STOP četnicima i komunistima!

Vp

Kažu da je Hrvatska zemlja sa ogromnim kapacitetima: vodnim bogatstvima, šumama, rijekama, otocima, morskim obiljem, ali kažu da je Hrvatska isto tako i zemlja, sa najviše špijuna te stranih interesa. Postavljam elementarno pitanje: Može li Hrvatska biti zemlja u kojoj vladaju hrvatski interesi, u kojoj se za Hrvatske interese bori svim dozvoljenim demokratskim  sredstvima, i napose u ratu sa svim dozvoljenim konvencionalnim sredstvima?

Stranac je zaplesao kod nas u Domovini, ali ne Albert Camus-a, i prepoznaje se po snažnim nehrvatskim interesima, koji su posvud oko nas, i to najjčešće u Saboru, gdje naši dvolični političari (podguzne muhe) igraju nesnosno prljavu igru koja se zove: kako prodati Hrvatsku i kako obezvrijediti hrvatskog čovjeka. Ma koliko Hrvati i Hrvatice bili tolerantni prema drugim narodima, i manjinama, činjenica jeste da nam se nikako ne piše dobro, kako pojedincima tako i cjelokupnom narodu. Stoga je pokrenuta inicijativa koja će pljusnuti cjelokupnom četničkom pokretu, radničkoj fronti i SKH u Hrvatskoj pljusku koju će pamtiti do sudnjeg dana.

O Švicarskoj (Hrvatskoj) kao zemlji obilja nema govora, jer nam, je zemlja pokradena i popljačkana, a uz to su nam i naša djeca ugrožena, bolesnom rodnom ideologijom i nevladinim udrugama, koje tobože promiču jednakost i toleranciju te nam poput trojanskog virusa truju sve oko nas, izazivaju svađe u obiteljima, rasturaju nam brakove a našu djecu navode na drogu, koja nam redovito dolazi “Balkanskom rutom”, preko naloga srbske tajne policije.

Ne treba se predavati, dok je srca, duše i nacije biti će i Kroacije. Kako? Na koji način? Pa evo tu smo za početak. Ovo je naša Domovina, naša djedovina. Nismo se krili ni za vrijeme Domovinskog rata, pa nećemo niti danas. A oni koji tako misle, grdno se varaju, jer u tuđe nismo nikada dirnuli pa ne ćemo niti ubuduće. Svoje ne ćemo dati nikome. A ovo je moja Hrvatska i iz nje ne idem nikud. Kome se ne sviđa neka ide odavde. Jer ako se došljaku dopada moja Domovina više od njegove, onda nešto sa njim (došljakom) ili sa našim sustavom sigurnosti nije definitivno u redu! U mojoj zemlji me nitko od došljaka ne će šamarati, jer niti ja ne idem nikuda i ne šamaram nikoga. Ne zaboravljam niti opraštam ikome, za takvu drskost!

Stric Ivan!