Ministarstvo smrti, Predraga Matića

štivo.ok

Svaki Branitelj koji je počinio suicid od početka prosvjeda u Savskoj 66, je to učinio jer su mu vile došle očima, od muke, nepravde, siromaštva, bolesti i samoće, a većim udijelom zbog Matićevih vrlo sugestivnih subliminalnih poruka putem prorežimskih medija uz punu potporu SDP i srbočetnika.

Netko će kazati, da nije Srbija kriva za ovakvo stanje kod nas. No ja bih prigovorio nešto: Srbi jesu počeli rat u Hrvatskoj, a ovo što se događa kod nas jeste samo NASTAVAK njihove agresije i ratovanja. Dakle još uvijek smo u ratu. Samo što ovaj puta koriste, trojanske konje poput Stanimirovića i Pupovca, Grčića, Hrvate političare i tajkune, te političke stranke. Mislim da nema zemlje na svijetu, gdje ubojice i četnici, ratni zločinci i silovatelji mogu hodati slobodno, skupa sa ratnim profiterima, i pljačkašima. A kod nas su u Saboru, i kroje politiku.

Dezerteri su nam 4 godine drmali Hrvatskom. Od početka prosvjeda u Savskoj 66, ubilo se (prema informacijama sa Portala) više od 30 Branitelja. Nevenka je umrla pred vratima Ministartva. No od 1991 do danas je umrlo i ubilo se, prema suhoj matematici- 6 Branitelja dnevno.

Jeste li Vi svjesni da dezinformacije, laži i obmane koje je plasiralo Ministarstvo Branitelja jeste RAZORNO djelovalo na Branitelje i HRVI i da su posljedice tih psiho-informacijskih kanonada SUICIDI BRANITELJA pa tako i naprasna smrt Nevenke- Hrvatske Heroine, koja je inače, moja kolegica po struci i završenoj medicinskoj školi. Ne govorim uludo i gluposti. Ako ne vjerujete, pročitajte koliko je do sada umrlo branitelja skupa sa onima koji su izvršili suicid od 1991 do danas.

Ružno za govoriti, no eto, postali smo brojke i statistika.

 

Ako je 1991 počeo rat, i ako je 6 Branitelja dnevno umiralo ili si oduzimalo život, evo brojke pa se uvjerite sami:

6 dnevno X 30 dana u mjesecu=180
180 branitelja X 12 mjeseci=2160
2160 branitelja X 26 godine=56.160

Postavit ću pitanje:

-zbog čega je nastala Savska 66?

-je li spomenutom trojcu napisana optužnica?

-jesu li procesuirani, i kažnjeni, jer su sustavno izjednačavali Branitelje i agresora?

-jesu li kažnjeno gonjeni za poticanje samoubojstva Branitelja od početka prosvjeda u Savskoj 66?

Matić je samo zdušno i sa veseljem nastavio tamo gdje su prethodnici stali. Vjerovatno misli da će se izvući.

Da li me razumijete o čemu Vam pišem? Radi se o predmetu kojeg uče svi učenici u izobrazbi za zdravstvenog radnika: PSIHOLOGIJA. Zasebna tema u istoj Psihologiji koju sam spomenuo jeste SPECIJALNI RAT, kao psihološko oružje, pred kojim nitko nije imun. Kod nas u Hrvatskoj su na udaru Branitelji, HRVI i siroti mali Hrvatski čovjek. Nevenka bi Vam mogla reći mnogo više, no umjesto toga, završila je predavanje vlastitim primjerom-svojom tragičnom smrću, kao žrtva Matićevog Specijalnog rata, kojeg je vodio pod paskom SDP.

Očekujem poduzimanje nečega u svezi tragičnih događanja u Savskoj 66! Nađite pravnika koji će sročiti optužnicu, a ako nemate sredstava, ja ću prvi uplatiti 100 kuna, za pravničke troškove sastavljanja iste optužnice. Otvorite račun, a vjerujem da ne bih bio jedini Domoljub u Hrvatskoj koji bi sa svojim skromnim materijalnim primanjima pogurao ovakvu inicijativu.

