Paralelni svijet? Da. U Hrvata se zove:…zbrojio 2 i 2!

Ovu knjigu B.D.Benedict-a “Paralelni svijet” sam kupio 1987 od uličnog trgovca sa knjigama. U njoj sam naišao na dio koji je vezan za jednu gospođu iz Čakovca, Hrvaticu, imena Katarina, koja je imala vizije, te je znala predskazati budućnost, kao i određene događaje. Fascinantan je podatak u njenoj ispovijesti, članak, koji točno govori o nadolazećem ratu i agresiji na Hrvatsku. Članak je napisan 1980. Svi oni koje sam ostavio 1989, prilikom napuštanja JNA, tamo na Kosovu ostali su razjapljenih usta, i očiju širom u čudu otvorenih. Neka se ne čude ništa više, jer nije četnik nikada nadbiće i anđeo bio, već koljač, kako na zemlji tako i svuda, gdje god bio. “Ne vjeruj Danajcu niti kada ti darove donosi”. Mali ljudi, koji daju samo mali dio istine u obliku zrna pijeska, kao što je to dala gđa. Katarina, mogu spasiti život onome kome je potrebito u tom trenutku. Tražio sam dugo ovaj članak, pa i samu knjigu jer se nisam mogao sjetiti koji je pisac nju pisao. Moram napomenuti, da sam istu knjigu našao djelomice oštećenu jer se u njoj ne spominje “viđenje” gos. Katarine, za rat koji će se tek voditi u nebu, između anđela dobra i zla. Biti će to posljednja bitka, sa kojom će Krist, zasnovati tisućugodišnje kraljevstvo na zemlji. Kako je izmijenjen PDF format knjige, tako je oštećena, dakle iz knjižnice knjiga, jer je uklonjen, upravo taj dio koji govori o ratu na nebu između legija dobra i zla. Taj dio vam ne mogu dati na uvid jer ga nema. Prerovao sam internet i knjižnicu, jednostavno je uklonjen iz knjige. Slučajnost? Pa mislim  kako to nije slučajnost.

Članak iz knjige “Paralelni svijet” B.D.Benedict-a, u kojem pisac govori o nadolazećem domovinskom ratu:

“Uplovili smo u Novu 1982. godinu, mirno i bez naknadnih »šokova« iz paralelnog svijeta. Pokraj ovih »dokaza«, moja majka nam je otkrila i nekoliko glavnih događaja, koji će se navodno odvijati tijekom slijedećih godina. Svi atentati, pokušaji atentata, velike nesreće, potresi i građanski ratovi odigrali su se točno po prorečenom redu. Ovaj redoslijed užasa osobito me zabrinuo, kada smo se približili opasnoj 1990.-toj godini, jer moja majka nam je između ostalog otkrila, da će i u našoj nekadašnjoj zemlji doći do krvavog rata, kakav se nikada tamo nije vodio. Godine 1989., moja supruga i ja sa našom djecom, posjetili smo posljednji put Hrvatsku i ostatak Jugoslavije. Iznajmili smo automobil i obišli sve rođake i poslovne prijatelje.

Divno smo se proveli i vratili u Canadu tužni i krajnje zabrinuti. Politički događaji u Jugoslaviji, nisu se odvijali kako smo željeli. Tek danas, pošto je jugo-rat prošlost, mogu vam reći da sam bio šokiran tijekom događaja. Nije mi jednostavno išlo u glavu, kako je sve to moguće. Jedino mi je bilo jasno, »zašto« su sa one strane toliko »ustrajali« na mom pisanju Paralelnog Svijeta i Priče o karmi.

Ove su knjige još prije sukoba postale veliki besteleri i danas se tješim činjenicom, da su ih pročitale tisuće pametnih ljudi po cijeloj nekadašnjoj Jugoslaviji. Preostaje mi jedino, da se nadam, kako sam mnoge zabrinuo,možda uplašio, natjerao na razmišljanje, pokušao ih urazumiti i time možda spasiti od vražjih kandži. Kasnije, tijekom mnogih susreta i razgovora i sa drugim bistrim znanstvenim umovima, shvatio sam da i oni vjeruju u paralelni svijet, i da ja nisam poludio.

Kada sam napisao ovu knjigu, želio sam sa Vama, dragi čitatelji, podijeliti sva ta osobna iskustva i uzbuđenja, nadajući se da ćete zaključak donijeti sami, svatko za sebe i svatko prema svojim osobnim uvjerenjima.”

Izvor: B.D.Benedict

Riječ dvije urednika stranice:

Iako to izgleda potpuno nestvarno, i ako je rat nestavaran bio, i rušilački, mogu samo kazati da je u prvom izdanju bilo riječi i o Ratu na Nebu, koji se vodio između sila dobra i zla, između Legija Anđela Dobra i Zla. Naravno to prvo izdanje, je nestalo sa polica knjižnica, i više nema nikakvoga dokaza o tome, je li uopće postojao zapis i nekoliko rečenica o Ratu na Nebu. No ovo što se događa kod nas na Zemlji u Hrvatskoj je preslika onoga što se događa na Nebu u Raju. Nije stoga ni loše biti malo na oprezu i pogledati što se događa kod nas, da bi znali što nas čeka gore. Sve u svemu nije prvi puta, da netko Krista pokušava svrgnuti. Još jedna činjenica: previše je Dragovoljaca umrlo i ubilo se, da bi netko pomislio kako je sve slučajno…mislim da se radi o velikoj mobilizaciji, Kršćana i Katolika, i onih Pravoslavaca koji nisu ukaljali vjeru. Kako dokazati? Ne znam kako…istražujem sa prekidima već 20 godina. Saznanja imam, a imaju i drugi. A zašto ne govore ili ne pričaju? Tko to zna? Pa i naše društvo i Hrvatska je podijeljena.