Delije, ne damo vam Hrvatsku!

 

zoka u elementu

Milanović-Grčić-Ostojić i ostali nametnici i paraziti, djeca, partizana, skojevaca, četnika itd. Prije 4 godine preuzeo je vlast zato što je pozvao sebe da sprovede PLAN 21 (Jugoslavija). Sebe naziva Domoljubom i Patriotom sa svojim drugovima i drugaricama! Raspodijelio je sva Ministarstva (trgovina) da se pokradu i unište, a od Hrvatske je napravio slučajnu državu (nadam se da nije). Razorio je obitelji. Istjerao je mlade iz Hrvatske, njih oko 100-140 tisuća. Napao CRKVU, napao Hrvatske Branitelje koji su temelj Hrvatske države. Koristi nazive-teroristi, opasna masa itd (znate sve).

Hrvatske tvrtke doveo u propast, opteretio privatni sektor.

Kupovna moć? – Nema je!

Povećao nezaposlenost, povećao javni DUG (svaki dan slušate Grčića-rast i rast), uništio Slavoniju, poljoprivreda na koljenima (izvozimo banane), uništio sve što počinje sa Hrvatskim predznakom, čak i Hrvatsku repku.

Sad su i mlade napali. Preuzeo je sve Medije i Portale tako da nam UDBA servira što moramo vidjeti.

NOĆU JE UVEO ĆIRILICU U VUKOVAR!

Napao na 100% HRVI i sve Branitelje čak i u crkvi!?

Pri kraju je stvaranja nove Jugo tvorevine. Ankete RTL i NOVA-tv i sve ostalo ukazuju na to. Pa taj čovjek opet dobija 2/3 mandata sa novim i starim udavačama.

Nameće se logično pitanje:

Kako je moguće da u državi Hrvatskoj koju vodi Milanović i Kukuriku koalicija:

Koja je Hrvatsku gurnula na dno Europe!

Koja je natjerala stotinu tisuća mladih da napuste Hrvatsku!

Koja je u manje od 4 godine zadužila zemlju za dodatnih 100 milijardi kuna, u čijem je mandatu zamrla svaka investicijska aktivnost!

U kojoj su državne tvrtke prodavane po sumnjivo smiješnim cijenama!

U kojoj nezaposlenost raste, a zaposlenost pada!

U kojoj se pred našim očima događa demografski slom!

U kojoj stotine tisuća migranata prolaze kroz državu kao da države zapravo i nema!?

Kako je, dakle, moguće da zbog svega toga bude kriv vođa oporbe koji ne sudjeluje u kreiranju takve katastrofalne politike?

I sada si postavljam pitanje i svima VAMA koliko taj čovjek ima utjecaja na narod – hoće li mu reći 08.11. reći dosta je jugoudbaši i dezerteri:

Ne damo vam HRVATSKU!

Napisao: Zdenko Živković