Pismo čitatelja “Hrvatskom Obrambenom Štivu”!

11780355_141729936160061_1266995282_o

Uvaženi i dragi kolega, čitajući i gledajući tvoje uratke, moran priznat da san izuzetno oduševljen tvojim znanjem i voljom da i u ,,miru,, daješ svoj nemirljivi doprinos za slobodu i jedinstvo Hrvata.

Kad bi ja odlučiva o ustrojstvu hrvatske vlasti ili kad bi o tome odlučivali hrvatski domoljubi i rodoljubi, tada bi ti bija u najmanju ruku ministar hrvatskih branitelja, pravosuđa, policije ili obrane, pa bi konačno mi koji volimo Hrvatsku došli na svoje, tj. konačno bi u Hrvatskoj zavlada mir i pravda.

Na žalost o ustrojstvu Hrvatske ne odlučuju samo oni koji je vole, već i oni drugi. Kako su oni drugi većinom sljedbenici komunističkog krdovođe broza i/ili njegove metastaze, a uz to su i materijalno bogati, jer su od svojih starijih naslidili opljačkano od hrvatskog naroda ili su sami opljačkali i još i danas nesmetano pljačkaju, tako oni koriste sve moguće smicalice, podvale i privare da se dočepaju i da ostanu na vlasti.

U isto vrime oni koji vole Hrvatsku, jedva priživljavaju, razjedinjeni su i tako ranjivi, pa ih oni koji pljačkaju i uništavaju Hrvatsku lako drže pod kontrolom i zločinačkom izdajničkom čizmom. Uzalud smo se žrtvovali za oslobađanje Hrvatske od četnika, kad smo dopustili ovom nezahvalnom narodu da u vlast izabere komuniste koji su još pogubniji za Hrvatsku i Hrvate od četnika.

Učinili smo veliki propust što nismo istovrimeno Hrvatsku očistili od svih zala, tj. od komunista, četnika, jugoslovena i sveg ostalog ljudskog kancerogenog otpada koji živi u Hrvatskoj, a ne voli Hrvatsku i da nevolja bude veća ruši Hrvatsku. Bojin se da će nam sav trud biti uzalud ukoliko se ne udružimo. 

ZA HRVATSKU I ZA BOGA – ZA SLOBODU RODA SVOGA – UVIK SPREMAN!
U Šibeniku na tvoj imendan 2015.
M. Badžim
Nikad prodan Domovini odan!
Stric Ivan!
tekst-i-fotografija