Ratni zločinci iz Hrvatskog Sabora

Stric Ivan

A u Hrvatskoj kiše padaju svaki dan, mada naizgled sunce sja, mokri smo svi u vodi i blatu velikosrbske politike do koljena. Oni koji su na brdu imaju više sreće. Njih će klizište satrat!

Dokle tako ne znam…zašto je tako?-e tu smo, kako rekoh, sami krivi . Od početka do kraja svaki pojedinac, grupe i grupice, sve institucije koje poznam u Hrvatskom sustavu. Halo ljudi! Pa nama četničke Documente kroje ono što ćemo misliti, raditi, i za čega ćemo se boriti i prosvjedovati!? Pa mislim da je dosta bilo tog njihovog velikosrbskog terora! Nikad Hrvat rob bio nije, i neće biti!

Greška
This video doesn’t exist

Hrvatska je postala groblje duša. Groblje pravednika pred Bogom, i groblje poštenih ljudi. A u Saboru sjedi sotona do sotone. Zločinac do zločinca. Jesmo li mi u Paklu?

Najvjerovatnije da će se zahuktati nesmiljeni progon Branitelja, i da će proključati sve moguće glave koje učestvuju u toj akciji. Jer na koncu, što nam preostaje? Da se predamo? E pa oni koji tako misle, neka se sklone tamo gdje su bili. A mi koji smo nešto od života oteli, naučili, doznali nastaviti će mo  tamo gdje smo stali.

Samo poučeni mudrošću i iskustvom. Pa ako nam konac života, bude odmah iza ugla bar će mo znati da smo učinili i dali sve za istinu i Hrvatski narod.