UN? Daleko ti kuća bila!

images

UN je izdao poštanske marke koje slave homoseksulanost i transrodnost. Šest novih maraka pokazuje tzv. “izlaženje iz ormara”, odnosno javno priznavanje homeseksualnosti, ljubljenje istospolnih parova, homoseksulalni par s djetetom, osobu s krilima leptira koja predstavlja transrodnu osobu te mnoštvo drugih rodova s porukom “nalazimo se svugdje”.

Jednostrana odluka UN-a da promiče „LGBT seksualna prava“ vrijeđa osjetljivost velikog broja nacija te se protivi kulturi, tradiciji, zakonima i religijskim uvjerenjima brojnih članica UN-a“. Recite UN-u da prestane nametati rodnu ideologiju:

http://www.citizengo.org/hr/fm/33301-un-povucite-gay-postanske-markice

Kako prenosi web stranica Centra za obiteljska i ljudska prava (C-FAM) muški gay zbor iz New Yorka otpjevao je pjesmu „Seasons of Love“ tijekom predstavljanja kolekcije poštanskih maraka u sjedištu UN-a. Također C-FAM izvještava kako je događanje održano u prostorima generalne skupštine te kako je pri tome u pozadini postavljena velika slika golih likova koji plešu oko gole statue grčkog boga mora – Posejdona.“

UN-ova inicijativa „Slobodni i jednaki“ koja je sponzorirala izradu poštanskih maraka promiče „prava“ koja uključuju redefiniranje braka, iako u međunarodnom pravu ili UN-ovim deklaracijama i drugim njenim dokumentima takva prava ne postoje. Inicijativa „Slobodni i jednaki“ nije nikad podržana od većine država članica UN-a. Ova kontroverzna inicijativa većinom je financirana od strane skandinavskih zemalja kroz agenciju Glavnog tajništva za ljudska prava.

Udruženje država članica pod nazivom „Prijatelji obitelji“ zatražila je otkazivanje događanja i povlačenje poštanskih maraka koje „slave LGBT seksualnih prava“. Udruženje je napomenulo kako se promicanje ovakvog programa ne nalazi nigdje u statutu UN-a.

UN se u cijelosti financira od država članica. Potpišite peticiju i pošaljite poruku UN-u ako ne želite printanje poštanskih maraka koje promiču homoseksulanost financirano vašim poreznim novcem.

http://www.citizengo.org/hr/fm/33301-un-povucite-gay-postanske-markice

 

Žig