Sotonizam u Hrvatskoj!

 

hrvatsko-obrambeno-c5a1tivo-1_dvd.original

U pravu je potpuno Stiv Culej. Bare je davao podršku Josipoviću i Račanu, i SDP-u. Zašto? Vrana vrani, šišmiš šišmišu, sokol sa sokolima! Pođimo dalje. Dični “crveni mundir” veliki meštar sotonizma, Ivo josipović, podržava Bare Gorana, najvećeg narkomana, koji je kriv za najmanje desetak smrti u Vinkovcima, do negdje 1995-1996, i to ovisnika o heroinu, kao i za naprasne smrti, zagonetne. Očito je jasna sprega Josipovića, i Bare Gorana. Obojica prde u isti jakuzi.

No htio bih ovom prilikom nešto kazati, jedan vrlo neugodan doživljaj sa kraja 1990 godine u Zagrebu, no ne mogu se točno sjetiti u kojem dijelu grada. Mislim da je u pitanju Novi Zagreb.

Pošto smo imali koncert, u “Jabuci” koliko se sjećam, okupili smo se svi članovi grupe “Majke”, kod Mirjane Bare, njegove pokojne supruge.

Po ulasku u stančić, ništa posebno se nije dalo vidjeti. Veliki francuski ležaj, jedan stol, nekoliko postera na zidovima. Po ulasku u kupatilo, zatekao sam nesvakidašnji prizor. Kada je bila prepuna prljavog posuđa, i to najmanje 30-40 prljavih tanjura, šalica kave, čaša, žlica, viljuški i noževa.

Upitao sam: Pa zar ne možete oprati to posuđe!?

Ne…mi to sakupljamo pa onda sve odjedanput operemo!-glasio je odgovor.

Pošto smo prije koncerta, trebali dati iskaz za jedan zagrebački rock and roll časopis, sjeli smo za stol i čekali novinara. No tada moje ispitivačko oko, je ugledalo, nešto od čega mi se kosa, koja je bila nešto podulja u to predratno doba, digla na glavi skupa sa svim dlačicama na tijelu. Na stolu su stajale dvije otmjene čaše za šampanjac, visoke, a jako lijepo se vidio talog i obris tamne tekućine koja se toliko skorila, da je bila gotovo crna. No dobro…pogled mi je odlutao dalje i ugledao sam ZAREZANU ruku nešto malo poviše, iznad dlana na podlaktici kod Gorana Bareta, i kod Mirjane Bare. Zavjet? Kome? Sotoni? Zar ja sa ovakvim kretenima sviram!?- pomislio sam…

Upitao sam: Zar ste se vas dvoje pobratimili, kru te ranio!?- “lupio sam foru” pa nek se navuku na smijeh, i neka misle da sam neškolovan i plitak.

Bare je nešto promrmljao, tobože kao opravdanje, ili nešto slično. Bilo mu je očito jako neugodno. Tada je stid još uvijek osjećao. Danas više ne osjeća ništa. I kako bi osjećao išta čovjek koji se prodao sotoni!?

Mislim da je to bio jedan od zadnjih koncerata u nizu od 40-ak koje sam imao za debi album “Razum i bezumlje”. Već iduće godine 1991 sam dao petama vjetra i zauvijek napustio rock grupu “Majke”! To je grupa “Majke” sotonistička skupina, koje se ne libi proklamirati, drogu, obscenost, i vrlo loše navike, koje se poput kuge šire među hrvatskom mladeži. Shvatio sam to onog dana, kada sam ugledao zarezane ruke, čašu za šampanjac na stolu.

Vrlo opasan bend, kojeg su zastupali i zastupaju i reklamiraju sotonisti, komunisti Ivo Josipović, pokojni Račan, i druga bagra. No Marku Perkoviću Thompsonu, zabranjuju koncerte, jer pjeva o Domovini, Bogu i Obitelji. Trebam li još nešto govoriti? Dokazivati? Potvrđivati?

Link: Sotonist Josipović

Link: Sotonistički pozdrav

Evo samo još jedan primjer:

Od 5 članova grupe “Majke” iz Vinkovaca je pobjeglo njih 4:

Željko Mikulić- u Ameriku, Nedjeljko Ivković- u Čakovec, Ivica Duspara- u Zagreb, Bare Goran-u Zagreb! Uzgred se G. Bare ne smije pojavljivati u Vinkovcima, što zbog osobnih predrasuda, skrajanja priče o sebi, halucinacija! Od četvorice, trojica kažu da su im Vinkovci “presurova” okolina. Pitam se zbog čega? Zbog istine? Pa tko se danas istine boji? Samo komunisti i kriminalci, i četnici.

Bare je uplatio nešto za uspjeh i probitak, što mu nitko nikada ne će oprostiti, a to je ono, što je prodao vragu osobno, i usljed toga, pokazao pravac za smrt koje se (uzgred) panično boji, za desetak tragično preminulih mladih iz Vinkovaca, kao i tragično od narkotika preminule osobe diljem hrvatske. Mislim da tragikomičnije osobe od njega nikada nije bilo a niti će biti. Rock and rol zvijezda!? Ma naravno. Daleko vam kuća bila, svima vama. Vjerovatno mu je zato i mučno dolaziti u Vinkovce, jer svi znamo tko je i što je! Bare uzor nekome? Da. Gomili narkomana, i nastranih osoba.

Vinkovci ostaju Staljingrad, za sve one koji mrze Hrvatsku, Hrvate i Hrvatice! Nikada osvojeni grad!

Žig