Majko ti ne roni suza, ružno im stoji Rotaryanska bluza

admin-ajax

Čini sa da je Masonerija postala modni hit kod naših sugrađana. Vinkovci imaju Rotary Klub, u kojeg su mahom članovi oni koji imaju poveliku svotu novca u bankama, kako vani u inozemstvu, tako i kod nas u Hrvatskim bankama. Ovo su tek “pionirčići Velikog Oka” sa maramom oko vrata, odnosno masonski pripravnici.

No ono što ne znate, dragi moji čitatelji, jeste tko je osnivač Rotary Kluba, i u koje svrhe je osnovan. Empatija, ljubav prema bližnjem svom!? Pa nisam još čuo da je netko sa popisa učinio ikada nekakvu humanu stvar, kao npr. nahranio čovjeka ili ženu koji kupi boce iz kontejnera, da bi za taj dan imao za kruh i mlijeko!

No pozvati Policiju zbog ukradene štipaljke, a iza sebe imati kriminalna djela za barem 40 godina robije…to se zove vrhunac licemjerstva. Ima i onih koji su podgovoreni na ulazak u klub, tako da sam siguran da bar manji dio članova ne zna u što su se upustili.

Mladen Lojkić, je pisac na kojeg sam slučajno naletio na internetu, točnije, na jednom forumu. Iz znatiželje sam potražio njegove knjige na netu i pronašao dvije: Masoni protiv Hrvatske i Vladari svijeta. Pošto sam imao osrednji tablet, skinuo sam ih i počeo čitati. Mislim da Vam ne trebam govoriti, kako sam ih pročitao gotovo bez daha. Ostatak Mladenovih napisanih knjiga sam potražio u gradskoj knjižnici. Pročitao sam ih sve.

A što se tiče pravih fajtera perom, glasom, srcem i dušom, mogu vam reći da naš Hrvatski narod ima HRVATINE koji se bore dan i noć za boljitak našeg naroda, i protiv Masonerije. Kako na društvenim mrežama, tako i u stvarnom životu. Neću vam govoriti njihova imena, odkrijte ih sami, tu su oko Vas, njihove knjige su na policama.

Ipak je zabavnije kada Vi riješite sami zagonetku, nego da Vam ja kažem odgovor.

I još nešto za kraj: Svi oni koji imaju djecu srednjoškolce ili studente,a trebaju stipendije, neka NIKAKO ne idu kod Rotaryanaca. Jer te stipendije koje bi dobili od njih bi morali “debelo”odraditi nakon završenog fakulteta. Da li protuuslugama, ili na neki drugi način, uopće ne želim zabadati nos u takve stvari…radije neka uzmu neku skromniju, gradsku, županijsku ili neku drugu koja se nudi. Vjerujte mi bit će sretniji i zadovoljniji u budućem životu nakon završenog školovanja i bezbrižniji! A i Vi kao roditelji.

Što su Rotary clubovi?

Masoni protiv Hrvatske

Vladari svijeta

Rotary club Vinkovci

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Žig