Bijeg iz “Kaveza obećanja”

Sude mi

Izbori su tu pred vratima. Hrvati i Hrvatice će ponovo izaći i krenuti: Lijevo ili Desno!? Tko zna…Kamo i za koga glasati. Imamo li mi Hrvati i Hrvatice, uopće izbora ikakvog, za boljitak našeg naroda i izlazak iz ove očajno loše situacije!? Desnica je razjedinjena. Nikada nije niti bila ujedinjena! Lijeva opcija zagušljivo podla, što naravno nikada, pa ni u ružnim snovima nije za podcijeniti. HDZ? Ili SDP? Glasati i birati između dva zla? 

Mene su na vjeronauku učili da je: Zlo uvijek zlo. 

Sotona je taj, koji može mijenjati oblike, koji može uvjeriti slabe i neuke, da uopće NE POSTOJI! A tu mu je snaga.

Ne može jedna stranka pljačkaška, hrvatskog naroda biti osuđena, a druga pomilovana, povlaštena i proglašena – manjim ZLOM, jer je manje pljačkala i pokrala!? A i jedni i drugi iz stranaka u đžepiću sakoa imaju partijske knjižice. Apsurdno, zar ne? Na ovo su nas naučili tijekom 20 godina. Krojili su zakone prema svom nahođenju i prema osobnim interesima koji su bili ogromni. Nisu se niti osvrnuli i pogledali koga su sve oštetili sa svojim djelovanjem u Hrvatskoj politici! No idemo dalje. Ako je vjerovati T. Karamarku, prema njegovim riječima, ON BI HTIO sprovesti lustraciju. No ako je zaista za takvu vrstu akcije, onda bi trebao lustrirati sve političare, koji imaju dodira sa Savezom komunista. No ni u kojem slučaju ne bi smio poštedjeti ratne profitere, pljačkaše, uhljebe, kriminalce, i sve one koji su si na bilo koji način pogodovali svojim saborskim mandatom, u priskrbljivanju bogatstva i moći. No da budem malo sarkastičan. Po tom bi trebao lustrirati i SEBE, jer ipak je on bio u SK Hrvatske. Ironija? Ne. Ni malo. O moći medija, medijskoj “magiji” pročitajte u uvodu u kazališnu predstavu imena: 

Slijedi nam igrokaz mentalnih komunista. Imali smo priliku gledati ga, na N1 Televiziji. Blago rečeno, i po standardima UDBA-e, slijedi nam ISPIRANJE MOZGA. Po čemu se jedan političar iz Hrvatske, razlikuje od kriminalca? Ili po čemu se razlikuje komunist od četničkog ratnog zločinca? Važi li lustracija samo za komuniste uhljebe ili i za lopove, kriminalce, ratne profitere, ratne zločince i sve one koji su se na bilo koji način oštetili svojim antidržavnim djelovanjem Hrvatski narod!? Malog hrvatskog čovjeka!?

To će mo tek vidjeti.

Međutim…

Zazivanje lustracije, sa figom u đžepu? To je crni humor, i vrlo teatralan nagovještaj političkog samoubojstva, bijeg iz “kaveza obećanja” koje je dano putem svih medija Hrvatskom narodu u stilu Harry Houdini – a. Jedan uvod u nestajanje i razvodnjavanje prvobitne zamisli o lustraciji i svih negativnih elemenata, kako iz Hrvatske politike tako i društva. Jedna vrsta sadomazohizma prema nama smrtnicima Hrvatima i Hrvaticama, u kojem će mo svi mi, zbog svoje lakovjernosti i naivnosti, prokrvariti, na uši i na nos – gutajući laži i obmane, no ovaj puta sa kockom šećera. Na kraju će mo svi pljeskati oduševljeni, i u transu, jer nas je Harry Houdini i ovaj puta “preveslao”!

No dobro…pošto je život satkan od snova, pustit ću “probni oblačić” neka leti.

Jedina snaga koja bezpoštedno razotkriva mentalne komuniste, jeste SOHV: 

SOHV je među prvima, ustrajno i oštro, ukazivao na ideološku, mentalno-komunističku povezanost Ive Josipovića  s  „Documentom“ i Vesnom Teršelič (slučaj Bojan Glavašević),  Mirelom Holy, grupom OR, strankom „Orah“  i „nevladinim civilnim udrugama“ okupljenim oko  „Platforme 112“, te njihov zajednički destruktivni rad protiv vrijednosti demokratskog društva. No imam jednu vijest za sve navedene :

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara ( SOHV ) neće tako lako odustati od pravednije i bolje Hrvatske.

Veliki igrači su odigrali “dirljivo i maestralno” svoje uloge na političkoj sceni u Hrvatskoj, a SOHV  je postigao više po nekim pitanjima u dvije godine, nego ove dvije skupine “političkih glumaca” u trajanju njihovih vladavina!Čini mi se da je došao dan kada je SOHV, postao respektabilna snaga u Hrvatskoj.

Srbokomunističkim desperadosima, pljačkašima i ratnim profiterima, treba jednom za sva vremena stati na kraj i reći – DOSTA! Sve one iz vlada HDZ-SDP od 1991-2015, koje prepoznajemo iz medija po aferama, mutnim poslovima, pljački, nepotizmu, kriminalu, ratnom zločinu, ratnom profiterstvu, Policija je dužna locirati, identificirati, uhititi i transferirati, bez previše medija u sudnicu, na optuženičku klupu, za pljačku, kriminal, nepotizam, trgovinu naftom sa srbočetničkim okupatorima, progon Branitelja i njihovo zatvaranje, suicid više od 3000 Branitelja i Dragovoljaca, nebrigu Državnih institucija za stradalnike rata, progon generala, zapošljavanje četnika u Policiji i Državnim institucijama, neprocesuiranje ratnih zločinaca i silovatelja iz Vukovara, nametanje ćirilice u Vukovaru i hrpu drugih kaznenih djela! Jednom riječju: Veleizdaja! Njima pokloniti povjerenje?