Pas poznaje ulicu-gdje počinje i završava

šaka

Pas poznaje ulicu-gdje počinje i završava. A da li vi svi ministri hrv. Branitelja znate gdje završava ulica? Znate gdje počinje: lažnim obećanjima, licemjernim nastupima, i odavno skovanim planovima o kriminalnim aktivnostima. Ah da. Vi imate GPS…Ljudi ste bez karaktera, koji se usuđuju javno proklamirati sve ono što povrijeđuje Branitelje i malog čovjeka, nije ništa drugo do ništarija. Nula Bodova! Zar ste to ljudi? Ne. Vi ste smeće. Ljudski korov!…Namjerno sam napisao TO, jer samo imaju izgled “homo sapiensa”. Politika koju sprovodi Ministartvo Branitelja  nije ništa drugo do mržnja prema svima nama, i da se mene pita, odavno bi  letjeli svi iz tog ureda ali bez padobrana, počevši od svih onih koji su zasijali Registar Branitelja.

Gdje je Registar agresora!?

Zar Ministar Hrvatskih Branitelja može posezati za Spec. ratom protiv Branitelja, kojeg je blagoslovila udbokomunistička elita!? Nisam bezveze dolazio u Savsku, 10-11 puta da bih jeo i pio te spavao na betonu, ili u vreći za spavanje već sam dolazio u nadi da će se skupiti nas 10 15 i uletjeti u Ministarstvo i riješiti Matićev recidiv PTSP, i drčne suradnike. Dakle to su ministri i pomoćnici!? Ne. To su marionete, u ruci moćnika, koji pljuju po nama kako žele. To je bijeda satkana od laži i gnjusnih opačina ali vidljiva svima. Mislim da će ovom trojcu Hrvatska nakon odlaska iz Ministarstva biti- PREMALA! Pokušat ću Vam  skicirati riječima, o čemu govorim. O čemu se zapravo radi.

Specijalni rat?

To je samo noviji izraz (početak 20 stoljeća) za nešto što postoji već stotinama tisuća godina. Ovo o čemu Vam pišem,  je prikaz gotovo materijaliziranog tijela, što je u konačnici točno u svim segmentima njegovoga djelovanja. Specijalna osoba, za specijalne djelatnosti. Radi se naime o tome, da je moć ta koja djeluje na ljude. A to je moć prijenosa „misli“ od pošiljatelja do primatelja. Stotinama tisuća godina ranije, je bilo od usta do uha, a danas se to čini putem raznoraznih prorežimskih crvenih medija, kao što je kod nas TV, radio, ineternet….shvatit će te o čemu govorim i sa kim ili čim imamo posla. Tako da i obična budala ima danas pristup javnosti putem Radmanovizije. Mi smo posljednja linija obrane prije sloma u Hrvatskoj,  i tim je naša zadaća Dragovoljaca, Branitelja i Domoljuba još veća, a veća je i odgovornost postala, kako prema sebi i našem narodu tako i prema bližnjem svome. Zbog toga im smetamo. Zbog toga nas žele maknuti sa igrališta. Jer sa odgovornošću koju smo preuzeli za Domovinu dolazi i redovito „moć“ koja nam je dana, pojedinačno svakome, za pojedine segmente života na koje možemo djelovati. Postoji u narodu jedna izreka…“Dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje“. Dakle ma koliko ljubav i empatija ne poznavala granice i linije ne/obranjivoga, postoji dakle nešto što putuje dalje i biva poticano, po principu spojenih posuda (prelijevanjem iz uma u um) do konačnog primatelja. Oni koji potiču takve inicijative kao što su: pokušavanje izjednačavanja agresora i žrtve, nebriga za HRVI i Branitelje, udarci na sirotinju, nisu ništa drugo do katalizatori zla. Vidjeli smo svi u Hrvatskoj što pokušavaju progurati. Cilj Spec. Rata jeste izazvati bilo kakve žučne reakcije kod naše populacije. Žuč-ljutnja, bijes, ili suprotni efekt depresija. Jer jako dobro znaju da su na pravom putu kojeg je zacrtao još Juraj Njavro, potom Jadranka Kosor, Ivica Pančić, i na koncu Matić. Znaju da smo načeti. Znaju da se bijes, i ljutnja sakuplja godinama u nama, a rezultat svega potisnutog su suicidi Branitelja. Svi Domoljubi imaju antene u psihi preko kojih primamo sve ono čime nas obasipaju. A to nije pažnja, poštovanje. To nije respect prema 100% invalidu. To nije empatija.

