Odjebite bando crvena!

prosvjed6

Udruga “Zoranić” legalnim putem zatražila od ministra MHB, zaštitu progonjenih branitelja.

Nedavno su neki od proljetnih prosvjednika na Markovu trgu dobili obavijesti o pokretanju kaznenog postupka protiv njih.

Iako je hrabri uništavač tenkova (uništavanja kojih nitko od suboraca koji mu TADA bijahu u neposrednoj blizini nije uspio vidjeti) Predrag “Ništa Lažno” Matić i njegova crvenokmerska klika SDP-a, voljom naroda napokon izbačena iz dobro plaćenih fotelja u ropotarnicu povijesti (ili kako bi to rekla Raškovićeva tajnica “Opančarka” – u septičku jamu), ODO Zagreb i dalje pokušava stigmatizirati branitelje kaznenim progonima! Istovremeno, davitelj Stjepan Ursa, naravno, nije dobio nikakvu obavjest o kaznenom progonu protiv sebe!

Nije ni Ranko Ostojić, ni Milanović niti itko bilo od crvene žgadije, bilo od policajaca koji su kao poslušnici crvene zvijeri počinili protuzakonitosti!

Zanimljivo!

Odvija li se to po Fredovim zadnjim željama (istog onog Freda koji je molio liječničku potvrdu da ga se zbog uraslog nokta ne bi mobiliziralo), želji Ostoje Rankovića (koji je Marka Franciškovića zdravog i pravog držao u ludnici skoro cijelu godinu, kao i Pranklina i druge) ili pak po milančetovoj posljednjoj volji (bivšeg premijera koji koristi vladine letjelice za odlazak ljubavnici na “skok”) – teško je reći.
No da se to odvija po sličnom obrascu kao i svojevremeno progon hrvatskih Domoljuba u montiranim procesima u režiji komunističkih vlasti – nije upitno.

I na ovaj se način može vidjeti kolika je mržnja režima prema svemu hrvatskom!
Krajnje je vrijeme za jasno i glasno – dosta!
I za – jednom zauvijek – kraj te komunističke priče i okretanje HRVATSKOJ budućnosti!

Izvor: GAOS

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

žig veći