Ustanimo braćo i sestre!

volim-hrvatsku-ne-eu

Dragi Hrvati, Hrvatice i svi koji volite Hrvatsku, molim Vas da pokrenete pitanje odgovornosti ,,hrvatskih” predstavnika u EU, koji na žalost loše ili nikako ne štite naše interese. Zar su oni u EU za to da samo ubiru velike hrvatske kune, ili da štite i bore se za hrvatske interese?

Zašto u EU hrvatske kršćanske i povijesne interese moraju braniti mađarski ili poljski zastupnici, a ne ,,naši” tj. ,,hrvatski” zastupnici? Zašto nas u EU ne predstavljaju oni koji se uistinu bore za interese većine hrvatskog pučanstva, već oni koji predstavljaju povlaštenu i privilegiranu manjinu koja nas pljačka, sramoti i koja nam nameće krive putove i ideje, koje nisu u interesu zdrave većine hrvatskih građana?

Zašto o našem interesu u EU odlučuju oni čiji interesi nisu kao i interesi većine hrvatskih građana, već kao interesi hrvatskih neprijatelja školovanih u zloglasnoj četničko-komunističkoj političkoj školi u Kumrovcu?

Zašto se konačno ne provede nužna lustracija i ne uklone dokazani neprijatelji Hrvatske i većine hrvatskih građana iz svih državnih institucija, pa tako i iz onih koje djeluju u inozemstvu o trošku hrvatskih građana?

Zašto još uvijek dopuštamo ,,našim” dokazanim neprijateljima da o našem trošku rade protiv naših interesa?

Ustanimo braćo i sestre u obranu naših sloboda, prava i tradicije, ne budimo kukavice koje bespogovorno trpe tiranine u svojoj Hrvatskoj, ne sramimo se svih naših domoljuba i rodoljuba koji su dali svoje živote za našu slobodu, ne dajmo da se po našim svetinjama pljuje i da ih se blati. Izborimo se za zakonsku odredbu po kojoj zločinačke organizacije poput komunista i četnika ne smiju postojati, niti djelovati na teritoriju Hrvatske, jer to su dvije zločinačke organizacije koje rade na uništavanju svega hrvatskoga. Zaustavimo širenje komunističko-četničkih metastaza, jer će uskoro zahvatiti čitavu Hrvatsku.

Nadam se da će te ovo barem pročitati, a možda i nešto poduzeti u vezi obrane naših zajedničkih interesa.

Izvor: M. Badžim

Žig