Aktualno

B.D. BENEDICT- PARALELNI SVIJET

anđeo

Ulomak iz knjige Paralelni svijet:152 str…

Zaustavimo se na trenutak ovdje, kako bi proučili ove crne riječi Svete Odelije… “Da su njemačka polja, šume i planine prošle kroz užasne dane ratnog pakla, ne treba niti ponavljati. Da je Njemačka bila zaista proklinjana i jedna od najomraženijih nacija na svijetu, također je znano. Iz njenih je njedara izraslo mnogo mrskih ratnika i silnika, ali svakako niti jedan od njih nije bio niti približno destruktivna duha kao Adolf Hitler! Što su ga mnogi usporedili sa Antikristom, također nije čudno. Hitler je bez milosti uništavao svećenstvo i druge napredne struje, koje su dizale glas protiv »ubijanja i uništavanja«.

Za deset Božjih zapovijedi je govorio, da su ih izmislili »idioti« i da se njima služe slabići! Postupao je, dakle, slično Antikristu, kojeg je Biblija onako jasno prorekla u svojim spisima. Jedino se Odelija malo prevarila u broju ojađenih majki, sestara i žena, jer one ga nisu proklinjale u tisućama, već ih je bilo »na milione«! Ali da je svetica mislila upravo na Hitlera, svjedoče i njezine slijedeće riječi iz pisma: »Taj osvajač će se roditi na obali Dunava i veoma će se razlikovati i svojim podrijetlom i izgledom od ostalih vođa.

Rat koji će on započeti, biti će najstrašniji od svih ratova do sada!«Kao što znamo, Adolf Hitler se rodio na svega 50 metara od Dunava. Bio je dijete nevjenčanih roditelja, od oca niskog podrijetla, čije je pretke bilo teško identificirati. A do koje se mjere Hitler i fizički razlikovao od ostalih njemačkih voda, treba samo pogledati u njegovu fotografiju iz tih dana.

Čak niti danas, gotovo da nema odraslog čovjeka ili žene, koji ga ne bi odmah prepoznali, i to upravo zbog »najstrašnijeg rata u povijesti čovječanstva«, kako ga je Odelija i predvidjela. »Oružje njegovih ratnika biti će ubojito. U rukama će nositi baklje iz kojih će bljuvati silna vatra, a na glavama će imati metalne kacige. Zvjerstva i surovosti, koje će ova vojska počiniti, biti će nebrojeni. Za njima će ostajati silne vatre«. I ovo je točno. Zvjerstva Hitlerove vojske su ostala nebrojena, njihove kacige i nisu toliko važne, ali su zaista napredovali sa »bacačima plamena« u rukama i palili sve pred sobom! Za njima su ostajali gradovi i sela u plamenu!

»Biti će pobjedonosan i na zemlji i na moru i u zraku, jer će imati i mnoge ratnika sa željeznim krilima. Ovi će se ratnici penjati visoko i do samoga neba, odakle će se bacati na sela i gradove, paleći ih i razarajući svojom ubojitom vatrom iz paklenih usta«. Fantastično i gotovo nevjerojatno zvuče ove njezine riječi, stare preko 1000 godina? Treba li se uopće podsjećati na »štuke« koje su se sa visina zalijetale na gradove poput Coventrya, Beograda, Londona paleći ih i razarajući svojim paklenim strojnicama i bombama! »

Zemlja će se tresti, rijeke pocrvenjeti od krvi, a iz morskih će dubina izroniti strašna željezna čudovišta bljujući vatru iz svojih čeljusti i potapajući silno brodovlje«.

»Njegove vojske će u početku biti nepobjedive, a njegovi mnogobrojni neprijatalji nemoćni pred najezdom njegove vojske. Biti će to dug, krvavi i iscrpljujući rat!« Sveta Odelija na kraju kaže: »Mnoge će vojske tada pregaziti Njemačku u svojim vatrenim kolima, a zlikovac će u očaju podići sam ruku na sebe! Nakon ovog najvećeg rata u povijesti, još dugo na zemlji neće biti mira. uslijediti će mnogi manji ali krvavi ratovi, a potom će nastupiti kraj!« Ovom posljednjem ne treba komentar.

Saveznici su zaista pregazili Njemačku u svojim »vatrenim kolima«, Hitler se zaista sam ubio, uslijedili su ratovi u Koreji, Vijetnamu, na Srednjem Istoku i još na desetinama raznih mjesta svuda po svijetu, a traju i ovog trenutka, dok čitate ove retke! Brine međutim, njezina posljednja rečenica »A potom će nastupiti kraj!«

Kraj čega? Ratova ili cijelog čovječanstva? 

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija

 

2 Comments on B.D. BENEDICT- PARALELNI SVIJET

  1. Dragan Jagodić // 21. prosinca 2015 u 16:02 //

    Kakav idiotski tekst

    Sviđa mi se

    • Kako za koga…meni je jedan drugi tekst iz te knjige spasio glavu kada sam, bježao iz JNA jer je u njemu opisan raspad Jugoslavije i rat u Hrvatskoj…dakle imate pravo na sud, a ja sam zahvalan gđi. Katarini jer mi je svojom providnošću spasila život od fizičke likvidacije! Pozdrav!

      Sviđa mi se

Komentari su isključeni.

<span>%d</span> blogeri kao ovaj: