Registrirani, ali bez tehničkog predmeta!

Krvavi pir

Terorist koji je počinio najveći zločin u Parizu prošao je kroz Opatovac 8.listopada te je isti registriran bez tehničkog pregleda uz svesrdno odobravanje Ranka Ostojića koji ga je čak uljudno pozdravio sa SELAM ALEJKUM i zaželio dobrodošlicu.
Ostojiću preuzmi odgovornost za svoj propust i priznaj krivnju. Krv nevinih žrtava istog terorista je i djelo tvojih ruku i ti si zakrvavio svoje ruke da li te grize savjest i da li mirno spavaš?

Max Portal je primio informaciju da je atentator iz Pariza registriran u izbjegličkom kampu u Opatovcu 8. listopada. Iz Hrvatske je otišao u Mađarsku pa u Austriju. Nije bio niti u jednom Interpolovom registru. Ostojić je to znao već ujutro. I tu informaciju prešutio. Točnije, svjesno je lagao javnosti da je ubojica iz Pariza u Europu ušao preko Grčke, Srbije i Mađarske.

Analitičar Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, i stručnjak za Sigurnost, Ivica Čutura, je o tome pisao prije DVIJE GODINE, kada nije bilo riječi o dolasku imigranata u Hrvatsku. No kako sve što je istina biva marginalizirano, ispljuvano, obezvrijeđeno, kod nas u Hrvatskoj, tako su i ova zdravo razumska saznanja, odbačena i rijetko usvojena. A poglavito mislim na službe sigurnosti, koje su u Hrvatskoj totalni promašaj.

Narod čuje, narod vidi, i narod zna prepoznati opasnost koja prijeti ali to je sve uzalud jer oni koji bi trebali slušati narod i raditi u interesu naroda na to ne obraćaju pozornost iz jednostavnog razloga jer su sluge TAJKUNA I MASONA koji ih masno plaćaju a narod to plaća svojim životima. Pariz je samo uvertira u pakleni rat.

Ne znam da li je potrebno pisati o osobama sa slika koje se vrte po svim medijima i osobama na slikama, slike same za sebe dovoljno govore jedna slika je tisuću riječi pa nema potrebe o tome puno govoriti.
Dovoljno je pogledati što su radili kod sebe i za što su obučavani i koje su im namjere dolaskom u Europu i koji su im planovi za daljnje dijelovanje.

Ne to nisu izbjeglice ili kako ih oni nazivaju migranti to su plaćeni teroristi koje masovno plaćaju Arapski emiri i vodeće svjetske sile proizvođači naoružanja, svaki koji je krenuo put Europe plaćen je od Emira 5000 dolara za svoj odlazak, i svaki od njih ima svoj zadatak za koji je plaćen i poslan put Europe uništenje Kršćanstva i širenje otpadnika Islamističke ideje o islamizaciji cijelog svijeta.

Poslije nemilog događaja u Parizu svi oni koji su ih pozvali sada zatvaraju granice i žele ih vratiti natrag i ako se to dogodi mi smo ti koji će biti žrtveno janje (za klanje) Istok ih ne želi natrag i te granice su zatvorene. Opkolili su nas sa sviju strana sa blokadom izlaska van granica Domovine ali naši političari su ostavili prostor za ulazak istih terorista u Domovinu, bojim se pakla na našim prostorima.

A da ne bi Milanović pomislio kako je zaboravljen moram ga pohvaliti za smjelu izjavu “MI SMO MALA ZEMLJA MI IM NISMO ZANIMLJIVI, I SIGURNI SMO”! Ti jesi jer si se osigurao vani kao i tijekom Domovinskog rata a mi nek se nosimo sami s problemima koje si nam natovario na leđa.

I još jedan biser naše politike. Gospođa Pusić će ostati zabilježena u hrvatskoj povijesti po dvije antologijske izjave.

Jedna je da je Hrvatska izvršila agresiju prema BiH, a druga je da teroristi putuju Business klasom.

Vesna Pusić ipak je nešto naučila, teroristi ne putuju business klasom.

No, kako to objasniti onih 129 ubijenih i 350 ranjenih u Parizu.

UZALUD VAM REGISTRACIJA BEZ TEHNIČKOG PREGLEDA!

NE DAM KAMEN!

Napisao:SPO

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija