Nastrani stihovi, i otvorena promocija Masonskih ciljeva

admin-ajax

Pjesmu Milov’o sam garave i plave, Ivan Kozarac je napisao u posljednjoj godini života (1910.) već se pomirivši sa smrću. Teško je bolovao od pošasti tadašnjeg društva – tuberkuloze (“bijele kuge”).
Ivan Kozarac, taj neprežaljeni talent pravog živog i raskošnog slavonskog jezika i dijalekta, umire već iste godine 16.XI.1910. u 25. godini života.
Ovu pjesmu posvetio je svojoj neprežaljenoj i “velikoj ljubavi” i sestrični – Mariji Kozarac (udano Guttman).

Ta pjesma je napisana prije 105 godina, no ono što Rotariancy žele napraviti, jeste podići spomenik ovom pjesniku, koji jeste veličina, i gromada hrvatskog pjesništva. Ali u sasvim druge svrhe.

Ima li što nejasno?

Idemo od početka: Ovdje se ne radi uopće o posveti spomenika velikanu hrvatske poezije, već se radi o jednom “vješto u bijeli papir upakiranom poklonu za javnost u kojem se nalazi jedan od naputaka masonerije, a to je incest!”

Milovo sam garave i plave,…!?
Dosta cura za života svoga,…!?
Al što tebe – to nijednu tako,…!?
Curo draga iz sokaka moga…!?

Tarabe sam rad˘ tebe preskako,
Po baštinskih skrivao se kuti,…!?
I kad jasmin i kad dunje mire…!?
I kad lišće i vene i žuti…!?

Tebi curo šuljo sam se kradom…!?
Kroz straže oca ti i maje,…!?
Kruhom pito lajava Garova,
Dok ti vrele kradoh poljubljaje…!?

Čak i danas ja ti drhćem, čeznem…!?
Vazda željan zagrljaja tvoga…!?
Pregorjet te ne znam i ne mogu,…!?
Curo draga iz sokaka moga…!?

!?

Nesretna ljubav Kozarca, je pretočena u stihove kao opomena, sotonskoj naravi, ljubavi prema sestrični. Kako je živio nesretno tako je mlad i umro.  Naravno i to, da se iza svake incestuozne ljubavi između, nalazi otrov kojeg sam naveo. Jer sve u svemu, čitajući ove stihove, ne može se preskočiti jad koji se osjeća kod ovog čovjeka, i pakao inicijative masonerije koja, danas uz svo psihoinforamtičko ratovanje, ovim stihovima žele promovirati, Novi Svjetski Poredak.

No za vijeke vijekova ostaje opomena budućim naraštajima, da postoje svakojake “ljubavi” no da nije svaka i zdrava, i da se danas iza ruha ovih stihova, promoviraju incestuoznost i druge nenormalnosti.

Sa ovom inicijaticom”ROTARY”, podržava incestuoznost!

Budimo oprezni svi. Jer da je spomenik dignut od Društva pjesnika, to bih još razumio, iako im ne dajem za pravo niti jednu stavku iz nečeg neprirodnog, no pošto spomenik želi postaviti Rotary Klub, upitan je cilj i kao i tko stoji iza promoviranje same inicijative. Prema informacijama koje imam, izvršitelj je jedan od lokalnih moćnika, sa vrlo sumnjivo stečenim bogatstvom, i vlasnika nekoliko objekata u Ist.Slavoniji koji nema pardona u teroriziranju svojih uposlenika, kao i isplaćivanju sramno malih plaća. 

Dušebrižnik? Ma naravno. Do podne “moralne vertikale” u crkvi, a nakon mise zagovaranje nastranosti i perverzije.

Bitno je odakle dolazi taj zahtjev za dizanje spomenika. Moguće da je naručitelj 10.000 milja daleko od Hrvatske, no ono što je bitno u ovoj inicijativi jeste to da se vidi krajnji cilj.

Gdje ima dima, ima i vatre! No samo za njihov pojam. Nosite i vatru dim onome koji je napravio obred za postavljanje spomenika!

Možete raditi, ali ne i dokle hoćete.

Tražimo zaštitu hrvatske kulturne baštine od zloupotrebe i apliciranja nastranosti, od strane Rotary cluba! Zna se tko su, što su i odakle dolaze!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Žig