Gorio u paklu, Slobodane!

Nakon krvavog raspada bivše Jugoslavije, ratova devedesetih godina prošlog vijeka, događaj koji je u potpunosti promijenio tok povijesti na ovim prostorima, prekrojio granice i legalizirao osvajanja teritorija putem genocida, je smrt Slobodana Miloševića.
Ovaj krvavi projekt kojeg je Slobodan Milošević režirao je odnio ogroman broj života Hrvata i Hrvatica, djece, staraca, bojovnika, ranjenika, te donio razaranja Vukovara, Škabrnje, Dubrovnika, Hrvatske, Herceg Bosne te veliki broj nestalih, ubijenih u masovnim grobnicama, i na koncu kao kulminacija svega jeste NIKADA naplaćena ratna reparacija hrvatskom narodu. Ne govorim više, o Hrvatskoj Državi, jer nas ionako podkradaju, na sve moguće načine, te nam uvaljuju laži, bljuvotine i svagdašnji progon branitelja, dragovoljaca i invalida.
Smrt Slobodana Miloševića donijela je olakšanje ali ne i ispunjenje zadovoljštine žrtava rata kao i njihovih obitelji. Svjedoci smo da se memorandum SANU 2 i dalje sprovodi nesmetano, a Pupovac i Stanimirović, barataju parolama i sloganima kao i 1989-1990 o ugroženosti srbskog naroda. Slobodana Miloševića je odgajao, Dobrica Ćosić, otac srbske nacije, tvorac teorije o “Humanom preseljenju naroda” akademik koji je poznat po rečenici:

“Laž je srbski državni interes!”

“U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina!”

“Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž!”
Bolestan srbijanski narod u Srbiji nije ništa drugo do hrpa đubra, koje nesmetano hoda Hrvatskom, Europom i svijetom. Prepoznat će te ih po nesnosnom smradu koji se širi oko njih. Smrad smrti i neplaćenih računa!

 

Stric Ivan!