Političke kurve!

 

 molotov-koktel
Sloboda? Nju smo dobili bitkama i žrtvama…radovali smo se a kada je narod ogladnio, preuredili su je onako kako NJIMA paše, te nam dali ono sto trebaju a to je hrpu gljiva otrovnih, koje su pomno uzgajane u glavama u obliku zamisli o pljački pretvorbi i privatizaciji. Servirane su u obliku rečenica i obećanja.
 
Da bi lakše to sve narod naivni Hrvatski progutao, naše agencije obavještajne su se stavile u službu zla i zločinaca, jer ih štite dan danas. Dokaz u prilog tome jesu četnici u Hrvatskoj Policiji i silovatelji u Saboru. Oni mogu krasti pljačkati i zakone po sebi krojiti, i svojim nahođenjima…Gledaju u tudjem oku trn a ne vide groblje u svom…
 
Nije dobro. Njima na dušu? Ne…Oni su to pripisali nama, na našu dušu lakonskim odgovorom, da smo ih mi birali i odabrali za Sabor. Jude u ljudskom obliku. Nose kravate, pa se smatraju Homo Sapiensom, iako to nisu nikada bili. Nikada nisu bili na strani dobra pa ne vjerujem da će biti i ubuduće.
Imamo Hrvatsku?…
 
Ne. Nemamo niti smo ju imali. Tek je trebamo stvoriti. Ali ne onakvu kakvu su je stvarali UDBO-mafija i komunisti. Na to ne pristajem, niti sam pristajao niti ću pristati. Kao što se ne mirim sa prodajom Vukovara, i propalim pokušajima proboja. Tu sam zastao i tu sam još uvijek. U Vukovaru je počelo, a u Zagrebu treba završiti. Makar to bila revolucija, pobuna, ili opsada Sabora do konačne predaje i procesuiranja zločinaca od početka do kraja, svih njih, jer su do vrata u zločinima i pljački. Što je Sabor? Institucija?
Ne to je bordel, okupljalište najgorih političkih prostitutki i kurvi, i ta zgrada treba goriti skupa sa njima svima. Bez razlike.
Rezime:
 
Šleperi koji su nestali a trebali su doći u Vukovar, po prvim riječima su otišli za Hercegovinu, no istina je da su postojali drugi, koji nikada nisu došli tamo gdje su trebali poći. Gadan naboj. Zbog toga je Vukovar pao. Tko je uzeo kunu JEDNU za te šlepere, je najgori Juda i krvnik, taj za mene nije čovjek niti je ikada bio.
Jesmo li naoružani? Da. Oduvijek. Dok je srca i bijele duše bit će i nas i šake koja će lupiti u stol.
No za Jude nema više milosti!
 Jel se umazane ruke brzo peru? Na mom izvoru NE!
Nikad prodan Domovini odan!
Stric Ivan!
tekst-i-fotografija