Zašto?

Juraj Njavro, Ivica Pančić, Jadranka Kosor, Fred Matić i danas, Tomo Medved? Kada su oni obišli i jednog Branitelja? Jesu li spriječili koji suicid? Nisu…jer nemaju dnevnice od toga, jer nemaju koristi od toga. Sa takvima se ne želim družiti. A na koncu ako im smetam, evo im drugostupanjsko riješenje, pronaći ću posao, i raditi. Klemm i Gogoški…dvije figure, postavljene od tko zna koga, da bi nam piturali oči, no neuspješno. Zbog Branitelja i situacije se podigao Šator u Savskoj 66, da bi poslije kada su se namarisali novca, protuusluga, i ostvarili planove, jednostavno okupili kod Klemma na vikendici i taroštiljali kao da se smrt Nevenke Topalušić nije dogodila, i kao da se 30+ Branitelja od početka prosvjeda do danas nije ubilo. Je li ITKO pitao zbog čega nitko nije procesuiran, po tim bolnim pitanjima? Je li svi drugi misle da će to mačka polizati, kao mastan papir, i da će zaborav progutati sva događanja koja su se zbivala? Ne zaboravimo nikada prodane duše, koje su se trpale tamo gdje im nikada nije bilo mjesto, i zbog kojih ciljeva su to učinili.

Zato jer su njihove antene kao i mentalni sklop od kojih su satkani genetski kod, naših vjekovnih neprijatelja, te su im sabotaže, vrijeđanja, i ponižavanja svakodnevni obrazac ponašanja. Sve te reakcije: ljutnja, bijes, revolt- uništavaju psihu. Zbog toga smo redovito u očima javnosti prikazani, kao slabe osobe, koje se ne mogu oduprijeti niti istresti misli iz glave. Nikada se nismo sreli u mirnodobskom razdoblju, sa tolikom količinom mržnje, sebičnosti, bahatosti, i podmuklih namjera, koje bi se akumulirale poput eksploziva u tromblonu, a detonirao bi u srcu i umu, i na koncu u našoj okolini. No varaju se svi. Najbolji gosti dolaze na kraju. No ta ista javnost zaboravlja, da je sjedila u podrumu i slušala sa zebnjom vijesti sa bojišta diljem Hrvatske. Slušali su radio, gledali TV, a danas smo mi Dragovoljci i Branitelji te HRVI, na margini postojanja, življenja, i shvaćanja, iako smo svi krenuli svjesni da ne može svatko biti na bojištu već da netko osjeća panični strah. Mi smo imali razumijevanja za takve ljude. Mržnju neprijatelja smo osjećali u ratu na svojoj koži. Ne na tuđoj!… No danas mržnju, osjećati od bližnjeg svog, jeste i ostaje najgora mina iznenađenja koja ostavlja tragove u čovjeku. Ne fizičke, vidljive. Već one tragove, koji ostaju u nama čitav život. U svima. Kao i običnim  ljudima koji nisu imali nikakvog doticaja sa „po život opasnim situacijama“.

“Tamo gdje diplomacija prestaje, počinje-RAT!”

Adolf Hitler

Oprostiti?

Ne, prijatelji moji. Nemamo te ovlasti.

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Stric Ivan!