Živjeti za ništa, ili umrijeti za nešto?

VM

Veljko Marić je još u zatvoru. Licemjerni političari su ga tamo spremili kao i naše vrlo bolesno sudstvo, dušebrižničko. Skrojili su zakone prema sebi, na sliku svoju, prema svojim potrebama, i htijenjima. No od političara imaju samo prvo slovo”P” a vi skrojite riječ pa ih prozovite, onako kako mislite.

Darko Pajičić je umro, Veljko je još u zatvoru. A od 1991 do danas je umrlo prema izračunu od prije par mjeseci 51.840 Branitelja skupa sa onima koji su počinili suicid.( link-Tekst: 51.840 ). Zbog čega je tamo, i zašto DORH na čelu sa Mladenom Bajićem ne radi svoj posao? 

Pa odgovor bi bio upravo ovaj: DORH-u kao i M. Bajiću nikada nije bio cilj Hrvatski narod kao i njegova zaštita, već procesuiranje svakog Domoljubnog napora, inicijative. Kao kobci sjede na banderama i čekaju da se netko očituje, i da istome/istoj odrede kaznu. Najčešće novčanu, a ponekad je to i zatvor. Imamo primjer osnivača Braniteljskog Portala Mladena Miloševića kojeg su u montiranom političkom procesu priveli, sudili i osudili. Što će nam budućnost donijeti, doista ne znam, ali nikako nije dobro, niti ide u tom smjeru.

Hrvatska je postala groblje duša. Groblje pravednika pred Bogom, i groblje poštenih ljudi. A u Saboru sjedi sotona do sotone. Zločinac do zločinca. Jesmo li mi u Paklu?

Najvjerovatnije da će se zahuktati nesmiljeni progon Branitelja, i da će proključati sve moguće glave koje učestvuju u toj akciji. Jer na koncu, što nam preostaje? Da se predamo? E pa oni koji tako misle, neka se sklone tamo gdje su bili. A mi koji smo nešto od života oteli, naučili, doznali nastaviti će mo  tamo gdje smo stali. Samo poučeni mudrošću i iskustvom. Pa ako nam konac života, bude odmah iza ugla bar će mo znati da smo učinili i dali sve za istinu i Hrvatski narod.

Upravo onako kako je pok. pukovnik Marko Babić Heroj Domovinskog rata, odbio mirovinu i umirovljenje, isto tako je se do zadnjeg odkucaja srca borio za Vukovar i istinu o Domovinskom ratu.

Živjeti za ništa, ili umrijeti za nešto?

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Stric Ivan!

Komentari su zatvoreni.