Zaustavimo progone domoljubnih političara!

112a

“Bleiburg nije mjesto žalovanja za Nezavisnom Državom Hrvatskom već za nevinim žrtvama, gospodine Milanoviću.
Kao predsjednik počasnog voda Bleiburga, Ministar neće tolerirati izrugivanja žrtve Bleiburga. Mi nemamo za čim žaliti, jer Hrvatsku imamo i danas, Nezavisnu Državu, na krvlju stvorenu!”

Hasanbegović, je čovjek, koji vanstranački gledano odgovara svakome Hrvatu. Meni osobno odgovara. Mada nisam u HDZ-u, njegove aktivnosti su osobito, dobre, i snažne te stoga treba mu dati podršku maksimalnu, putem svih medija. Iako nije nepoznanica da je Zlatko proganjan na svim razinama, posebno je proganjan od SDP-a i Tajnih Službi, koje ne daju mira ne samo njemu već i drugima koji su uz njega ili imaju jednako mišljenje, o hrvatsvu kao izvornom i jedinom putu, hrvatskog naroda, ka slobodi. Ovo nije jedina stav, političara, ovo je stav, i medijski linč Hasanbegovića, kojeg pokušavaju, zaustaviti i slomiti mu noge i ruke…

Ne zaboravimo njegov doprinos, kulturi Hrvatske, već ga pogurajmo komuniste, i dajmo priliku časnim ljudima da to odrade, onako kako spada, jer nam je progona sasvim dovoljno.

Stiv Culej, jedan od dozapovjednika SJP Krpelj, čovjek koji je dao veliki obol u Domovinskom ratu, i uz to je imao gubitak brata, u Borovo selu, uz kojeg je poginulo još 11 redarstvenika. Progon njih dvojice je toliko veliki i pritisak je toliko moćan, no ipak zaustavljen, snagama domoljubnim koje, su stale u kraj, svim srbočetničkim i komunističkim snagama… Ujedinimo se!

Stric Ivan!