Odgovor Predsjednice Rep.Hrvatske na otvoreno pismo od 22. prosinca 2015

OTVORENO PISMO PREDSJEDNICI REPUBLIKE,

DANA 22. PROSINCA 2015, OBJAVLJENO NA DNEVNO.HR:

http://www.dnevno.hr/domovina/branitelj-napisao-brutalno-pismo-kolindi-zasto-ste-bescutni-da-ste-bili-u-vukovaru-vas-bi-silovali-visestruko-873335

ODGOVOR PREDSJEDNICE:

DUJMIĆ (2)

Pošto pismo Predsjednici nije uopće bilo BRUTALNO kako ga navodi portal: Dnevno.hr, već je bilo pisano riječima koje može razumjeti čovjek sa 3 razreda Osnovne Škole kao i magistar nauka, ovim putem samo želim naglasiti to, a na temelju odgovora Predsjednice RH, da se promjene moraju raditi HITNO, jer ovakvo stanje je neodrživo, i vrlo bolno za sve ljude iz Vukovara, bojovnike, žrtve, obitelji koje su izgubile najmilije. I ne samo u Vukovaru već diljem Hrvatske, koja je postala grobište duša Hrvata i Hrvatica, djece, Bojovnika a koja su nepregledna i ima ih na tisuće razasutih po Hrvatskoj.

Pošto u pismu nisam navodio druge razloge osim pijeteta za Vukovar-i za cijelu Hrvatsku, ne ću se doticati drugih dnevno-političkih tema i stranačkih previranja. Zadržao bih se na ovome do onog trenutka ili dana, kada će se ovo pitanje riješavati i to: ubrzano, jer nam svima vremena i strpljenja ponestaje, a naši i Vaši, sugrađani i prijatelji Bojovnici polako i sigurno odlaze na vječni počinak.

Da li će Vama Predsjednice biti cilj nestanak sudionika Domovinskog rata, kao što su sustavno na tome radili Fred Matić, SDP, Zoran Milanović i sva druga četničko-komunistička plejada iz Sabora koji su združeni sa kriminalcima koji su opljačkali Hrvatsku napravili čitav sustav razaranja psihe ljudi koji su najviše dali za Hrvatsku u kojoj Vi živite, i kojoj ste Vi Predsjednice danas na čelu.

Imam Predsjednicu, koja može sve! No da li će pokušati promijeniti USTAV RH, i da li će procesuirati ratne zločince, koji slobodno šeću Hrvatskom?

Od ograđivanja, i rečenica:ja sam nemoćan/oćna, nema doista ništa. Zar ste unaprijed predali bitku, a niste je čestito niti započeli?

Jer na koncu, za takvo što, vrlo malo treba. Tek jedna zapovijed MUP RH-e, ili pak Oružanim Snagama RH. A da nije niti njih, postoje ponavljam, i uvijek su tu oni MALI LJUDI, koji se ne vide, koji se niti onda nisu 1991 vidjeli, ali su se i te kako čuli, i na svojim leđima iznijeli teret Domovinskog rata.

Čestit Božić i Novu Godinu 2016, Predsjednice, Vam žele Vukovarci, svi napaćeni stanovnici Hrvatske, svi oni koji su izgubili nekoga u ratnom vihoru, sa nadom da će te riješiti ovo goruće pitanje, za našeg života, koji je igrom i spregom zdravstva, političkih moćnika i nuspojava Spec. rata koji se sustavno od 1990 vodi protiv Hrvatskog naroda, skraćen na period od 45-50 godina življenja.

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija