Fantom sa babinom čarapom na glavi

 

lopov_670x0

Sloboda?

Nju smo izborili, krvlju, oružjem i ognjem. Radovali smo se pobjedi. No kada je narod ogladnio, kada je zatražio od vodstva Vlade i Sabora da ih utješi da će Hrvatska biti poštena, nastalo sveopće trovanje naroda, otrovnim gljivama koje su servirane i ponuđene narodu u obliku obećanja za boljitak naroda, lažima, podvalama. Vlade su učinile sve kako bi pokrale svoj vlastiti narod.

A za kraj su posijali sukob, otvorili nove/stare rane, poigrali se sa prošlošću…pregledavaju svakom čovjeku-muškarcu ženi djetetu oči i VID, traže trn u oku a ne vide groblje u svom! Groblje od 70.000+ Branitelja koji su umrli i oduzeli si život nakon agresije na Hrvatsku. Ne vide sirotinju na kontejneru, slabe, bolesne, ponižene, obezvrijeđene. Ne priznaju Heroje Dom. rata. Nije dobro nikako! Pošto Vlade nikada nisu bile na strani dobra, a osobno ne vjerujem niti da će biti ubuduće, ne očekujem nikakav pomak. Biti će sve gore i gore.

Predsjednica nas uvodi u NWO, svaka naredna tragedija će biti pripisana igri slučaja, bolesti i smrtnosti…mislim da smo potajno uvođeni u NWO još od devedesetih godina. A nakon toga će se otvoreno pripisati NWO, da bi strahovlada bila u pravom smislu riječi. Od tud i tragedija Braniteljske populacije. Partizani živi? Ajd mi objasnite to? Mi umiremo sa 40-50 godina a oni imaju po sto godina. Nema povratka na staro?

A oni koji bi trebali raditi svoj posao? SOA? POA? Vijeće za nacionalnu Sigurnost?

E to je “fantom sa babinom čarapom na glavi”! Čim izađe van u javnost odmah skontaš što radi. Izdaje ga uho koje viri kroz rupu!

“Oni su propali, ništa ne znaju, samo se šminkaju po cesti. Nemaju suradnike unutar mjesta koja su im od interesa. Baziraju rad na prisluškivanju telefona i praćenja osoba u čemu nisu vješti. Porazno za nacionalnu sigurnost. U takvoj smo banani da nas svi prate i slušaju, u svim izvršnim i drugim tijelima vlasti sjede strani agenti. Glavni im je cilj uništenje Hrvatske, raspodjela teritorija na susjedne države. Tko zna gdje će mo završiti.”

Naše agencije su trebale biti VUKOVI jer Hrvatska ništa dobrog na ovom svijetu nije vidjela. Trebali smo skupiti glave mudrost, mladost i ushit te žar stvaranja Hrvatske. I to onaj neiskvareni dio. Ono što smo vidjeli jeste razaranje, ranjavanja, pljačka, izdaja, dvoličnost, i druge gadosti, u kojima smo svi učestvovali. Zato ne govorite mi o dobru u ljudima! Koja ljudskost!?

 Bravo SOA! Izvrsno.

OPIS SAZIVA SABORA ILI “MALO POŠTENIH HRVATA”:

SAZIV SABORA RH

 1. IZDAJNICI I DEZERTERI
 2. HOMOSEKSUALCI
 3. PEDOFILI
 4. KRIMINALCI
 5. LOKALNI ŠERIFI
 6. DEKLARIRANI ČETNICI
 7. RATNI PROFITERI
 8. (Raznorazna zla koja nas tek očekuju…)

“Sve je lijepo upakirano u celofan”.

Vrijedi li se boriti za Hrvatsku? Po meni da. I to po mjeri malog Hrvatskog čovjeka!

Svako dobro i pozdrav!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Žig

Jedna misao o “Fantom sa babinom čarapom na glavi

 1. Vojska će morat preuzet vlast zajedno sa narodom. Uskoro će i muslimani pokrenut đihad u Europi, i obični ljudi moraju bit spremni da ponovo krenu branit Hrvatsku. Ove nabrojane bagre nema par tisuća, i to se sve u dan – u dva može riješit. Za Dom spreman !

  Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.