Četnici, daleko vam kuća!

Hrvatsko obrambeno štivo

Manipulacija uma, psihe, i duše počinje onda kada pristajemo na nepravdu u svakom obliku! Makar to bio oblik koji je oku neprimjetljiv, no žrtve postajemo PRVI mi, a ne onaj za kojeg mislimo da će biti posljednji izmanipuliran!

Režimski mediji to jako dobro znaju, koriste to, tako da svi mi postajemo ciljane žrtve manipulacije. Laži, neistine, i poluinformacije koje nam se plasiraju putem svih medija, imaju za zadaću  „razčetvoriti“svako čvrsto stajalište koje je suprotno mišljenju režima. Dakle svaki onaj koji ne poklekne, biva stigmatiziran, (branitelji i dragovoljci te invalidi su najbolji primjer) i sustavno blaćen putem tih istih medija! Za rezultat imamo stravičan broj samoubojstava, jer ti isti ljudi,dakle ta populacija koja je napadnuta, su izloženi psihičkom zlostavljanju kojeg režiraju mediji poput televizije, internet portala, novina i radija!

Prestrašno je uopće doći do ovakvog saznanja, i živjeti sa tim,i na koncu voditi bitke za svoje prijatelje, prijateljice, braću i sestre, za…

View original post još 750 riječi