ALARMANTNO I NE BEZAZLENO!

ptsp-620x330

Po dostupnim podacima do sada je SUICID počinilo 2734 Hrvatska branitelja cijela jedna brigada što nije nimalo malen broj Hrvatskih branitelja a to nikoga ne zabrinjava, osim nas na stranici “Hrvatsko Obrambeno Štivo” (urednika) i knjige koja uskoro treba u vlastitoj nakladi izaći iz tiska, a u kojoj je do kraja raščlanjen, objašnjen i prikazan, Specijalni rat protiv Hrvata i Hrvatica, u kojem svakodnevno odlaze ljudi na posljednji počinak, usljed bolesti, suicida, naprasnih smrti i drugih razloga.

Na žalost od izbora još nemamo ministra Hrvatskih branitelja koji bi se posvetio tom problemu i da se to više ne dešava. U zadnje vrijeme po medijima se pojavljuju natpisi da pojedini koji prosvjeduju u Zagrebu na Trgu Nevenke Topalušić ponovno izlaze u javnost sa svojim izjavama da bi se bivši ne/ministar, dični, Fred Matić ponovno trebao vratiti na mjesto istog ministarstva.
Koliko je to točno ne znam i ne mogu tvrditi da je to istina i ne mogu to ni zamisliti, ali se pojavljuje po kojekakvim medijima.

S takvim objavama po kojekakvim medijima u više navrata sam naišao na reakcije Hrvatskih branitelja među kojima i određen broja prijatelja koje osobno poznam i njihovim reakcijama na tu mogućnost.
Mnogi od mojih prijatelj i branitelja su protiv toga da se Fred vrati na mjesto ministra Hrvatskih branitelja, u svojim izjavama i pisanjima javno su rekli da će slučaju povratka Freda Matića na mjesto ministra počiniti SUICID a poznavajući određen broj istih prijatelja koji su to u svojim komentarima i napisali uvjeren sam da su u stanju to i počiniti što uistinu ne želim jer su oni istinski branitelji i jedan Fred Matić nije vrijedan jednog njihovog nokta a kamoli da oni radi njega počine ono najstrašnije SUICID. No čini se, da samoubojstva jesu povezana sa Ministarstvom Hrvatskih Branitelja, jer sve ukazuje na to!

Ne znam od koga je izašla ta ideja da se isti vrati natrag ali nije primjerena i kao šala a kamo li da se uzme u ozbiljno razmatranje jer od osnutka ministarstva nismo imali gorega i rastrošnijeg ministra od Freda Matića kojemu po mojemu osobnom mišljenju čak i nije mjesto među braniteljskom populacijom a kamo li da bude još 4 godine na čelu ministarstva.
Da li je to samo šala ili je izcurilo iz šatora i od osoba koji još uvijek tamo sjede preko 500 dana i prosvjedu to ne znam ali ako je to pokrenuto iz samog šatora onda stvarno ne znam što bih više mogao napisati o svemu tome i koje bih mišljenje mogao imati o svemu i pojedinima osobama koji u javnost izlaze u ime svih branitelja.
Ako je to njihova zamisao molio bi ih da se onda izjasne samo u svoje ime a ne u ime svih Hrvatskih branitelja jer uvjeren sam da preko 80% hrvatskih Branitelja nije za vraćanje najgoreg ministra na još jedan mandat.

 

Stric Ivan!

2 misli o “ALARMANTNO I NE BEZAZLENO!

Komentari su zatvoreni.