Da li Vi shvaćate da se od nekud mora početi? Neka ovo što sam naveo bude primjer za razpetljavanje hrvatskog Gordijevog čvora po pitanju Prava hrvatskih Branitelja, pa tako i gorućih političkih pitanja u Hrvatskoj:

-ratno profiterstvo

-ratni zločini srbočetnika koji danas sjede u Saboru (Stanimirović, Pupovac, Grčić, Opačić i drugi…)

-lustracija

-kriminal

-nepotizam

-veleizdaja

-i sve druge radnje koje su odrađene na štetu našeg naroda

 

Eto, Savska 66 je nastala kao izraz nezadovoljstva, na koncu, formulirajte kako hoćete, no moj je osobni zaključak da Savska 66 nije odradila NIŠTA DO KRAJA! Branitelji jesu. No vođe nisu.

Dolazilo se u Savsku 66 i svih krajeva Hrvatske. I ja sam dolazio. Nebitno potpuno koliko puta. No ono što je bitno jeste ovo, da se NIŠTA nije poduzelo u nehumanim i neljudskim postupcima Matićevog Ministarstva prema Braniteljima i HRVI. Ništa se nije poduzelo u svezi smrti Nevenke i suicida 30 Branitelja od početka prosvjeda.

Ne znam jesu li svi drugi slijepi pri zdravim očima, ne znam zašto šute, ne znam zašto se ne bore, i ne znam zašto predaju bitke koje su trebale biti naša pobjeda. Pobjeda Savske 66! Svih nas. A da podsjetim samo. Pobjeda je trebala biti: ostavke Matića, Glavaševića i Nađ. No kako to kod nas biva, u našem narodu, čekamo da vrijeme “posoli sve rane”, pa tako i ovu nevolju i nesreću koja se događala u Savskoj 66.

Netko je odlučio u ime Branitelja: čekat će mo neka istekne mandat SDP-u! Molili smo Boga svi, neka pobjedi nekakva druga politička opcija. E, pa vidite sad ovo. Boga su molili i Branitelji koji su izvršili suicid za Savsku 66. I Nevenka je molila. Trebalo se mnogo toga pokrenuti, no ipak nije. Došla je druga politička opcija, a nekažnjeni uzročnici tragedija Matić, Glavašević, Nađ se smijulje. I on ima petlju govoriti za medije kako mu prijete SMS-om!?

Ma zamisli ti prijetnje. Strašno…

A jesi ikada dobio poziv za sud zbog poticanja samoubojstva?

Zbog prijetećeg SMS-a, mediji su se digli na zadnje noge skupa sa srbočetničkom žgadijom iz SDP-a, a ono što smo mi Branitelji i HRVI dobili u vrijeme njegovog četverogodišnjeg stolovanja je slijedeće:

-subliminalne poruke sa kojima je poticao samoubojstva branitelja, HRVI, smrt ratnice ispred Ministarstva, i 30 branitelja koji su suicid i izvršili na najokrutniji način.

Imam li dokaz? Pa pun je web njegovih izjava, da svaki branitelj koji izvrši suicid dobija mirovinu.

Nevenke danas više nema. Otišla je. Samo šutnja Savske 66 ostaje. Ostaje nečija letargija i nezainteresiranost kao i lampioni pred Ministarstvom koji gore po cijelu noć, jer su trajni podsjetnik da se krivci, političari, dezerteri, lopuže, ubojice, veleizdajnici i četnici uvijek izvuku.

Zar će mo i ovo dozvoliti? Da se izvuku i u ovom slučaju?

Ne pružajte hrvatskoj javnosti novi obrazac ponašanja, prema hrvatskoj sirotinji, Braniteljima i HRVI!

S/I

Stric Ivan!