SLUŽBENA “ISTINA” PONOVNO GENERIRA RAT I TO RAT PROTIV ISTINE!

 

hqdefault

Naša povijest kao i svjetska, puna je laži, jer na zemlji vlada „zavodnik“ i otac svih laži, sotona, neprijatelj istine, pa tako i neprijatelj ljudi koji se istine ne odriču, jer živjeti samo za istinu znači živjeti za Boga na nebu, za život vječni!

Zato ja ponavljam istinu, pa makar mnogima ona bila jako mrska, jer sigurno ne ću prihvatiti laž zato što većina ne zna istinu ili zato što njihovo srce voli laž, istina i samo istina i uvijek istina!

Laž je da je masonski svijet htio „razbiti“ svoju nakaznu tvorevinu tzv. Jugoslaviju, jer tada bi naoružavali stranu koja se je željela „odcijepiti“ od te nakaze, a ne bi joj još oduzimali oružje kojega skoro uopće nije niti imala, i još zabranjivali i sprječavali uvoz oružja!

Laž je da je masonski Vatikan bio na strani Hrvata kao žrtve, naprotiv bio je na strani agresora za njih „legalne“ vlasti u general štabu Jugoslavije i njihove zločinačke JNA, kao i za svu ostalu svjetsku masoneriju od Vijeća sigurnosti, tadašnje Europske zajednice, UN-a i NATO saveza koji je čak aktivno i vojno sudjelovao 1991. u agresiji na Hrvatsku i Hrvatski narod otimajući oružje Hrvatima na Jadranu, te tako su „provodili“ nametnuti embargo na oružje i vojnu opremu za napadnuti Hrvatski narod, a tu sotonsku UN rezoluciju 713 od 25. rujna 1991. opet je donijela svjetska masonerija s ciljem SPRIJEČAVANJA raspada njihove Jugoslavije po cijenu i trećeg genocida nad Hrvatskim narodom u samo jednom stoljeću! Prvi učinjen od srpskog fašizma i okupacije 1918., danas još uvijek totalni tabu, a drugi od komunističkih partizana 1945. o kojem se niti danas ne uči u školama, nego ga se svodi „samo“ na Bleiburg, a tisuće i tisuće masovnih grobišta na tlu današnje Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine namjerno se broj od preko milijun i petsto tisuća žrtava enormno smanjuje ili se sasvim ignorira, a neki čak javno i opravdavaju taj partizanski genocid nad nevinim Hrvatima!

Laž je da su se Srbi u Hrvatskoj pobunili radi „ustaške“ vlasti ili radi svoje lažne „ugroženosti“, 1989. na vlasti u Hrvatskoj je bio jugoslavenski komunist Ivica Račan i njegova komunistička partija Hrvatske u kojoj su Srbi prekomjerno dominirali u odnosu na svoj broj stanovnika u Hrvatskoj, znači lažna „ugroženost“ nije postojala, naprotiv postojala je njihova divovska brojčana dominacija u politici, vojsci, miliciji, sudstvu, svim rukovodećim strukturama, medijima, itd.

Laž je da je Ivica Račan dozvolio višestranačje u Hrvatskoj radi „demokratizacije“ Hrvatske, on je to učinio isključivo da bi sebe i svoje partijske drugove iz SKH odvojio od SKJ-u u kojem su Milošević i njegovi drugovi bili brojniji, te je tako sačuvao vlast i privilegije kao i njegova partija SDP do danas zajedno sa svim partijskim satelitima, naravno preko Titovog partizana komunističkog generala i mađarskog Kazara Franje Tuđmana koji je preko udbaškog HDZ-a sve te komunjare i zlotvore Hrvatskog naroda zaštitio, osigurao i megalomanski obogatio, te učvrstio njihovu daljnju vladavinu zajedno s četničkim teroristima!

Greška
This video doesn’t exist

Većina Srpske manjine u Hrvatskoj sanjala je o „velikoj srbiji“ i počela je zajedno sa svojim srpskim komunjarama, srpskom pravoslavnom crkvom, JNA i Miloševićem taj svoj „san“ pripremati za javu i to ratom uz veliku pomoć i podršku cijelog masonskog svijeta, ali i “domaćih” izroda i izdajnika od masona komuniste Ante Markovića tadašnjeg predsjednika SIV-a (Savezno izvršno vijeće Jugoslavije) koji je dao zapovijed JNA da krene na Sloveniju 27. lipnja 1991., pa do masona komuniste Budimira Lončara koji je tada bio „sekretar za inozemne poslove Jugoslavije“, te tražio po zadatku britanaca od Vijeća sigurnosti UN da uvedu zabranu na uvoz oružja i vojne opreme za napadnutu Hrvatsku, što je odmah i učinjeno, jer su vidjeli da njihova JNA ne napreduje „željenom“ brzinom, nego naprotiv zaustavljena zbog do tada neviđenog u svijetu otpora Hrvatskih dragovoljaca!

Samo teška budala i neznalica, kao i svaka srpska „pobegulja“ može kukavički šešeljevski izmišljati i lagati da je netko izvana „razbijao“ Jugoslaviju, a pogotovo da su to bili njezini tvorci svjetska masonerija!

Hrvatska je sramno debelo zakašnjelo međunarodno priznata, tek sredinom siječnja 1992., ne zato što ju je netko od tih masonskih država volio, nego da „spase“ srpske teroriste i svoga masona bankara Miloševića, da Hrvate spriječe od oslobađanja svojih Hrvatskih okupiranih teritorija na koje tada ta svjetska masonerija dovodi svoje UN vojnike tzv. plave kacige, te tako daju Miloševiću ratni plijen i punu podršku za naredno ratno osvajanje, ali sada Bosne i Hercegovine koja je u travnju te iste 1992. godine također postala međunarodno priznatom državom, ali isto s nametnutom UN-ovom zabranom za uvoz oružja, a s time joj je ujedno i oduzeto pravo na samoobranu!
SAMO S ISTINOM POBJEĐUJEMO ZLO!

(Za sve starije koji su zaboravili i za sve mlađe koji to nisu vidjeli, kako Srbi još u ljeto 1989. “hrabro” najavljuju svoj rat Hrvatima i svima koji ne će veliku srbiju)

Izvor: Dr. Natko Kovačević

Žig