jako stalo, jer se osjećaju nesigurno sa desetcima kilograma eksploziva koji im se nalazi u borbenom prsluku! Neka im objasne sve o kontracepciji, abortusu, kao i o pravima žena, kao i da brak ništa ne znači do- mrtvo slovo na papiru! Niti slučajno neka ne nose ikakve vjerske simbole. Jer ih to vrijeđa. Dira ih u “živac”!

Dalje! Svi pametnjakovići iz redova hrvatskih političara, Saborskih zastupnika, koji su dali zeleno svjetlo ulasku 150.000 izbjeglica iz Arapskih zemalja, neka svojim primjerom poduzmu određene korake, radi uspješne integracije u hrvatsko društvo.

Neka ih prime za vrtlare, kućne pomoćnice.

A posebice zapošljavanju, jer smo mi zemlja koja NEMA preko 300.000 nezaposlenih. To je propaganda kako HDZ-a tako i SDP-a, samo što se uredno igraju stolnog tenisa. Iz Hrvatske nije NITKO petama dao vjetra, i uopće nije istina da je preko 100.000 Hrvata i Hrvatica otišlo trbuhom za kruhom u zapadno-europske zemlje! Kao da mi nemamo nezaposlenih Branitelja, Dragovoljaca, i neriješenih stambenih pitanja HRVI Dom.rata. Natalitet će sada skočiti kao dionice Microsofta…i to nebu pod oblake!

E, pa kad već ukidate Slavonske Bećarce, zbog erotike, seksualnih aluzija, i eksplicitnog sadržaja, e sad će te dobiti što ova ekipa kojima ste otvorili granice, MISLI O VAMA!

MOLIM CIJENJENOG, VELEŠTOVANOG ZASTUPNIKA MOLOTOVA, NEKA UZME RIJEČ…

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!